Mekanik dediğimiz olay şu kalabalıkta yapılabilecek kolaylıkta bir şey değil, sağlam bir ekip gerekiyor.
Araç şehir içerisinde ise daha büyük sıkıntı oluşturuyor, bu kadar aktif polis varken 10-15 bin için mekanik mesleği mantıklı değil.
Kumar işi düşük bütçeyle olan bir şey değil, adam taşımacılıktan 5 bin kaldırıyor gidip kumar giriyor ve batıyor.
Sonra ben neden kaybettim oluyor. Sen bir topla 50-100 bin katlayabilecek mevlada bir paran olsun.
Kısacası kumar fakirlerin zengin olması için değil zenginlerin zenginliğini katlaması içindir.
Rol yoluyla para kazanabilmek hangi rolü ne şekilde yaptığına göre değişir. Örnek bir eskort rolünde, uyuşturucu satan bir çeteci rolünde sağlam paralar kaldırılabilir.
Araba-ev ticareti uğraşılacak bir şey değildir. 70 bine aldığın bir aracı 80 bine satmış olman aşırı derecede bir kazanç değildir. Ki bahsettiğimiz konu var olan parayı arttırmak değil olmayan parayı oldurmak olduğu için bu konu bizim işimize yaramaz.
Tırcılık-taşımacılık-çimento meslekleri 5-6 kişi toplu olarak yapılırsa yarım saat gibi bir sürede feci paraların kasılabileceği mesleklerdir.
Öncelik tırcılıktır, sonrasında ben sabırlı bir insanım diyorsanız taşımacılığa girerek level atlamaya bakın. Değilim diyorsanız çimento üzerinden gidin.