Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik kişisi, konsepti ve sistemi

Başlatan takasi, 26 Mayıs 2018, 00:12:37
Okunma sayısı 486 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
Birlik kişisi, konsepti ve sistemi
« : 26 Mayıs 2018, 00:12:37 »
Bildiğimiz gibi sunucuya çok farklı konseptler geldi fakat tutmadı. Tutmamasının sebebi oyuncular olarak görüyorum...
Mesela bir birlikte 70 kişi var, sunucuda zaten 180 200 kişi varsa o birlikte 70 kişi olması biraz saçma gibi. Bu yapılan şeyler diğer birliklere olanak verilmemesini sağlıyor. Herkes sadece silah alalım satalım derdinde veya silah alalım vuralım derdinde. Bunu değiştirebilecek birlikler geliyor fakat önüne geçiliyor. Bunun için sizcede birşeyler yapılması gerekmiyor mu?  Önüne gelen kişi birlik açıyor buda diğer birliklerin önünü kapatıyor. Birliklerde bir sınır olması bence mantıklı olabilirdi ama bunun üzerinde hiç durmuyorlar. Önemli olanda sunucuda var olan bu sistemin üzerine hiçbir değişiklilik yapılmaması. Sunucudaki birlik sistemi güzel fakat her önüne gelen birlik açmamalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: Birlik kişisi, konsepti ve sistemi
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2018, 00:25:40 »
Genel birlik işleyişi yanlış. Konsepti olmayanlar kafalarından bir konsept uydurup saçma roller içerisine girip herkesin rolünü batırıyorlar. Elinde ak-47 ile, takım elbise giyip sokak ortasında adam vuran mafyacıkları(!) görmek istemiyorum.
Mafya dediğin ön safta yer almaz. Mafya, ağır başlıdır, çok konuşmaz. Konuşur ama ağır konuşur. Eline silah alıp ortalıkta AK-47, M4, Deagle ile dolaşmaz ve adam vurmaz. Adam vurmaz; vurdurur! Mafya dediğin kişinin dili keskin olmalı. Altındaki çetelere vb. gruplara savaş açmamalı. Çeteyle, Mafya asla karşı karşıya savaşmaz. Sokak ortasında ve rol ortamında arabalardan ateş etmez. +1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2018, 00:41:27 »
Kişi sayısı hakkında bir şey yapılması gerektiğini düşünmüyorum.Her birey özgürce seçimler yapabilir,bu en doğal haklarıdır ama sırf silah onayi var,oraya girerim çatışırım veya etrafa silah satarım düşüncesi bence yanlış sunucuda yöneten bir oluşum olması gerekir diye düşünüyordum ama sırf bir kişiye bağlı rol yapmak da bana mantıksız geliyor.Silah onayı verilirken seçici olmaya basladiklarini düşünüyorum.Konsepte değinecek olursak herkesin hayal gücü farklidir,herkes istediği konsepti uydurabilir ama bunun bir mantik çerçevesinde olmasi gerekir.Sunucuda olan diğer birliklere hükmetmek için çok kişi birlikte barindirmak bana saçma geliyor.Bunun bir diplomasiye oturtulması ve silah gücü yerine insanların zekasıyla birbirlerini alt etmesini görmeyi temenni ediyorum.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2018, 01:37:58 »
valla mafyayı geçtim, sözde mafya lideri çetelerin ayağına gidiyo :d
:D en iyi tespitlerden birisi

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 12:47
Toplam oynama: 66 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2018, 00:15:57 »
Konu, 7 gün boyunca aktifliğini koruyamadığı ve aktifliğini yitirdiği için kilitlenip arşive yollandı.