Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neden Rol yerine TROLL ?

Başlatan HawkBey, 30 Nisan 2020, 18:44:07
Okunma sayısı 4235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bansız Talat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Mayıs 2020, 19:48
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Neden Rol yerine TROLL ?
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2020, 19:39:24 »
Aylarca bunu savundum, en son dirençsiz kalıp bende o saftan ayrıldım. Uğraşma, manyak olursun.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2020, 19:52:25 »
Şimdi trollde şöyle bir olay var. Yapılan her şey yapana komik kaçıyor. Mesela ciddi bir operasyon rolünde Hera var diyelim yayında falan, adam sırf dikkat çekmek için /soyun yazıp "HERA ANAMI ***" diye bağırıyor. Troller komik göründüğü için herkes tarafından ilgi çekiyor. Komik olması da değil adam rol yapa yapa canı sıkılıyor sonra geliyor rol yapanların zevkini bozuyor. Troll, tek kişinin çıkarına göre yapıldığı için herkes trole yöneliyor. Bunu engellemek için de ne bileyim aile terbiyesi veya başka bir eğitim gerekiyor. Gerekirse psikolog bile yardımcı olabilir.

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 19:13
Toplam oynama: 118 gün, 15 saat
Julia Belov Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2020, 19:59:36 »
çünkü çok eğlenceli 7 aydır girmiorm trollu çok özledim

Güzel kardeşim dediğimi dene normal rol çıkar anın tadını çıkar daha çok zevkli bi kere  dene

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Julia Belov Lv.23
« Yanıtla #13 : 30 Nisan 2020, 20:01:13 »
suç trolleyenlerde değil, sunucunun yönetiliş şeklinde bence

çünkü Rina Roleplay, herhangi bir onaya, gerekçeye gerek duymadan, sadece bir isim seçip oyuna giriş yapılabilen her türden oyuncuyu barındıran roleplay sunucusudur. sunucunun yönetimi yıllardır bu şekilde ilerliyor ve bu yönetiş şeklinde herhangi bir değişiklik olmayacağı söylendi. Rina Roleplay'in amacı Türk SA-MP oyuncularını aynı çatı altında toplamak.

oyun dışı sohbetten konu açıp yakınmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek, veya ar-ge bölümüne gidip sunucuya karakter başvurusu istemeniz de. dediğim gibi bu sunucu hep bu şekilde ilerliyor ve bu şekilde ilerleyecek. eğer bu sunucuda oynayacaksanız bu kural ihlallerine maruz kalmak zorundasınız.

bana soracak olursanız bu kadar gömüp neden bu sunucuda oynadığımı; bana kalırsa türk SA-MP roleplay ortamında en iyi sistemleri olup, en kötü kitlesi olan sunucu budur. burada sistemler için oynadığımı söyleyebilirim.

ama şöyle bir şey de var, Rina gibi güzel sistemleri olup da karakter başvurulu bir sunucu olsaydı, koşa koşa giderdim. malesef ben de bu tür troll veya benzeri kural ihlallerine maruz kalıyorum. yapacak bir şey yok. burada konu açıp yalvarıp yakınmaya da gerek yok.

Ben burada karakter başvurusu açılsın tarzı bir şeyi savunmuyorum benim anlatmak istediğim troll yapan kardeşlerim abilerim ablalarım TROLL yerine o sırada role uyum sağlasa daha çok zevk alacaklardır benim anlatmak istediğim olay bu

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Julia Belov Lv.23
« Yanıtla #14 : 30 Nisan 2020, 20:01:57 »
Şimdi trollde şöyle bir olay var. Yapılan her şey yapana komik kaçıyor. Mesela ciddi bir operasyon rolünde Hera var diyelim yayında falan, adam sırf dikkat çekmek için /soyun yazıp "HERA ANAMI ***" diye bağırıyor. Troller komik göründüğü için herkes tarafından ilgi çekiyor. Komik olması da değil adam rol yapa yapa canı sıkılıyor sonra geliyor rol yapanların zevkini bozuyor. Troll, tek kişinin çıkarına göre yapıldığı için herkes trole yöneliyor. Bunu engellemek için de ne bileyim aile terbiyesi veya başka bir eğitim gerekiyor. Gerekirse psikolog bile yardımcı olabilir.

Her kelimesine katılıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mayıs 2021, 16:34
Toplam oynama: 9 gün, 17 saat
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2020, 20:02:13 »

çünkü Rina Roleplay, herhangi bir onaya, gerekçeye gerek duymadan, sadece bir isim seçip oyuna giriş yapılabilen her türden oyuncuyu barındıran roleplay sunucusudur. sunucunun yönetimi yıllardır bu şekilde ilerliyor ve bu yönetiş şeklinde herhangi bir değişiklik olmayacağı söylendi. Rina Roleplay'in amacı Türk SA-MP oyuncularını aynı çatı altında toplamak.

oyun dışı sohbetten konu açıp yakınmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek, veya ar-ge bölümüne gidip sunucuya karakter başvurusu istemeniz de. dediğim gibi bu sunucu hep bu şekilde ilerliyor ve bu şekilde ilerleyecek. eğer bu sunucuda oynayacaksanız bu kural ihlallerine maruz kalmak zorundasınız.

bana soracak olursanız bu kadar gömüp neden bu sunucuda oynadığımı; bana kalırsa türk SA-MP roleplay ortamında en iyi sistemleri olup, en kötü kitlesi olan sunucu budur. burada sistemler için oynadığımı söyleyebilirim.

ama şöyle bir şey de var, Rina gibi güzel sistemleri olup da karakter başvurulu bir sunucu olsaydı, koşa koşa giderdim. malesef ben de bu tür troll veya benzeri kural ihlallerine maruz kalıyorum. yapacak bir şey yok. burada konu açıp yalvarıp yakınmaya da gerek yok.

Ben burada karakter başvurusu açılsın tarzı bir şeyi savunmuyorum benim anlatmak istediğim troll yapan kardeşlerim abilerim ablalarım TROLL yerine o sırada role uyum sağlasa daha çok zevk alacaklardır benim anlatmak istediğim olay bu
seni anlıyorum ama böyle bir şey olmacayağını ikimiz de biliyoruz bence :D

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Julia Belov Lv.23
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2020, 20:03:45 »
1000 kişi çeken bir sunucuda bunu engelleyemezsin, biri biter biri başlar.

Evet engellemek biraz zor ama azaltabilme imkanı var buda daha detaylı takip caydırıcı cezalar ile azaltılabilir minumum seviyeye inebilir.

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Julia Belov Lv.23
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2020, 20:04:41 »

seni anlıyorum ama böyle bir şey olmacayağını ikimiz de biliyoruz bence :D

:(

Çevrimdışı Deucalius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:46
Toplam oynama: 69 gün, 21 saat
« Yanıtla #18 : 30 Nisan 2020, 20:05:44 »
Caydırıcı ceza şart, en azından azaltmak için.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #19 : 30 Nisan 2020, 20:10:40 »

IC Olarak seve seve yardımcı olurum :D :D :D

Troll olayına gelince çok haklısınız. Sadece itfaiye rolü için söylemiyorum sunucuda net böyle bir kitle var. Sahildeki arabaları denize atmak, sultanla dm atmak, araçlarla ters şeritte durduk yere çarpmak, yaptığınız role sırf troll olsun diye katılıp dalga geçerek konuşmak, sürekli atar gider yaparak insanlara sataşmak, asla fear rp rolü yapmamak, süpermen gibi her yerde dikkati üstüne çekmeye çalışmak, meslek araçlarıyla hava yapmak, sırf kendi zevki için sizin rolünüzü alaşağı etmeye çalışmak, asla korkan tarafta olmamak gibi çeşitli bir sürü iş sayılabilir bunun için. Ki bunlarla sürekli karşılaşıyoruz, en iyi tavsiyem böyle davranan arkadaşları hiç muhattap almamanız. Kendileri önemli hissedilsin diye böyle çocukça hareketlere kalkışıyorlar, siz bunu onlara hissettirmezseniz sanki o rolde yokmuş gibi davranırsanız ya da ss alıp forumdan yollarsanız bu oran gözle görülebilir bir şekilde azalıyor. Bırakın delirsin kendi kendine. Bende de vardı adam role geliyor, terapiye havluyla bir tarafını siliyor affedersiniz. Yani en dilencisi, en aptalı bile böyle bir rol yapmaz Allah aşkına. Onda bile yüzde bir oranında ahlaki bir şey olur. Bunları rol diye kabul edecekseniz ancak kendi sinirinizi bozarsınız başka bir şey yapmazsınız. Takmayın, şikayet edin, emotelerine rollerine yanıt bile vermeyin, muhattap bile olmayın.
İyi akşamlar dilerim.