LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sahte Plaka

Başlatan Castroll, 07 Temmuz 2025, 15:41:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: tophanelikilla - 22 Temmuz 2025, 20:56:46şehirde otoriter ve lider birliklerin araç tamir ayağı varsa onlar falan yapabilsin, herkes yapamasın.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:39
Toplam Oynama: 204 gün, 21 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Direkt arkasında plakası olmayan bir motorum var ancak bunun plakası sistemde olduğu için polisler plakamı okuyabiliyor. Fıkra bu kadar.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:39
Toplam Oynama: 204 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: mustaine - 08 Temmuz 2025, 23:37:39hem gerçek hayatta da nadiren görülen bir durum.

:laugh2:  :laugh3:  :hihi:

reelde plakasız motor ile torbacılar suikastciler dolanıyorsa burda niye dolanmasın. gayet mantıklı öneri yönetim lütfen dikkate alsın. sahte plaka değilde plaka sökme gibi birşeyde olabilir. katılıyorum destekliyorum

Oyuncu
Alıntı yapılan: legalizeit361 - 23 Temmuz 2025, 01:23:47reelde plakasız motor ile torbacılar suikastciler dolanıyorsa burda niye dolanmasın. gayet mantıklı öneri yönetim lütfen dikkate alsın. sahte plaka değilde plaka sökme gibi birşeyde olabilir. katılıyorum destekliyorum
legal üstün olacak olacak diye bize sistem getirmiyorlar

ULSA
Alıntı yapılan: Ali - 23 Temmuz 2025, 21:17:02
Alıntı yapılan: legalizeit361 - 23 Temmuz 2025, 01:23:47reelde plakasız motor ile torbacılar suikastciler dolanıyorsa burda niye dolanmasın. gayet mantıklı öneri yönetim lütfen dikkate alsın. sahte plaka değilde plaka sökme gibi birşeyde olabilir. katılıyorum destekliyorum
legal üstün olacak olacak diye bize sistem getirmiyorlar
genelde laf edenler de legaller zaten islerine gelmedigi icin  :laugh:  :laugh:

ULSA
Alıntı yapılan: mustaine - 08 Temmuz 2025, 23:37:39kesinlikle gereksiz, daha önce hiçbir sunucuda böyle bir şey görmedim. hem gerçek hayatta da nadiren görülen bir durum.
honkurtme ya :dislike:

Oyuncu
Açıkçası ben plaka çalmayı falan hiç desteklemem, o işler sunucuya göre değil. Ama şöyle bir şey olsa fena olmaz bence: Kendi aracının plakasını geçici olarak söküp takabilme gibi bir sistem mesela. Yani bir suça karışmadan önce plakanı çıkarabiliyorsan, bu biraz daha mantıklı ve roleplay'e uygun olur.

Tabii işin bir de bedeli olmalı. Eğer aracın plakasız bir şekilde ciddi bir suça karıştıysan ve o araç yakalandıysa... bence direkt olarak araç çöplüğüne gönderilmeli. Hurdaya çıksın, geçmiş olsun :) Bir daha da o araç trafiğe çıkmasın mesela. Bu da olayın heyecanını ve riskini artırır. Kısaca aracınıza elveda dersiniz.

Yani özetle, ben bu tarz bir sistemi — yani plaka gizleme ya da sökme — yukarıda bahsettiğim kurallar ve sonuçlarla birlikte olursa desteklerim.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Gemini - 29 Temmuz 2025, 00:24:54Açıkçası ben plaka çalmayı falan hiç desteklemem, o işler sunucuya göre değil. Ama şöyle bir şey olsa fena olmaz bence: Kendi aracının plakasını geçici olarak söküp takabilme gibi bir sistem mesela. Yani bir suça karışmadan önce plakanı çıkarabiliyorsan, bu biraz daha mantıklı ve roleplay'e uygun olur.

Tabii işin bir de bedeli olmalı. Eğer aracın plakasız bir şekilde ciddi bir suça karıştıysan ve o araç yakalandıysa... bence direkt olarak araç çöplüğüne gönderilmeli. Hurdaya çıksın, geçmiş olsun :) Bir daha da o araç trafiğe çıkmasın mesela. Bu da olayın heyecanını ve riskini artırır. Kısaca aracınıza elveda dersiniz.

Yani özetle, ben bu tarz bir sistemi — yani plaka gizleme ya da sökme — yukarıda bahsettiğim kurallar ve sonuçlarla birlikte olursa desteklerim.

bence şey olsun mesala plakasız aracı yakalayan polis varsa eğer o aracın sahibi olsun daha iyi olur

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Çok yakın zamanda olmasada gelecek güncellemelerde, plaka sökme, sökülen başka bir aracın plakasını takma gibi yanıltıcı sistemler gelecek.