LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[Daily Globe] Daily Globe Binası Önünde Sıkı Denetim

Başlatan 4dolf, 11 Ağustos 2026, 21:54:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 14 Ağustos 2026, 20:25
Toplam Oynama: 39 gün, 20 saat
Birlik: DAILY GLOBE
Erkek

Son Giriş: 22 Temmuz 2026, 15:58
Toplam Oynama: 3 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 11 Haziran 2026, 21:09
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 11 Ağustos 2026 Los Santos
Daily Globe Binası Önünde Sıkı Denetim: LSPD'den Bölgede Rutin Asayiş Uygulaması
Bugün Little Seoul'deki Daily Globe binası önünde LSPD ekipleri tarafından geniş çaplı bir rutin denetim gerçekleştirildi. Araçların ve şüpheli şahısların tek tek durdurulduğu uygulamada, bölgedeki asayiş ve trafik güvenliği mercek altına alındı.
Haber: Vincenzo Rossi

LOS SANTOS - Los Santos Emniyet Müdürlüğü (LSPD), şehir genelinde kamu düzenini sağlamak ve olası suç unsurlarının önüne geçmek amacıyla yürüttüğü rutin asayiş denetimlerine devam ediyor. Ekipler bugün öğle saatlerinde Little Seoul bölgesinde yer alan Daily Globe binası önünde geniş kapsamlı bir uygulama noktası oluşturdu.
"Medya merkezinin ve ana caddenin kesişim noktasında kurulan denetim noktasında, devriye ekipleri şüpheli görülen araçlarda arama yaparken sürücülerin kimlik ve ehliyet kontrollerini titizlikle sağladı."
Stratejik konumu nedeniyle yoğun araç ve yaya trafiğine sahip olan cadde üzerinde konuşlanan polis ekipleri, seyir halindeki çok sayıda aracı durdurarak arama yaptı. Sürücülerin GBT (Genel Bilgi Tarama) sorgularını gerçekleştiren LSPD memurları, ruhsat ve evrak kontrollerinin yanı sıra bagaj aramaları da yaptı.
Yaklaşık iki saat süren denetimler boyunca hem trafik kurallarına uymayan sürücülere gerekli cezai işlemler uygulandı hem de bölgedeki güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.
LSPD yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliği için Daily Globe çevresi de dahil olmak üzere Little Seoul'ün kritik noktalarında bu tür rutin denetim ve denetim noktası uygulamalarının kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi. Denetimlerin ardından caddedeki trafik akışı normale döndü.
Sponsorlu İçerik
Gallagher Company — Eğlence ve prestijin buluştuğu nokta.
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır