LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

AFK Radarlar&Rolsüz cezalar.

Başlatan morawel, 09 Ocak 2026, 15:25:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Herhangi bir roleplay yapılmadan sadece 15 20 dakika bekleyip ara sıra oyuna dönüp ceza kesmenin roleplaye uygun olduğunu düşünmüyorum. Eğer radar rolü yapılacaksa bildiğim kadarıyla sınırı geçildiğinde polis bizi kenara çeker yada en azından role girer, söylediğine göre 20 dakika afk kalıp oyuna dönüp herkese ceza kesmek yasak değilmiş, bu tarz rollerin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

ULSA
Polis departmanı mı yoksa afk farmı falan mı anlamadık

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:39
Toplam Oynama: 204 gün, 21 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
tr emniyetiyle aynı mentalde kuzenim farm farm farm devlete para lazım

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 17:46
Toplam Oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ******** *** OWE
Erkek

Son Giriş: 26 Şubat 2026, 20:38
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 19:09
Toplam Oynama: 3 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 08 Ocak 2026, 19:44
Toplam Oynama: 2 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 16 Kasım 2025, 16:25
Toplam Oynama: 2 gün, 5 saat
yazılan cezalar personele prim olarak dönüyor birde, direkt money farming bu kural getirilmeli  :like:

Oyuncu
IC trafik kurallarına uyarak bu sorunun çok rahat üstesinden gelebilirsiniz.

Ama sigorta cezasının radar üzerinden yazılamaması, yani radardan sadece hız cezası yazılması politikası gelebilir. Bu da radardan sigortasız/muayenesiz araçları gören memuru 10-55 yapmaya teşvik eder diye düşünüyorum.

Bana kalırsa bir kişinin sadece radardan hem hız sınırı hem de sigorta cezası yiyebilmesi gereksiz. Bu kadar ceza yazmak isteyen memur biraz zahmete girip trafik çevirmesi yapsın.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Ya arkadaşım hayatında hiç mi radar görmedin? O plaka aktif olmasa bile ceza yazılır çünkü gerçekte aktif/pasif durumu yok. Bunu şikayet ettiniz, radardan muayeneye ceza yazılması kalktı. Ne olsun istiyorsunuz daha?

Yaptır muayeneni sigortanı, uy trafik kurallarına yeme o cezayı.

Oyuncu
Alıntı yapılan: bersheys - 10 Ocak 2026, 10:55:05Ya arkadaşım hayatında hiç mi radar görmedin? O plaka aktif olmasa bile ceza yazılır çünkü gerçekte aktif/pasif durumu yok. Bunu şikayet ettiniz, radardan muayeneye ceza yazılması kalktı. Ne olsun istiyorsunuz daha?

Sorun ceza değil afk bunu nasıl anlamadın? 20 dk da bir oyuna dönüp ceza kesecekse direkt discorddan bildirim gelsin :)

Oyuncu
Alıntı yapılan: mustaine - 10 Ocak 2026, 09:59:49IC trafik kurallarına uyarak bu sorunun çok rahat üstesinden gelebilirsiniz.

Ama sigorta cezasının radar üzerinden yazılamaması, yani radardan sadece hız cezası yazılması politikası gelebilir. Bu da radardan sigortasız/muayenesiz araçları gören memuru 10-55 yapmaya teşvik eder diye düşünüyorum.

Bana kalırsa bir kişinin sadece radardan hem hız sınırı hem de sigorta cezası yiyebilmesi gereksiz. Bu kadar ceza yazmak isteyen memur biraz zahmete girip trafik çevirmesi yapsın.
Oyundaysa sorun değil ki, para farmına çevirmiş.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Alıntı yapılan: morawel - 10 Ocak 2026, 11:10:39
Alıntı yapılan: bersheys - 10 Ocak 2026, 10:55:05Ya arkadaşım hayatında hiç mi radar görmedin? O plaka aktif olmasa bile ceza yazılır çünkü gerçekte aktif/pasif durumu yok. Bunu şikayet ettiniz, radardan muayeneye ceza yazılması kalktı. Ne olsun istiyorsunuz daha?

Sorun ceza değil afk bunu nasıl anlamadın? 20 dk da bir oyuna dönüp ceza kesecekse direkt discorddan bildirim gelsin :)

20 dakika abartı bir süre, ben de tuttum o radarı zamanında. Ayrıca baktın adam afk, git rolünü yap cevap vermiyorsa şikayet aç.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:33
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: mustaine - 10 Ocak 2026, 09:59:49IC trafik kurallarına uyarak bu sorunun çok rahat üstesinden gelebilirsiniz.