suç trolleyenlerde değil, sunucunun yönetiliş şeklinde bence
çünkü Rina Roleplay, herhangi bir onaya, gerekçeye gerek duymadan, sadece bir isim seçip oyuna giriş yapılabilen her türden oyuncuyu barındıran roleplay sunucusudur. sunucunun yönetimi yıllardır bu şekilde ilerliyor ve bu yönetiş şeklinde herhangi bir değişiklik olmayacağı söylendi. Rina Roleplay'in amacı Türk SA-MP oyuncularını aynı çatı altında toplamak.
oyun dışı sohbetten konu açıp yakınmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek, veya ar-ge bölümüne gidip sunucuya karakter başvurusu istemeniz de. dediğim gibi bu sunucu hep bu şekilde ilerliyor ve bu şekilde ilerleyecek. eğer bu sunucuda oynayacaksanız bu kural ihlallerine maruz kalmak zorundasınız.
bana soracak olursanız bu kadar gömüp neden bu sunucuda oynadığımı; bana kalırsa türk SA-MP roleplay ortamında en iyi sistemleri olup, en kötü kitlesi olan sunucu budur. burada sistemler için oynadığımı söyleyebilirim.
ama şöyle bir şey de var, Rina gibi güzel sistemleri olup da karakter başvurulu bir sunucu olsaydı, koşa koşa giderdim. malesef ben de bu tür troll veya benzeri kural ihlallerine maruz kalıyorum. yapacak bir şey yok. burada konu açıp yalvarıp yakınmaya da gerek yok.