Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Clover

Sayfa: 1 2 3 ... 42
1
Kapatılan Birlik Arşiv / Ynt: WILLOWFİELD #991 - DOĞU
« : 31 Temmuz 2024, 21:55:34 »

2
&t=11s

3
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: LAS BARRANCAS GANG
« : 15 Mayıs 2024, 23:06:20 »
Kapatılıp arşivlenebilir.  :onay:

4
Okunmuş AR&GE / Ynt: GYM ve Kas Puanı hk.
« : 15 Mayıs 2024, 20:59:33 »
Destekledim!  :onay:

6
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: LAS BARRANCAS GANG
« : 06 Mayıs 2024, 22:54:49 »

7
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: LAS BARRANCAS GANG
« : 04 Mayıs 2024, 16:11:27 »

8
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: LAS BARRANCAS GANG
« : 04 Mayıs 2024, 16:09:50 »

9
Okunmuş AR&GE / Ynt: hastalık sistemi hak.
« : 04 Mayıs 2024, 13:02:38 »
Spoiler:
Spoiler:
Doktor bulunmama konusunda haklı olabilirsiniz. Ancak bu role giren kişilerin hastanede durması zorunlu olursa, oyuncular orada sıkılacaklardır. Sunucu içerisindeki oyuncular sürekli olarak FD ya da MD personellerine rol paslamıyor. Bunun dışında personelleri bir oyun oynadığımızı unutarak belirli saatlerde mesai yaptırtmak saçma.
 Düşünüyorum ki bu konu hakkında yapılabilecek tek şey oyunda mesai içerisinde bulunan bir personel yoksa hastanede bulunan bir NPC tarafından tedavi edilebilmek. Varsa zaten NPC üzerinden bildirim gönderilebiliyor.


bildirim yolladıktan sonra max 15 bilemedin 20dk beklenir, orada 1 saat md veya fd bekleyecek halim yok değilmi? NPC üzerinden tedavi olma getirilmeli.
NPC getirilmeli ancak aktif personel varken etkisiz kalmalı. Bu şekilde o oyuncuların zaten kısıtlı ve az olan rolleri ellerinden alınmış olur. Oyunda AFK bırakma gibi durumlarda da /sivil komutu kullanılır, vardı diye hatırlıyorum. Kimse meşgul olmadığı sürece talebi görmezden gelmez, o an meşgulse başka zaman role girebilirsiniz. Büyük bir problem değil.

2 Haftadır beklemem büyük bir problem değil evet, ilkyardım kiti almaktan param bitmesi dışında. npc kod atanlamalı md'ler afk olunca aktif olup md oyunda olduğunda pasif olması iyi olur.

10
Birlik Tanıtımları Arşiv / Ynt: LAS BARRANCAS GANG
« : 04 Mayıs 2024, 11:08:11 »

Sayfa: 1 2 3 ... 42