Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : her gün ortalama 8-9 saat aktifim.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 11.42, -918.13, 43.12, 7.97
2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Burger Shot2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant 2.05:İşyeri interioru: Gta'nın orjinalinde bulunan Burger Shot interiorunu istiyorum.Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Juan Carlos Cruz Meksika doğumlu, 27-28 yaşlarında sarı saçlara sahip bir genç. Gözleri yeşilimsi bir tonda ve ağırlığının göstergesidir.
Babası Ruben Cruz, eski kimya öğretmenidir, şimdilerde kasaba hayatına alışmış bir çiftçi. Babasından öğrendiği kimya bilgileri ile büyük bir Baron'un en başarılı aşçısıydı. Baron'un onu keşfetmesi ve onu işe alması tam tamına bir şans eseriydi. Olaylar şöyle gerçekleşti;
Carlos, babası ve annesi ile birlikte yaşamanı sürdürüyordu. Babasından kaptığı ve kendisinin çalışkan kişiliği sayesinde kimyayı iyi kapmış ve arkadaşları ile çiftlik arası gizli bir yer açıp skunk türü uyuşturucu yetiştiriyorlardı. Yaptıkları az malı okulda genç çocuklara veya yakın çevreden insanlara satıp para kazanıyorlardı. Bu olay Baron'un kurmaylarının kulağına kadar gitti ve Carlos'un yaptığı malı incelemek üzere adam yolladılar. Carlos, dönen olaylardan çekiniyor olsa da fazla para kazanma hırsı ile yaptıkları ve yapacakları her şeye göm yummaya hazırdı. Adamlar gelip malları incelediler, Carlos'un onlara çalışmasını ve artık şehrin büyük Baron'unun gölgesi altında pişirmesini istediler. Carlos, düşünmek ve bu durumu ailesine izah etmek için zaman istedi. Ailesine başkente okumaya gidiceğini ve zengin bir iş adamının ona burs verdiğini söyledi. Babası bu duruma karşı çıkmayıp mutlu oldu, Carlos'un gitmesine izin verdiler. Carlos, amansız serüvene böyle başladı.
2 yıl süren uyuşturucu imparatorluğuna yardımı ve pişirdiği mallar sayesinde kısa sürede tanınmıştı.
Baron'un işlerine DEA'nin el atması ve büyük bir operasyon ile temizlemesinin ardından hapise girenler arasında o da vardı. Hapis günleri kendi bağlantılarını kullanıp temize çıkmasıyla kısa sürdü. Başarılı avukatlar sayesinde içeriden çıktı.
Şimdilerde Santos'a alışma sürecinde ve şehir içinde dönen olayları izlemektedir. Şehrin uyuşturucu yoluna hüküm sürmek için atılacak adımları beklemektedir. Ülke'nin en dip yakasında ufak kendine ait bir labaratuvarı vardır. Oranın yerini sayılı kişiler bilir, bilen kişilerde şuan hapiste hayatlarını sürdürüyorlar. Labaratuvar baskın yememek için gizli ve bilinmez kalmaya devam edecektir.
Carlos'un gece hayatı epey hızlı ve labaratuvar yorgunluğu sokaklarda atmasını iyi biliyor. Şuanlık bir ilişkisi yok, kadınlara para gözüyle bakıyor.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) İC:Yasadışı dönen uyuşturucu sevkiyatlarını örtbas etmek için böyle bir işyerini kullanıcaz. Malları buraya gelen-giden malların sevkiyatına karıştırıcaz ve ayrıca burayı güzelce yönetip ülkenin legal yüzlerine karşı başarılı bir imaj bırakmak.Çoğunlukla bir restaurant gibi görünecek. Sivil insanların gelip rahatça çalışabileceği bir ortam. Sürekli olarak aktiflik ve tam zamanlı çalışan işçiler. Gülen suratlar ve taze imajlar her zaman ön plana çıkar.
OOC: Sunucu için farklı rol ortamları oluşturmak ve birliğin kısmen işlerini burdan döndürmek. Kendi adıma karakterimi ve yaptığı rolleri bununla beraber onunla birlikte rol yapan insanların karakterlerini detaylandırmak, rol çokluğu yaratmak. Burada dönecek olan roller her zaman detaylı ve keyifli olucaktır. Burası sık sık hediyeler veren, arada çekilişler yapan, haftanın her günü 12 saat açık olacak bir restaurant olucak. Burada dönecek roller uyuşturucu trafiğini etkileyecek kısacası uyuşturucu trafiğinin bir kısmı bu hat üzerinden sağlanıcak bu bahsettiklerim işin illegal kısmıydı, legal kısmına gelecek olursak dediğim gibi sağlam bir imaj her zaman sizi ön plana atar ve departmana karşı sıkıntılı bir tip olarak göstermez. Bazen onlarla sıkı ama sahte dostluklar kurmak gerekicek, işyeri içindeyken daima müşterilere gülümsemek şart olucak. Bunlar işlerin yoluna girip sürmesi için gereken şeyler. Günlük çalışma şeklimiz yarı zamanlı olucaktır. Bununla ilgilenecek ve rollere dökecek kişileri bulup işyerime alıcam. Muhasabesinden mutfağına kadar her şey ayarlanmış olucak, normal bir restaurant işleyişini örnek alıcaz. Sadece buna ek olarak sahiplerinin kirli işleri olucak, bir kısım işçi bunu bilicek. Çünkü çalışacaklar, 3 maymunu oynamalarını isticez. İşçi kadrosu ve genel plan ile sık sık ilgilenemesem de işleri yerime yapabilecek kişiler atayacağım rollerim gereği sık sık kontrol edemicem. İşleyiş hep devam edicek, düzen kurulacak.
yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevreye değer veren bir yaklaşımla üretim yapan, tüketicinin korunmasını ve bilinçlenmesini destekleyen ve toplum için yeni değerler oluşturan, katılımcı yönetim şeklini benimsemiş bir firma olarak varlığını sürdürecektir.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) : İş çıkışında mesai arkadaşıyla burger yemek isteyen bir polis memuru veya sokak arasında takılan gençleri buraya çekmek onlar için aktif bir rol ortamı sağlamak sunucuda böyle mekanlar pek yok hatta hiç yok bir yenilik ve aktiflik getireceğimi düşünüyorum. Çalışmak isteyen arkadaşlara bolca iş imkanı sunacağımın garantisini verebilirim. Sunucunun böyle rollere aç olduğunu düşünüyorum çünkü pek bu rollere girişen arkadaş yok, herkes en basite çekiyor. Farklı rol planları, insanların rol partneri bulabilmesi, restaurantta iş yaparak para kazanmaları gibi olanakları olacak. Rol yaparken veya role girişirken her zaman karşınızda sizi yanıtlayacak ve bazen ikili ilişkilerinizi yürütebileceğiniz bir mekan olucak. Çeteci olursun part-time iş ararsın ve yanıma gelirsin. Paraya ihtiyacın vardır, gelip iş istersin. Bunun gibi pek çok durum ve rol ile kapımızı çalabilecek olucaklar.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime) :
Burger Shot'un hedefi, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayacak ürünleri ve hizmeti sunarak, ilk tercih edilen marka olmaktır. Yönetim ve tüm çalışanlar, belirledikleri bu hedefe eğitimlerin devamlılığında, üreticileri ve tedarikçileriyle birlikte büyüyerek, kârlılığı ve verimliliği arttırarak, toplam kalite yönetim anlayışını benimseyerek, ulaşabileceklerine inanmaktadırlar.
Şehrin canlılığını ve tokluğunu buradan çıkan her insan hissedicek, içeride dönen sıcakkanlı ve güleryüzlü hizmetin ardından memnun kalmamak mümkün değil.Yapılan etkinliklerle birlikte Santos'un insanlarını kaynaştırıp yeni kapılar aralamayı hedefliyoruz, Çeteleşme adı altında bölgede büyük bir uyuşturucu trafiği/tezgahı kurmayı amaçlıyoruz. O bölgede iyi bir trafik oluşacağına inanıyoruz. Şehirde saygın kişilerin toplandığı ve partilediği bir ortam kurmayı, bu ortamı sürekli hale getirmeyi planlıyoruz. Şehrin yer altı yüzünü yansıtmadan para kazanmanın nasıl olduğunu herkes görücek. Kuracağımız sistemin tıkır tıkır işleyeceğine inanıyorum.
Ben, "P E A C E"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.