LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık mesleği.

Başlatan Luna, 17 Temmuz 2025, 18:14:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Son zamanlarda avcılık mesleğinde hile kullananların sayısı gittikçe arttı. Hayvanlar 3 saatte bir yenileniyor ve spawn oldukları zaman eğer sunucu res yememiş ise hayvanlar az bir sayıda spawn oluyor. Hayvanların spawn olma yerleri çok farklı ve ayrıca çoğu zaman dağın ucunda, içinde veya gidilemeyecek yüksek yerlerde spawn olabiliyorlar. Bu tür yerlerde spawn oldukları zaman normal bir oyuncu o hayvanı bulamaz iken hile kullanan oyuncu hayvanın nerde olduğunu biliyor ve direkt olduğu konuma gidip alıyor. Birkaç gündür Geyik 50, domuz 80, inek 35, tilki 100, tavşan 150, tavuk 130, aslan 2, panter 1 gibi düşük sayıda respawn oluyorlar. Hayvanlar ne kadar fazla olursa spawn noktalarında o kadar fazla hayvan oluyor fakat son zamanlarda sunucu res yemediği veya kapanıp açılmadığı zaman bu kadar az sayıda spawn olsa bile bu hile kullanan oyuncular yüzünden neredeyse tüm hayvanlar 15 dakika içinde bitiyor. Hayvanlar spawn olur olmaz hile kullanan oyuncular direkt aslan, panter, geyik ve inek. Bu hayvanlara yönelip önce bu hayvanların sayısını indiriyorlar. Atıyorum bir hayvanı alıyor, direkt diğer hayvan nerede ise hemen aracına binip o hayvana yöneliyor. Sorulduğunda hayvanların nerede spawn olduğunu öğrendim artık, nerde doğuyorlar biliyorum gibi cümleler kullanıyorlar fakat kimse hile kullandığını söylemiyor.

Avcılık mesleğinde sistemin dahada gelişmesi gerekiyor. Avcılık meslek bölgesi çok büyük bir bölge ve bu hayvanlar çoğu zaman görülmeyecek yerde spawn olurken hile kullanan oyuncular bulabiliyor, normal bir oyuncu dakikalarca ve saatlerce haritayı gezip hayvanı bulmaya çalışıyor. Avcılık mesleği artık normal bir oyuncunun yapınca zevk almadığı ve para kazandırmadığı bir meslek haline geldi. Bu hileyi sadece meslekte hayvanların olduğu konumu görmek için kullandıkları için yakalanmıyorlar, yakalanmadıkları için yasak almıyorlar. Bu durum gerçekten can sıkıcı hale gelmeye başladı. Ya meslek için bir şeyler yapılması gerekiyor yada sistemin bu hileyi algılaması için güncelleme yapılması gerekiyor. Wallhack gibi bir şey. Nasıl bir hile, nasıl bir yazılım bilmiyorum ama saatlerini verip para kasan oyuncular için çok can sıkıcı bir hale geldi. Sadece belirttiğim hayvanlar para kazandırdığı için bu hayvanların sayısını bitiriyorlar. Bunu bir kişi değil, birden fazla kişi kullanıyor ve eskiden saatler süren avcılık şimdi 15 dakikada bitiyor. Avcılık için gerekli tedbirler alınırsa sevinirim.

Partner
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 17:54
Toplam Oynama: 238 gün, 6 saat
Birlik: SANVISTA

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 05:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
aynı şeyi 1 aydan fazla süredir anlatıyorum ama malesef sonuç yok.

VIP+
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 205 gün, 0 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Avcılık mesleğini kasap olayı geldiğinden beri yapmıyorum, otobüs yapın. Ayrıca sunucuda sadece siz avcılık yapmıyorsunuz, sizinle aynı anda 10-20 kişi daha yapıyorsa bu sayıların hızlıca düşmesi çok normal.

Avcılıkta başarılı olanlara hile demek yerine kendinize "Ben neden beceremiyorum ya?" diye sorun. :hihi:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: Laurant - 17 Temmuz 2025, 22:57:32Avcılık mesleğini kasap olayı geldiğinden beri yapmıyorum, otobüs yapın. Ayrıca sunucuda sadece siz avcılık yapmıyorsunuz, sizinle aynı anda 10-20 kişi daha yapıyorsa bu sayıların hızlıca düşmesi çok normal.
lauranta katiliyorum, argeye katilmiyorum.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 20 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: Laurant - 17 Temmuz 2025, 22:57:32Avcılık mesleğini kasap olayı geldiğinden beri yapmıyorum, otobüs yapın. Ayrıca sunucuda sadece siz avcılık yapmıyorsunuz, sizinle aynı anda 10-20 kişi daha yapıyorsa bu sayıların hızlıca düşmesi çok normal.

Avcılıkta başarılı olanlara hile demek yerine kendinize "Ben neden beceremiyorum ya?" diye sorun. :hihi:

Oyuncu

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 15:02
Toplam Oynama: 117 gün, 22 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Kasım 2025, 17:36
Toplam Oynama: 0 gün, 19 saat
desteklemedim, millet sadece inekleri falan avlıyor zaten, ondan dolayı hızlı azalıyor sayıları

Alıntı yapılan: notime2cry - 17 Temmuz 2025, 23:01:10
ben de sana katiliyorum, argeye katilmiyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: halkinadami amos - 17 Temmuz 2025, 23:58:53
Alıntı yapılan: notime2cry - 17 Temmuz 2025, 23:01:10

Partner
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 17:54
Toplam Oynama: 238 gün, 6 saat
Birlik: SANVISTA

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 05:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

:like:  :like: