LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gözaltında geçen ömür.

Başlatan rcpor, Dün, 19:14:15

« önceki - sonraki »

OnlyWord ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 28 Temmuz 2026, 20:22
Toplam Oynama: 11 gün, 18 saat
Birlik: **** ****** *eam
Kadın

Son Giriş: 28 Temmuz 2026, 20:23
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Bu sunucudaki gözaltı sistemi, oyunculara gereksiz mağduriyet yaşatan ve adeta kapitalist bir düzenin parçası hâline gelmiş bir yapıya dönüşmüştür. Aracımın çalınması sırasında oyunda dahi bulunmamama rağmen nezarete atılmam, sunucuda karşılaştığım en mantıksız uygulamalardan biridir.

Ayrıca gözaltı sürecinin işleyişi de son derece verimsizdir. Savcı bekleme zorunluluğu nedeniyle oyuncular uzun süre oyundan kopmakta ve gereksiz zaman kaybı yaşamaktadır. Hatta bu süreç yüzünden yeni başlayan, henüz 10. seviyeye ulaşmış oyuncuların dahi oyundan soğuduğuna bizzat şahit oldum. Bu sistemin mevcut hâliyle oyuncu deneyimine katkı sağlamaktan ziyade zarar verdiğini düşünüyorum. :dislike:

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 28 Temmuz 2026, 17:30
Toplam Oynama: 4 gün, 12 saat

Lv.10

Kadın

Son Giriş: 28 Temmuz 2026, 18:10
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
arkadaşa katılıyorum 4 levelken gözaltına gittim en azından gözaltında savcı beklemek kalkmalı oyunda 12 24 saat vs. oyun açık bir şekilde beklemesi daha mantıklı.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Temmuz 2026, 01:40
Toplam Oynama: 180 gün, 23 saat
bu konu hakkında açılan 95. arge falan. sanki her suçtan gözaltına gidiyorsunuz. gözaltına gitmek istemiyorsanız cana kast etmeyin. ha edecekseniz de gözaltına gidip savcı beklemeye de erinmeyin.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Temmuz 2026, 00:16
Toplam Oynama: 234 gün, 13 saat
Birlik: MORNINGWOOD

Lv.36

Kadın

Son Giriş: 24 Temmuz 2026, 15:45
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 04:20
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 04:15
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Temmuz 2026, 22:23
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Alıntı yapılan: OnlyWord - Dün, 19:36:38bu konu hakkında açılan 95. arge falan. sanki her suçtan gözaltına gidiyorsunuz. gözaltına gitmek istemiyorsanız cana kast etmeyin. ha edecekseniz de gözaltına gidip savcı beklemeye de erinmeyin.

OnlyWord'e kısmen katılıyorum. Memura veya sivile kast ettiğinizde yakalanmamaya oynamanız lazım yakalanıyorsanız da yaptıklarınızın sonucuna katlanmanız lazım. Katılmadığım tek husus ise gerçekten bu durumun bazen can sıkıcı seviyelere geliyor olması, cana kasta yardım yataklık suçundan bile 1 hafta bekleyen tanıdıklarım var. Sistem ilk geldiğinde oyunda olmasanız da dosyalarınız arka planda hallediliyor ve hapise gönderiliyorsunuz diye lanse edilmişti ancak öyle bir durum olmaması can sıkıyor. Sunucuda sadece akşamları vakit geçirebilen bir insan olduğunuzu ve akşamları 21:00'dan sonra oyuna girdiğinizi düşünelim, ister istemez herkes gece geç saatlere kadar sunucuda duramayabiliyor ve sırf fazla oyunda bekleyemediği için ekstra fazla içeride tutuluyor. Sürelerin tekrar gözden geçirilmesini destekliyorum ancak gözaltı sisteminin de sunucuda olması gerektiğini düşünüyorum. (Ek bilgi olsun gözaltı sistemi realist değil.)

Spoiler:
OnlyWord sw bırakmış artık snip yemicez.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 29 Temmuz 2026, 00:46
Toplam Oynama: 22 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 26 Temmuz 2026, 23:35
Toplam Oynama: 346 gün, 1 saat
Birlik: Lampadati
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2026, 21:49
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat