Los Santos'Ta Yeni Yeni Rap Yapmaya Başlayan Rapper Olmaya Gönüllü Bir Kişilik TheoDore FearLess. Ve
Menajeri Shaquille Rogers

Sizler İçin
TheoDore FearLess'e Bi Kaç Soru Sorduk Ve Listeledik İşte O Sorular Ve Cevapları;
Sunucumuz:Gangsta Rap Hakkında Düşünceleriniz Neler?
TheoDore FearLess:Temel Olarak Gangsta Rap Doğrları Söylemek Ve Lafını Esirgememektir.
Hani Sokaklarda Gerçekleri Sunmaktır.
Sunucumuz:Vatandaşları Gangsta Rap Hakkındaki Kötü Düşüncelerine Nasıl Cevap Vermek İstersiniz?
TheoDore FearLess:Bir Şarkı Rap Şarkısı İnsana Çıkıp Milleti Vurdurmaz.Dediğin Gibi Herkes Kötülüyor Böyle Birşey Olmadığını Göstermeye Çalışıyorız.Tüm Herşey Hayal Ürünüdür Ama Sokakta YaşanaSunucumuz:Rap Yapmak Nereden Aklınıza Geldi Neden Bu Kararı Verdiniz?
TheoDore FearLess:Küçük Yaşta FreeSteyle Yarışmasına Katıldım.Orada Kendimi Sergiledim Ve Keşfedildim.Big Diye Bir Dostum Vardı Onunla Big Bad Boy Record's Adlı Stüdyoyu Kurduk.
Buralarda Yeniyim New York'ta Tanınırım.
O Yüzden Bir Konser Vereceğim Ve Herkesi Bekliyorum.
Bomba Gibi Geliyoruz.
Sunucumuz:Peki Gelcek Zamanda Gelişriseniz Bi Hayaliniz Varmı?
TheoDore FearLess:Tabikide Fakir İnsanlara Yardım Etmek.
Sunucumuz:İyilik Sever Bi Kişisiniz Yani.
TheoDore FearLess:Sokakta Başı Boş Dilencilere Para Veririm.
Sunucumuz:Konseri Nerede Yapmayı Düşünüyorsunuz?
İsterseniz Bu Soru İçin Menajerinizi Yanınıza Alalım.
Menajer Rogers:TheoDore'nin De Söylediği Gibi Yer, Stüdyo Gibi İhtiyaçları Ben Karşılıyorum.
Yakında Bahamas'ın Orda Barımız Açılıyor.
Konseri Orada Vereceğiz, Ayrıca Santa Maria Beach'Daki Konser Alanında Yer Ayırttık.
Evet İşte Los Santos Halkı TheDore FearLess Le Yaptığımız Röpörtaj Böyle Geçti. Kendisinden Bir Rap Söylemesini Rica Ettik Oda Bizi Kırmadı.
*Rap Arkaplan Müzik Sesleri*
Yo Ye Yüce Sihirbaza Bakıyorsun Savaş Tanrısı Ses Tellerim Oldukça Şiddetli Ve Yolsuz Kaltakları Tavlamak İçin Zenginliğimi Göstermeme Gerek Yok Bu Kaliteli Sözler Ve Söyleyişle İlgili Her İstediğini Yapan Bir Adam Değilim Köşelerde Mal Satan Zenciler Gibi Değilim Şarkımı Yapar Herkese Dinletirim Bunu Yaptıran Gangsta Rapten Hayvan Gibi Davranabilirim. Ye Yo Santa Marina Beach'Da Ki Konsere Bende Gidicem Hepinizide Beklerim