LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Savcı beklemek, personel eksikliği.

Başlatan world is yours, 17 Eylül 2026, 20:31:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.9

Kadın

Son Giriş: 16 Eylül 2026, 18:37
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba, genelde JPS ile bakıldığını biliyorum ve JPS olmadığı takdirde Marshall ile gözaltı bakılmakta. İkiside yoksa savcılar gözaltı bakabiliyor. Ama sunucuda savcı sayısı az olmamasına rağmen gözaltına bakılmıyor. Evet bazı suçlar FIB soruşturması sonuçlanmadan bakılmıyor, ancak savcıların çoğu sivil rol yapmakta ve departmana bile gitmiyorlar dava harici. Sadece OOC arkadaşlarına yardım ediliyor rica durumunda, diğer oyuncular ile ayrım yapıldığını düşünüyorum.

Düzeltilmesi gerekiyor veya zorunlu mesai saati getirilmesi şart.

Kişiye katılıyorum +1

SAGOV
Kadın

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 18:22
Toplam Oynama: 275 gün, 17 saat

Lv.39

Kadın

Son Giriş: 19 Eylül 2026, 23:20
Toplam Oynama: 56 gün, 17 saat
Birlik: ****asy

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:57
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: ****** ****lia

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Eylül 2026, 21:44
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat
Eddie Crowe Prisoner

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Ağustos 2026, 12:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 18 Eylül 2026, 21:08
Toplam Oynama: 1 gün, 22 saat
Tam destek. Oyuncular burada bas bas bağırıyor, vaktimiz hiç ediliyor, personel gelmediği için günlerce sebil oluyoruz ama yönetimin bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Bizim eğlenmek için girdiğimiz oyunu eziyet haline getirdiler ve maalesef kimsenin bunu zerre umursadığı yok. Artık birilerinin uyanıp şu duruma el atması lazım.

Partner
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 06:10
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Merhaba,
Kendi şahsi düşüncem savcı sayısının arttırılması, gerekirse vardiye şeklinde ilerlemelerini sağlamak. Başka türlü bu durum çözülmez. Polisler'de bile izin ve çalışma saat durumlarının olduğu biliniyor. Savcılık ve diğer kurumsal yöneticilerinin de bu durumla alakalı bu şekilde bir aksiyon alınması gerekmektedir.

Destekliyorum.  :like:

VIP
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 15 gün, 23 saat

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 19:05
Toplam Oynama: 1 gün, 19 saat
Sisteme el atılmalı daha ne kadar süre burada saatler boyu ekranda savcı gelmesini bekleyeceğiz? Savcı geliyor üstüne bir de personel yok diyerek gidiyor. Oyunculardan ne istiyorsunuz? Adam annem hasta kafa dağıtacak tek oyunum role yapmak ama kaç gündür saatlerce burada bekliyorum diyor. İnsanların emekleriyle böyle oynuyamazsınız!

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 18 Eylül 2026, 21:08
Toplam Oynama: 1 gün, 22 saat
Bizim eğlenmek için girdiğimiz oyunu eziyet haline getirdiler ve maalesef kimsenin bunu zerre umursadığı yok

VIP
Erkek

Lv.14

Erkek

Savcılara belirli kurallar getirin! Madem cana kast suçları sonucunda göz altına giriyoruz, böyle bir sorumluluk yüklüyorsunuz, o zaman savcılara veya personellere de belirli sorumluluklar yükleyeceksiniz. Ben geleyim saatlerce savcının gelip gözaltına bakmasını bekleyeyim, emeğimden, zamanımdan veriyim personeller oyunda olmasın diye beklemeye devam edeyim! Böyle bir sistem yapıyorsanız gerekli sistemi gerekli yerlere dayandıracaksınız!

VIP
Erkek

Lv.14

Erkek

Gerçek hayatta göz altında bu kadar kişiyi kimse tutmuyor ama sunucunun har rp kısmına gelince cana kast suçu için savcı falan filan lazım! Eğer bu kadar önem veriyorsanız neden mapuslarda 15 kişi var!