LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Bazı oyuncuların revive ya da bug talepleri

Başlatan savglov3, 02 Ağustos 2024, 15:17:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:08
Toplam Oynama: 174 gün, 5 saat

Oyuncu
kanıtı yükleyene kadar yaralı süresi biter zaten, anlamsız.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: pilgrimmonster - 02 Ağustos 2024, 15:32:59./hasarlar komutuyla zaten yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorsun. Silah, yumruk vb. ile yakın zamanda hasar almadıysa zaten yüksekten düşüp ölmüş - herhangi bir sorun sonucu ölmüş demek. Attığımız her admın kanıtını almak zorunda değiliz, bir helperin görevi oyuncuya yardım etmek işini zorlaştırmak değil, devlet dairesinde ya da özel bir şirkette çalışıyor gibi garip düşüncelerle&isteklerle oyuncuları bu kadar sıkmanızın bir anlamı yok.

Günün sonunda eğlenmek ve vakit geçirmek için insanlar burada oynuyor, map yaparken, animasyon denerken ya da sistemsel bir sorundan dolayı bir anda aşağı düşüp ölen birisinin 180sn rapor bekleyip üstüne gelen helpere derdini anlatıp kanıt sunma çabasının gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum.

Araç konusunda da öyle. Kendi kendine aniden araçlar respawnlanabiliyor, örnek vermek gerekirse ofisimin kapısında bıraktığım araç 3 dakika sonra spawna gitmişti.  Evimin önünde. /park ile parklayıp gizlediğim araç, kimsede anahtarı olmamasına rağmen aktif olup alakasız bir konumda başı boş bir şekilde duruyordu. Ben ya da bir başkası bunun kanıtını nasıl alabiliriz sürekli? Aracı kullanan birisi varsa zaten müdahale etmezsiniz böyle bir durumda.

Öneri genel olarak oyuncuya kolaylık sağlamak yerine zorluk çıkartıp iyice soğutacağı için desteklemiyorum.

Düşüncelerimi aynen yazmış, araçlar alakasız ve durup dururken eski park alanlarında görünebiliyor, bir keresinde aracım durup dururken ve kimsede anahtarı olmamasına rağmen iskelede aktif görünüyordu. Her şeyi kanıtlandırmak mümkün değil ve oyun oynadığımızı unutmamak gerekiyor. Oyunculara yardımcı olmaktan zarar gelmez. Rol dönmediği yerlerde zamandan tasarruf için bile olda revize komutunu kullanmanın sana bir zararının olacağını sanmıyorum. Her şeye kanıt isteyemezsiniz maalesef.

Oyuncu
Arkadaşlar, benim yazdıklarımı gerçekten okumuyor olabilir misiniz? Adam inandırıcı gelmiyorsa, "kanıt atmazsanız işlem yapamayacağım" diyerek talebi sonlandırmaktan bahsediyorum. Her bug talebine gidip "KANIT AT" demekten bahsetmiyorum. Lütfen ARGE konusunun tamamını okuyarak yorumlayalım. Tek kişinin okuması değil ya da yazılanları cımbızla çekerek değil kreatif yorumlar yapalım. Ben size bütün halde ARGE konumu açtım. ARGE içerisinde örneklendirmeler yaptım hala tüm talepler içerisinde kanıt isteyeceğimiz gibi algılıyorsunuz. Sadece, inandırıcı gelmeyen insanlara "Kanıt atmazsanız, işlem uygulanmayacak" diyerek talebi sonlandıracağız. "Ga verelim sana?" falan yazacaksanız, ARGE'ye destek ya da yorum atmak değil, iğneleyici laf sokmadır bu. Rica ediyorum bu yapıya sahip olanlar bu ARGE konusuna yorum atmasın.

Oyuncu
Alıntı yapılan: thevoril - 05 Ağustos 2024, 17:14:16Arkadaşlar, benim yazdıklarımı gerçekten okumuyor olabilir misiniz? Adam inandırıcı gelmiyorsa, "kanıt atmazsanız işlem yapamayacağım" diyerek talebi sonlandırmaktan bahsediyorum. Her bug talebine gidip "KANIT AT" demekten bahsetmiyorum. Lütfen ARGE konusunun tamamını okuyarak yorumlayalım. Tek kişinin okuması değil ya da yazılanları cımbızla çekerek değil kreatif yorumlar yapalım. Ben size bütün halde ARGE konumu açtım. ARGE içerisinde örneklendirmeler yaptım hala tüm talepler içerisinde kanıt isteyeceğimiz gibi algılıyorsunuz. Sadece, inandırıcı gelmeyen insanlara "Kanıt atmazsanız, işlem uygulanmayacak" diyerek talebi sonlandıracağız. "Ga verelim sana?" falan yazacaksanız, ARGE değil laf sokmadır bu. Rica ediyorum bu yapıya sahip olanlar ARGE konusuna yorum atmasın.

Bu konu üzerinden bir şey daha diyeceğim. Bir insanın mantıklı açıklaması varsa ve durumunu açıklayabiliyorsa zaten doğru söylüyordur. Ancak, bir birinden tutarsız cümleler/kelimeler kullanıyorsa bu durumu devreye sokmaktan bahsediyorum. Bu durumu abuselayan helper kıdemleri elbet fark edilir zaten. Ayriyeten sizlerden tek ricam yazdığımı okuyarak ve kreatif düşünerek yorumlamanızı rica ediyroum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Ocak 2026, 23:52
Toplam Oynama: 92 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Gelmesine gerek yok, genel olarak abuselandığı bölümler revive ve araç çekim işlemleri. Revive için örnek vermek gerekirse, 180 saniye gibi ortalama bir süre bekliyorsun. Bunun kanıtlandırmasını alıp kişiye ulaştırana kadar bu süre çoktan geçer. Araç çekimlerinde; araç düştüğü yerin üstüne geri çıkar. Karakterler düştüğü yerin üstüne çıkamayabilir, belli noktalarda geri map yukarısına atıyor ve bu yerleri de çoğu kişi biliyor zaten.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Kullanıcı sıkışmamışsa bir yerde mahsur kalmamışsa bugda sayılmaz. O sebepten kesinlikle helperlerin bu kişilere yardımcı olması helperin ceza almasıyla sonuçlanacaktır. Uzakta kalmak bir bug değildir, taksi çağırılabilir. Helper buna inisiyatif uygulayamaz.