Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dizi, film sıkıntısı çekenler buraya alalım her 2 güne 3 yeni film önerisi

Başlatan Vortexxx, 29 Nisan 2020, 21:52:19
Okunma sayısı 2999 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vortexxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Aralık 2020, 23:52
Toplam oynama: 74 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Buraya komedi vb filmleri yazacağım kendim izleyip beğendiğim filimler.
The time {Zamana karşı} : Çoğu film sever bu filmi izlemiştir diye düşünüyorum. İnsanlar arasındaki farklılığı öne süren film Peaky blinders kadrosundanda birini içinde bulunduruyor. Filmin sizi içine çekmesi ayrı bir yana hayata dair ip uçları bulunduruyor. Puanlanma oranı 7.0

Sahil güvenlik: Komedi filmi olmasına rağmen dramada bulunuyor bir sahil düşünün içinde yok yok. Filmin sonlarına doğru film tahmin edilebilmesi sıksada başları baya etkili ve iyi izlemeye değer. Puanlanma oranı : 6.1

Felekten bi gece: Bunu kesinlikle ama kesinlikle izleyiniz bunu izlemeyen çok şey kaçırır. Oyuncuları pek tanıdık olmasada senaryo bakımından hoş bir filmdir. Düğüne 1 gün kala damat ve arkadaşları kafayı iyi bulurlar ve damat ortadan yok olur ve bizi ekrana kitliyecek senaryo başlar, filmi izlerken cidden baya gülmüştüm komedi bakımından güzel aldığı puandanda ne kadar iyi olduğu anlaşılır. Puanlama 7.3

The Hacker: Bu film internette gözünü açan bir gencin hikayesiyle başlıyor. Cash paraya ihtiyacı olan bu genç yeni arayışlar için çıktığı serüven sizi içinize çekiyor kısa olması biraz filmin anlaşılmamasınada olanak olsada izlenmeye değer. Puanlama: 6.5

Mayın: 2 amerikan askerinin orta doğuda bir terörist'i öldürmek için çıktığı yolda mayına basarlar ve yaşam mücadelesi başlar 72 saat boyunca mayın üstünde hayatta kalmaya çalışan askerlerin hikayesidir bu etraf çöl ve kıpırdayamıyorsunuz ah ne kötü deme. Puanlama: 7.1

İp man 1,2,3: İp man serisi çoğu film severin izlediği uzak doğu dövüş temalı bir filmdir. Eğer hikayeli bir dövüş filmi arıyorsanız bu tamda size göre. Puanlama serinin 3 filmi olduğundan 3 filme verilen ortalama puan 6.9

Polis akademisi: Harika bir komedi polisiye dizisidir. Oyuncu kadrosunun güçlü olması ve tiplemelerin dört dörtlük yapılması filme heycan katmıştır. Harika bir komedi filmidir. Puanlama: 8.0

WHY HIM: Türkiyede çok yankı uyandırmasada benim sevdiğim komedi filmlerindendir ve cidden neden bu kadar az izlenmiş türkiyede onuda çözemedim boş zamanınızda bir bakın derim. Puanlama : 6.7

MAD MAX Fury Road: Bu film bir efsanedir çıktığı dönemlere damgasını vuran bil filmdir. Yok olmuş bir dünyanın sonrasında devam eden film bizi içine sürüklüyor aynı türde film bulmak zor olduğu için türünün en iyi örneğidir. Puanlama: 8.1

Er Ryan'ı kurtarmak : Filmin çıktığı seneye göre baya ilerisinde olması gayet iyi 98 yapımı gibi bile durmuyor ve şuan çıkan ikinci dünya savaşı temalı filmlere taş çıkartır cinsten. Karakterlerin aksan ve konuşma tipleri sizi o karakterlere bağlıyor ne denebilir ki bu filmi hayla izlememiş sen kendine film tutkunu deme. Puanlama 8.6

Çevrimdışı Vortexxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Amerikan komedi dizi önerileri atacağım yer .d
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2020, 21:53:13 »
Konu her 2 güne bir düzenlenip yeni filmler diziler eklenecektir aktif tutulacaktır.

Çevrimdışı Ceg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2022, 17:15
Toplam oynama: 23 gün, 14 saat
Birlik: **** *****ome

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
La casa de papel öneririm. İlk 2 sezonu müthiş, diğer 2 sezonu uzatılmak için yapıldığı belli
Southland öneririm. Polisiye dizisi, çetelerin gündelik hayatına şahit olabiliyoruz.
Elite'yi de öneririm. Aşırı güzel, okul dizisi. Benim çok hoşuma gitti.
13 reasons why, o da okul dizisi. Öneririm, harika bir dizi.

Çevrimdışı Ceg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2022, 17:15
Toplam oynama: 23 gün, 14 saat
Birlik: **** *****ome
La casa de papel öneririm. İlk 2 sezonu müthiş, diğer 2 sezonu uzatılmak için yapıldığı belli
Southland öneririm. Polisiye dizisi, çetelerin gündelik hayatına şahit olabiliyoruz.

Elite'yi ben pek sevmedim sanki biraz gözden çıkarılmış bir dizi gibi ama öneririm.

Çevrimdışı Vortexxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Konu güncellendi The hacker adında çok film olduğu için direk link bırakıyorum buraya

Çevrimdışı Vortexxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Vortexxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mayıs 2021, 16:34
Toplam oynama: 9 gün, 17 saat
eyvallah, cansın

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2023, 20:17
Toplam oynama: 185 gün, 18 saat
Son giriş: 20 Mart 2022, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat

Elite'yi ben pek sevmedim sanki biraz gözden çıkarılmış bir dizi gibi ama öneririm.
Elite ilk başlarda saçma geliyor geçmiş zaman ve gübümüzdeki zaman kavramları ciddi anlamda karışıkmış gibi gelsede ikerleyen süreçlerde aşırı keyif veren bir dizi.