Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2753.46, -1400.39, 39.35, 267.921.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Peter Weinstein adlı karakterim bulunduğu organize suç örgütünün legal ayağında bir otomobil şirketine ev sahipliği yapıyor. Otomobil parçaları, alım-satım araç tamiri gibi işleri üstleniyor şirketinde. Şu ana kadar Story Role play olarak ilerlettiğim işi, yavaş yavaş sistemsel hale getirmeye çalışıyorum. Açılacak olan ofisimde şirkete yeni çalışanlar alacak, oluşumun kemik kadrosu toparlanacak. Şirket hakkında ki önemli konular, toplantılar gibi işlerin faaliyetini bu ofiste sürdürülmesi amaçlanacak. Ayrı olarak şirketin diğer otomobil işleriyle uğraşan firmalar, oluşumlar ile bağlantıları bu ofiste yapılan rollerle gerçekleştirilecek. Mensubu olduğum birlikteki insanlar için de bir rol mekanı olmasını amaçlamamla beraber sunucudaki diğer oyuncular için de bir rol ortamı oluşturulacak. Ofiste yeri geldiğinde yasa dışı suç unsurları görüşülecek, bu görüşmeler sürerken ofis halka kapalı olacak . Ofisin açılması durumunda araçlarını tamirhaneye getiren müşteriler ofiste misafir edilecek, temel ihtiyaçları karşılanabilecek. (Beslenme, lavabo ihtiyaçları gibi.) Ofise alınacak yeni işçilerle birlikte şehir ekonomisine katkı sağlanacak, rolsel olarak işçilerin sigortaları ödenecek ve şehirde iş olanağı artacak. Sunucudaki oyunculara sistemsel meslek dışında rol ile yapabilecekleri bir meslek imkanı sunulacak. Oyuncular bu süreçte Role play becerilerini arttıracak, daha çok oyuncuyu role teşvik etme durumu söz konusu olacaktır. Bununla birlikte, karakterimin sahip olacağı ilk ofis olduğundan dolayı karakter gelişimine önemli bir katkı durumu söz konusu olacak ve kişisel otoritesi bir nebze de olsa büyüyecek. 1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Belirttiğim gibi, Story RP olarak ilerlettiğim otomobil dükkanı işinin tamir rolleri dışında gelir gider hesaplama, yedek parça siparişleri, muhasebe ve toplantı rolleri amacıyla kullanılacak. Ofis aracılığıyla görüşmeler gerçekleştirilecek, firma yetkilileri ile bu ofiste konuşulacak. Aynı şekilde müşterileri ağırlama gibi etkinlikler olacak. Tamirhanede çalışan işçiler için bir dinlenme yeri olarak da kullanılacak ofis. Ancak ofiste ki temel amaç, suç organizasyonundaki üyelerle beraber önemli toplantılar gerçekleştirip, hem şirket adına hem de organizasyon adına kayda değer ve önemli kararlar almak olacak. Bununla birlikte ofis, kadroya yeni çalışanlar dahil etmek adına mülakat yeri olup bu yerde değerlendirilecek. İşe alım ve istihdam gibi durumlar gerçekleştirilecek. 1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Karakterim bir otomobil şirketi yönlendiriyor ve iş sürdürüyor. Bunu sisteme dökmek adına ofis açmak istiyorum. Ayrıca garaj başvurusu için bir mülke sahip olunması gerektiğinden, olası bir garaj başvurusunda işimi sağlama almak istiyorum. Aynı şekilde ofis içerisinde rol yapmak, bu deneyimi ilk kez yaşamak istediğim için istiyorum. Daha önce böyle bir konsept dolayısıyla ofis açan birini görmediğim için sunucuda farklılık yaratmak adına güzel bir adım olduğunu düşündüğüm için de açmak istediğimi belirtebilirim. Belirttiğim rol planındaki düşüncelerimi gerçekleştirmek adına ofisi etkinleştirmek, rol zevkimin daha da artmasını amaçlıyorum. Birliğim için sadece kendim adına değil, diğer yirmi bir kişi için rol imkanı sunmak adına ofisi açmak istiyorum. Ofisin bulunacağı konum sadece arabaların gelip geçtiği değil, aktif bir rol ortamı olması adına diğer oyuncular için de ofisin etkinleştirilmesini istiyorum çünkü belirttiğim yerin konumunda rol yapan çok az oyuncu hatta hiç yok. Burada canlılığı sağlamak; sunucunun rol kalitesini arttırmak, Los Flores bölgesindeki rol ortamını sağlama almak istediğim için başvuru yapmış bulunmaktayım.