Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu argeler neden kabul edilmiyor?

Başlatan R4NTEZ, 28 Nisan 2020, 23:57:19
Okunma sayısı 757 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 23:53
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Bu argeler neden kabul edilmiyor?
« : 28 Nisan 2020, 23:57:19 »
Öncelikle merhabalar bu gün arge bölümüne girdim ve bütün argeler okunmuş sayılıp arşive atılmış ve bir çoğuna baktığımda maalesef eklenmeyecek böyle birşey olmayacak şöyle olmayacak gibi birşeyler yazmışlar bir tane mi mantıklı arge yoktu? veya uğraşmak istemediğiniz için mi bir çoğunu red ettiniz bunu merak ediyorum. argeleri kabul etmeyecekseniz ve sunucunun gelişimini kendiniz yapmak istiyorsanız neden bu arge bölümü var bana birisi açıklayabilirse sevinirim.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
Ynt: Bu argeler neden kabul edilmiyor?
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2020, 00:03:24 »
Alıntı
Araştırma ve geliştirme (veya kısaca Ar-Ge) OECD tarafından, "bilgi dağarcığını artırmak amacıyla sistematik olarak sürdürülen yaratıcı çalışma ve bu bilginin yeni uygulamalar yaratmak için kullanılması" olarak tanımlanmıştır.

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2020, 00:06:23 »
Anlatmak istediğim şey bu değildi.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2020, 00:09:14 »
AR-GE,  sadece oyunculardan fikir alıp yönetimin kendi fikirlerine ekleme yapmaları için bile önem arz eden bir bölüm. Her şey tabii ki yapılamaz ama en azından, bölümü kontrol eden yöneticilerin genel oyuncu kitlesinin algısını, yaklaşımını, rahatsızlıklarını görmesini sağlıyor. Her denilen şeye cevap vermek zorunda değiller ama genel algıyı görmelerini sağlıyor, elbette ki sunucu sürekli gelişim gösteriyor. Bu şekilde kafalarındaki fikirler için destekleyici bir alan olmuş oluyor. Sırf bu sebebe bile bağlayarak AR-GE bölümünün neden mevcut olduğunu anlayabilirsiniz :)

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2020, 00:11:37 »
Arge ler yenilik teklif ediyor sunucu yönetimi ise sorunlara çözüm bulmayı öneriyor.

Çevrimdışı Raiden

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Wolfe Lv.14
Köken: Alman
Son giriş: 05 Mayıs 2020, 14:44
Toplam oynama: 10 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2020, 00:14:01 »
Bende tırcılık konusunda ayrıntılı bir ar-ge sunmayı düşünüyordum, gayet eğlenceli bir hale getirebilirdi mesleği fakat ar-ge lerin çoğunun reddedilmesi hevesimi kaçırdı. Bence sunucu radikal değişikliklere açık olmalı, örneğin adam meslek ar-ge si açmış tak! yeni meslek gelmeyecek diye reddedilmiş. Neden gelmesin ki, taşımacılık ve tır mesleğindeki yoğunluğu alır. Önemli bir noktaya değinmişsin kardeş hak verdim. +1

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2020, 00:16:37 »
Bende tırcılık konusunda ayrıntılı bir ar-ge sunmayı düşünüyordum, gayet eğlenceli bir hale getirebilirdi mesleği fakat ar-ge lerin çoğunun reddedilmesi hevesimi kaçırdı. Bence sunucu radikal değişikliklere açık olmalı, örneğin adam meslek ar-ge si açmış tak! yeni meslek gelmeyecek diye reddedilmiş. Neden gelmesin ki, taşımacılık ve tır mesleğindeki yoğunluğu alır. Önemli bir noktaya değinmişsin kardeş hak verdim. +1
Mantıklı bir yorum geldi.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2020, 00:25:43 »
Çimentoculuk ve kamyonculuk mesleği hakkında arge açmıştım bende.Çimentocular çok cr yapıyor.Kamyoncular yolda 150 ile çarpıyor fırlatıyor.Asıl sorunda ters yöndende geliyorlar.Hangi birine şikayet açacaksın?O Yoldan gidiyoruz milyon kere o yollarda rolüm baltalandı admin çağırsamda böyle birşeyi ic olarak halledin.Benim sunduğum fikir şehir dışına taşınmasıydı.Sabit kalacak dendi.Bir çok arge'ye göre gerekli bir arge sunmuştum.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=99463.0

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2020, 01:37:15 »
Arkadaşım otobüs sistemi ile alakalı bir arge sundu ve arge 3 4 sayfa oldu bir çok kişide destekledi. bazı arkadaşlar otobüs sisteminin getirilmesini çok istedi ve bir kişi sunucuya başladığından beri otobüs ile alakalı yapmayı planladığı bir çok öneri sundu. fakat bir admin o kadar desteklemelerine rağmen ve argenin mantıklı olmasına rağmen şöyle bir yorum yaptı. Taksi çağır.  Benim burada sunduğum öneri otobüs sisteminin sunucuya eklenmesi fakat aldığım cevap dalga geçercesine taksi çağır oldu. böyle dalga geçercesine cevap vereceksiniz bişey söyledim mi ağrınıza gidip ban atmayacaksanız herkesin anladığı dilden konuşabiliriz.

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22