Valeria Flater -
Merhaba, ben Valeria Flater. Babam Los Santos Police Department'de "Sergeant II" rütbesine sahipti. Babamı çok severdim. Babamda beni çok severdi. Beni arada bir departmana götürürdü. Polislerin biçoğunu tanırım zaten ama malesef onlar başka yerlere atandılar. Babamın bana son sözü "Koru ve Hizmet et, kızım. Flater ismini departmandan eksik etme olurmu? Seni seviyorum güzel kızım." du. Babam vefat etti. Ben daha 17 sindeydim. Annemle ben birde kuzenim bir başımıza kaldık. Mattin Flater ticareti çok seven biriydi. Belliydi zaten ne olacağı. Benim yaşım geldi LSPA ya başvurdum 4 dönem boyunca girdim. (35, 37, 45, 46) Son dönemde kopyadan sınavım red yiyince artık intikam almam gerektiğini düşündüm. Şuanda ailem ve mahallem olan Crenshaw, Boulevard Mafia da takılıyorum. Ailem artık orası. Evim orası. Arkadaşlarım, kardeşlerim orada. Artık her kan damlam Crenshaw'lı. Şimdi gün intikam günüdür. Flater'ler diriliyor.
Genel Bilgiler
Yaş: 26İsim: ValeriaSoyisim: FlaterDoğum tarihi: 20/10/1994En sevdiği Renk: KırmızıEn sevdiği Aktivite: Polis öldürmeek
Yaş: 26Vatandaşlık: AmerikaSaç rengi: KızılGöz rengi: KahverengiBildiği diller: Rusça, İngilizceİletişim: Crenshaw, Boulevard Mafia, 311-0-477.Yaş: 26 "Flater's are resurrecting."
Valeria'nın tek tek katletmek istediği polisler vardır. Bu polisler kıçlarını kollamalıdır. ;)