LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

AFK Radarlar&Rolsüz cezalar.

Başlatan morawel, 09 Ocak 2026, 15:25:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Alıntı yapılan: xQueroz3710 - 11 Ocak 2026, 12:48:59
Alıntı yapılan: morawel - 11 Ocak 2026, 12:41:24
Alıntı yapılan: xQueroz3710 - 11 Ocak 2026, 12:38:17Kanka beni hedef göstermişsin de afk attığımı nereden çıkardın? Ekran görüntülerin video kayıtlarım var afk kaldığım tek bir dakika yok. Kendi kendine tribe girip 30 bin dolar ceza yediğin etmediğin şikayet kalmadı, hepsinin de kanıtlarını attım hala bi itiraz peşindesin. Ceza yemek istemiyorsan gider sigortanı yaptırır kurallara uyarsın. Money farming diyorsunuz, biz yolların başına ve sonuna kocaman label ekliyoruz dikkat radar hız sınırı 90mp/h diye. Bu labelleri görüp hala radarıma 154mp/h ile yakalanıp daha sonra arabam park halindeydi nasıl ceza yedim diye sormayın. Radar noktalarının yakınına radar uyarısı ekliyoruz zaten. Görüp yavaşlayacaksınız ya da yolunuzu değiştireceksiniz. Afk mevzusunu nerenden uydurdun çözemedim. Radara yatıyorum yirmi dakika aralıklarla ceza kesiyorum demek afk salıyorum mu demek? O süre içerisinde kaç kişi yanıma geliyor muhabbet ediyoruz rollere giriyoruz haberin var mı?
Aracı yeni aldım eve dönüyorum, sigortacı açık falan değildi ben 15-20 dakikada bir radara yatıp para kazanmıyorum 30k için.

Trafik biriminde görev yapıyorum ve radara yatmak en doğal hakkım. Aracı yeni alıp 154mp/h ile radarıma yakalanıp hala haklı çıkmaya çalışman biraz garip, sen radarın sunucu için bir katkısı olmadığını düşünüyorsun ama sunucunun ekonomik dengesini sağlamak açısında radar önemli bir etken. Radarlar sayesinde sunucu ekonomisi dengeleniyor. Radara yatmak cümlesinin neresinde kural hatası var onu da anlamadım. Radar noktasında bekliyorum diyeceğim senin için.
Ya sunucunun ekonomisi radara mı kaldı? Ekonomi her türlü kendini dengeler. Sanki haksız bir şey söylüyorum diyorum ki; Ya o an ceza kes, çevir yada bir şey yapma fark ettiysen arge bu tartışmıyoruz BENCE böyle olmalı. Tek görevin radarlık yapmaksa hızlı kes cezayı diyeyim ki hızlı gidiyordum, aa burada radar varmış.

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 16 Temmuz 2026, 16:26
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: morawel - 11 Ocak 2026, 12:54:13
Alıntı yapılan: xQueroz3710 - 11 Ocak 2026, 12:38:17Kanka beni hedef göstermişsin de afk attığımı nereden çıkardın? Ekran görüntülerin video kayıtlarım var afk kaldığım tek bir dakika yok. Kendi kendine tribe girip 30 bin dolar ceza yediğin etmediğin şikayet kalmadı, hepsinin de kanıtlarını attım hala bi itiraz peşindesin. Ceza yemek istemiyorsan gider sigortanı yaptırır kurallara uyarsın. Money farming diyorsunuz, biz yolların başına ve sonuna kocaman label ekliyoruz dikkat radar hız sınırı 90mp/h diye. Bu labelleri görüp hala radarıma 154mp/h ile yakalanıp daha sonra arabam park halindeydi nasıl ceza yedim diye sormayın. Radar noktalarının yakınına radar uyarısı ekliyoruz zaten. Görüp yavaşlayacaksınız ya da yolunuzu değiştireceksiniz. Afk mevzusunu nerenden uydurdun çözemedim. Radara yatıyorum yirmi dakika aralıklarla ceza kesiyorum demek afk salıyorum mu demek? O süre içerisinde kaç kişi yanıma geliyor muhabbet ediyoruz rollere giriyoruz haberin var mı?
Aracı yeni aldım eve dönüyorum, sigortacı açık falan değildi ben 15-20 dakikada bir radara yatıp para kazanmıyorum 30k için.

Trafik biriminde görev yapıyorum ve radara yatmak en doğal hakkım. Aracı yeni alıp 154mp/h ile radarıma yakalanıp hala haklı çıkmaya çalışman biraz garip, sen radarın sunucu için bir katkısı olmadığını düşünüyorsun ama sunucunun ekonomik dengesini sağlamak açısında radar önemli bir etken. Radarlar sayesinde sunucu ekonomisi dengeleniyor. Radara yatmak cümlesinin neresinde kural hatası var onu da anlamadım. Radar noktasında bekliyorum diyeceğim senin için.
Ya sunucunun ekonomisi radara mı kaldı? Ekonomi her türlü kendini dengeler. Sanki haksız bir şey söylüyorum diyorum ki; Ya o an ceza kes, çevir yada bir şey yapma fark ettiysen arge bu tartışmıyoruz BENCE böyle olmalı. Tek görevin radarlık yapmaksa hızlı kes cezayı diyeyim ki hızlı gidiyordum, aa burada radar varmış.

Radardayken radar cezası kestiğim herkesin ekran görüntüsünü almam gerekiyor. Her araba için bir ss almak aşırı mantıksız bir durum. Önümden birkaç araba geçer 15 dakika boyunca plakalar birikir hepsinin ss ini alıp toplu şekilde keserim cezaları. Geçtiğin anda ceza kesersem 100 tane ss alırım bir radar için, bu da beni zorlar mesela. O yüzden tollu şekilde almak daha mantıklı geliyor bana. Radara 5 dakika sınırlaması geldi zaten, bundan sonra hızlı yazılır.

Oyuncu
Alıntı yapılan: hissizlestim - 10 Ocak 2026, 12:57:58Kötüleme amacıyla kaleme alınmış konuları 'AR-GE' etiketiyle pazarlayan herkes forum uyarısı almalı. Açılan konular bir ARGE değil, düpedüz ahıt yakmak. Gerçekten sıkmadı mı?

ULSA
Alıntı yapılan: xQueroz3710 - 11 Ocak 2026, 12:57:07
Alıntı yapılan: morawel - 11 Ocak 2026, 12:54:13

Radardayken radar cezası kestiğim herkesin ekran görüntüsünü almam gerekiyor. Her araba için bir ss almak aşırı mantıksız bir durum. Önümden birkaç araba geçer 15 dakika boyunca plakalar birikir hepsinin ss ini alıp toplu şekilde keserim cezaları. Geçtiğin anda ceza kesersem 100 tane ss alırım bir radar için. Radara 5 dakika sınırlaması geldi zaten, bundan sonra hızlı yazılır.
Zor iş.  :laugh2:

Oyuncu
Oyuncu isminin açıkça belirtilmesi ve yalnızca ilgili kişileri bağlayan bir şikayete verilen cevabın, herkese açık bir başlık altında gündeme taşınması tatlı bir yaklaşım olmamış. Üstelik oyuncu/karakter isminin, yanıtıyla birlikte herhangi bir blurlama yapılmadan ve ilgili kişinin rızası olmaksızın paylaşılmasının da kabul edilebilir olduğuna açıkçası inanmıyorum. Bu noktada AR-GE başlığınızın gerçekten AR-GE amacıyla açıldığını savunmakta zorlandığımı ve objektif bir tutum sergilendiğini düşünmediğimi de açıkça belirtmek zorundayım. Elbette sizin açınızdan haklı gerekçeleriniz olabilir ancak her şeyden önce karşılıklı hoşgörünün esas alınması gerektiğine inanıyorum.

Kötü bir niyetle yaptığınızı düşünmüyorum ancak yorumların çoğunluğunun objektiflik düzeyinde kararsızlığa düşmesinin sebebinin benim de yukarıda ısrarla belirttiğim görsel olduğu kanaatindeyim. AR-GE başlığınız gerçekten çarpıcı, bir şeyler tespit ettiğinizi düşünüyorum. Paylaşabilirseniz, destek olmak ve üstüne de ek fikirlerimle yardımcı olmak isterim.

İçerik biraz şikayet-vari olmuş. Amacından sapmadığı sürece topluluğun ortak faydasına yarayacak her şeye destek olmak için buradayız.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: mustaine - 10 Ocak 2026, 09:59:49IC trafik kurallarına uyarak bu sorunun çok rahat üstesinden gelebilirsiniz.

Ama sigorta cezasının radar üzerinden yazılamaması, yani radardan sadece hız cezası yazılması politikası gelebilir. Bu da radardan sigortasız/muayenesiz araçları gören memuru 10-55 yapmaya teşvik eder diye düşünüyorum.

Bana kalırsa bir kişinin sadece radardan hem hız sınırı hem de sigorta cezası yiyebilmesi gereksiz. Bu kadar ceza yazmak isteyen memur biraz zahmete girip trafik çevirmesi yapsın.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 20:43
Toplam Oynama: 95 gün, 0 saat
Birlik: Rhein Syndikat
Alıntı yapılan: Hontlerizzm - 11 Ocak 2026, 05:46:05Haklısın ama açıklaman yanlış. Bir çözüm belirtmemişsiniz, bu bir AR-GE değil. Bende bu durumu yaşadım, yaşayan arkadaşım oldu. Düzenleme gelebilir bu konuyla alakalı.

Alıntı yapılan: mustaine - 10 Ocak 2026, 09:59:49IC trafik kurallarına uyarak bu sorunun çok rahat üstesinden gelebilirsiniz.

Ama sigorta cezasının radar üzerinden yazılamaması, yani radardan sadece hız cezası yazılması politikası gelebilir. Bu da radardan sigortasız/muayenesiz araçları gören memuru 10-55 yapmaya teşvik eder diye düşünüyorum.

Bana kalırsa bir kişinin sadece radardan hem hız sınırı hem de sigorta cezası yiyebilmesi gereksiz. Bu kadar ceza yazmak isteyen memur biraz zahmete girip trafik çevirmesi yapsın.

Bu da bir seçenek, mantıklı.
+

Oyuncu
Alıntı yapılan: Bluins - 11 Ocak 2026, 13:37:18Oyuncu isminin açıkça belirtilmesi ve yalnızca ilgili kişileri bağlayan bir şikayete verilen cevabın, herkese açık bir başlık altında gündeme taşınması tatlı bir yaklaşım olmamış. Üstelik oyuncu/karakter isminin, yanıtıyla birlikte herhangi bir blurlama yapılmadan ve ilgili kişinin rızası olmaksızın paylaşılmasının da kabul edilebilir olduğuna açıkçası inanmıyorum. Bu noktada AR-GE başlığınızın gerçekten AR-GE amacıyla açıldığını savunmakta zorlandığımı ve objektif bir tutum sergilendiğini düşünmediğimi de açıkça belirtmek zorundayım. Elbette sizin açınızdan haklı gerekçeleriniz olabilir ancak her şeyden önce karşılıklı hoşgörünün esas alınması gerektiğine inanıyorum.

Kötü bir niyetle yaptığınızı düşünmüyorum ancak yorumların çoğunluğunun objektiflik düzeyinde kararsızlığa düşmesinin sebebinin benim de yukarıda ısrarla belirttiğim görsel olduğu kanaatindeyim. AR-GE başlığınız gerçekten çarpıcı, bir şeyler tespit ettiğinizi düşünüyorum. Paylaşabilirseniz, destek olmak ve üstüne de ek fikirlerimle yardımcı olmak isterim.

İçerik biraz şikayet-vari olmuş. Amacından sapmadığı sürece topluluğun ortak faydasına yarayacak her şeye destek olmak için buradayız.

Partner
Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 19:22
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Yazılan yazılarda görüyorum ki devlet mensubu arkadaşlar olayı anlamak yerine kendilerine sallandığını düşünerek sabotaj etmek istiyor, sakin olun öncelikle arkadaşlar size küfür edilmiyor. Aracınızı bir binanın çıkıntısına park edip yemek yemeye yada sigara içmeye gidip keyif yapan arkadaşlara laf atmış adam sizde bu doğru bir şey mi? Size doğru mu geliyor mu? Lütfen şu ARGE'lerde egonuzu bırakıp yazın, bence sizin PD-SD ARGE'lerine yorum atmanız yasaklanmalı. Trafik kurallarına uy diyorsun, trafik kurallarına uysak senin ne önemin kalacak? Biz onda değiliz sadece oraya radara yatıyorsan kusura bakma ama sıkılmayı göz önüne alacaksın, radara yatayım 15dk da bir pc başına geleyim cezaları keseyim sonra gideyim tekrar kendimi tatmin edeyim böyle bir rol yok, yarınız boş atıyor sadece düzgün okuyun ağzınızdan köpük akacak bu kadar sinir olmanıza gerek yok. Yarısı düzgün sür sigorta-muayene yaptır kesilmesin diyor, " ADAM OFFF YA CEZALAR KALKSIN DEMİYOR RADARA YATAN POLİS OYUNU TAKİP ETSİN ALETİYLE İLGİLENMESİN DİYOR" anlarsınız belki diye büyük yazdım... Hadi görüşürüz