LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSM] Sahilde Gizemli Takip! Şüpheli Araç Denize Uçtu

Başlatan Hasan Ali Morgan, Bugün, 02:02:45

« önceki - sonraki »

Zephyr16 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 06 Ağustos 2026, 23:22
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Birlik: LS Meteor



Giriş Yap • Kaydol





LOS SANTOS • DAILY NEWS • EST. 2026




ANASAYFA • GÜNDEM • POLİTİKA • EKONOMİ • SPOR • METEOR+




Yazar: Harry Twombly • 2 Dakikalık Okuma



LS METEOR | Sahilde Gizemli Takip! Şüpheli Araç Denize Uçtu





Fotoğraf: Şuçluların Polise Zorluk Çıkardığı Anlar. .




LOS SANTOS – Kentin huzurunu kaçıran gizemli olay, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yüksek hızlı bir polis takibiyle patlak verdi. Emniyet güçlerinin dur ihtarına uymayan zanlı, kısa süren takibin ardından aracını sahil şeridine doğru kırdı. Olayın gecenin geç saatlerinde yaşanması ve sahil alanının tenhalığı, olası bir sivil yaralanmasının önüne geçerek büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Sıkıştırıldığı Yerden Kaçmayı Başardı

Sahil boyunca devam eden nefes kesici kovalamacada emniyet mensupları şüpheliyi kısa sürede köşeye sıkıştırmayı başardı. Bir süre polis kontrolü altında tutulan zanlı, henüz netleşmeyen bir şekilde ekiplerin elinden sıyrılarak kaçışını sürdürdü. Sahil hattında yeniden başlayan kovalama, sıra dışı bir sonla noktalandı.

Araç Suya Gömüldü, Zanlı Kayıplara Karıştı

Sıkışan şüpheli, aracını doğrudan denize sürerek sulara gömüldü. LS Meteor haber ekibimizin sahadan edindiği ilk bilgilere göre; aracın suya gömülmesinin ardından zanlı karanlıkta ortadan kayboldu. Şahsın son sağlık durumu ve hayatta olup olmadığı henüz bilinmezliğini korurken, bölgede arama yapan ekipler bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili sır perdesi tazeliğini koruyor.



LS Meteor News olarak Los Santos'ta yaşanan gelişmeleri tarafsız şekilde takip ederek okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.



© 2026 LS METEOR