https://www.youtube.com/watch?v=nxvEbqKZy-0
Elizabeth Lothbold Kimdir?Elizabeth Lothbold, Kendisini Beth olarak tanıtan ve İkramiyelerden nasibini almış zengin bir bireydir. Elindekilerle kimseye taviz vermemektedir.
Elizabeth Lothbold Hakkında.Beth, Kentucky'nin Muldraugh kasabasında hayata gözlerini açmış bahtsız bir Kadındı. Babası ve Annesi hakkında bilgi alamasanız bile onun Ailesiyle pek içli dışlı olmadığını anlayabilirdiniz.
Beth nerelerde takılır?Beth, Bazen bir Motorcu Barında. Bazen havada Uçağıyla, Bazen Idlewood bölgesinde ve Etkinliklerde görülür. Onu gören kişiler yanına geldiği vakit cana yakın olduğunu gülüşünden ve verdiği tepkilerinden anlayabilir.
Beth tam olarak karşı karşıya gelindiğinden asıl birisidir?Tam bir Amerikan gibi karşılık verir. Orta doğulu bir kadından çok; İnsana insan gibi, Hayvana hayvan gibi ve Belirsizliğe Garipser gibi yaklaşımda bulunur. Onunla beraber olmak için para veren erkeklere küfür etmekten çok bu yaşına bakir misin gibi küçümseyip derdini öğrenmeye çalışır.
Beth hiç iş yapmadı mı?Beth hayatının şu anına dek hiç iş yapmadığını iddia eder. Bunu işiten kişiler belki de onunla alay etmişlerdir? Belki de bunu şaşkınlıkla dilegetirmişlerdir. Bir insan 20 yada 30 sene boyunca nasıl olurda hiç çalışmaz? Belki de hırsızlık yaptı. Belki de birini dolandırıp mirasına el koydu. Belki de... bilmediğimiz bir sırrı var.
Beth Sezon bir : Belirsizlikten doğuş"Hayat oldukça nahoş ve garip. İnsan hayatı değer bilinemez şekilde çöküşte. Binlerce din, inanç ve yaşam tarzı. Ben maceramın sonlarına gelmiş biriyim. peki bundan sonra beni ne bekliyor? Cennette yok olmayı beklemek mi. Çoğu İnsan gibi. Bunu yapmak istemiyorum. Hayır, ben ölmek istemiyorum. Ne şimdi, ne yarın. Kapı erken açılsın istemiyorum. Kapının açılmasını beklemek mi? Kapı açılana kadar hazırlık yapmak mı. Bana sorarsanız hazırlık yapmak. Onu yapacağım, aniden beni aydınlatan şeyi hayata geçireceğim. Diğerlerini de kurtaracağım.(( OOC Görüş alanı ))
((Bu karakter şehire ne getirecek?))Her sıradan karakterden çok bu karakterde bir şeyler düşünüyorum. Uzun soluklu olsa bile bir şeyler deniyecek. Sonucunda ise amacına vardığında, bu oldukça belli olacak ki oyun dışından seneler geçse bile unutulmayacak ne bir terör saldırısı ne de kısa yoldan şok edici bir plan. Şaşırtıcı bir karakter.
((Tanıtım hakkında bilgi verebilir misin?))Tanıtım hakkında verebileceğim tek bilgi, açıklamalı ve herkesin bileceği türden şeyler olması. Normalde olması gerektiği gibi. Ne Boyu, kilosu yada Hayatının özeti. Bunlar zaten önemsenmeyen yada Bilinmemesi gereken şeyler. Bunları paylaşınca İnsanlar bir dünya dolusu yüke bindirilmiş bir karakterin tüm gizemini önceden bilip doğal olarak mg yapmış oluyorlar. Ben bu tanıtımımda daha çok, Meraklandırmayı ve meraklansanız bile bilgi sahibi olmanızı istedim. Umarım başarmışımdır, Sevgilerimle.