LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Bazı oyuncuların revive ya da bug talepleri

Başlatan savglov3, 02 Ağustos 2024, 15:17:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 01:53
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: ***ena
Kadın

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 01:52
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Kendi zamanınıza yazık değil mi? Adam yalan söylüyor veya söylemiyor, ona kalmış bir durum. Helper olarak 10 saniyede yardım etmek var, beş dakika adamın kanıt göndermesini beklemek var. Zaten kanıtı gönderene kadar yaralı süresini bekletebilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Ağustos 2025, 01:17
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
oyun gorevlısı bıle nadiren kanıt alıyor helper kım de kanıt alacak, level 2 helper kanıt alsa ne olacak almasa ne olacak. Böylesi bir bug talebine bakmak ortalama 3-4 dakika sürüyorsa kanıt almak istediğinde bu süre 10dk'ya kadar uzayabilir, streamble veya yt'ye yükleyecekte sonra gidip dc'den kanıtı kişiye özelden atacak felan fistan. Hiç gerek yok desteklemiyorum.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
180 saniye için 300 saniye uğraşıp kanıt mı gönderelim?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat

Oyuncu
destek

Alıntı yapılan: Metaxa - 02 Ağustos 2024, 23:54:26180 saniye için 300 saniye uğraşıp kanıt mı gönderelim?
sen biraz kafanı dinle bence doğru fikirler sunmuyosun dostum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: pilgrimmonster - 02 Ağustos 2024, 15:32:59./hasarlar komutuyla zaten yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorsun. Silah, yumruk vb. ile yakın zamanda hasar almadıysa zaten yüksekten düşüp ölmüş - herhangi bir sorun sonucu ölmüş demek. Attığımız her admın kanıtını almak zorunda değiliz, bir helperin görevi oyuncuya yardım etmek işini zorlaştırmak değil, devlet dairesinde ya da özel bir şirkette çalışıyor gibi garip düşüncelerle&isteklerle oyuncuları bu kadar sıkmanızın bir anlamı yok.

Günün sonunda eğlenmek ve vakit geçirmek için insanlar burada oynuyor, map yaparken, animasyon denerken ya da sistemsel bir sorundan dolayı bir anda aşağı düşüp ölen birisinin 180sn rapor bekleyip üstüne gelen helpere derdini anlatıp kanıt sunma çabasının gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum.

Araç konusunda da öyle. Kendi kendine aniden araçlar respawnlanabiliyor, örnek vermek gerekirse ofisimin kapısında bıraktığım araç 3 dakika sonra spawna gitmişti.  Evimin önünde. /park ile parklayıp gizlediğim araç, kimsede anahtarı olmamasına rağmen aktif olup alakasız bir konumda başı boş bir şekilde duruyordu. Ben ya da bir başkası bunun kanıtını nasıl alabiliriz sürekli? Aracı kullanan birisi varsa zaten müdahale etmezsiniz böyle bir durumda.

Öneri genel olarak oyuncuya kolaylık sağlamak yerine zorluk çıkartıp iyice soğutacağı için desteklemiyorum.
Araç konusu falan boş iş, niye bunları bizler yaşamıyoruz? Hasar alıp birbirine noob dm atan kişiler dahi F1 üzerinden hızlıca girerek /hasarlar'ı temizliyor ve öyle talep atarak iyi niyeti kötüye kullanıyor. Bug talebine gittiğim de yanında arkadaşlarıvarsa kesinlikle revive atmıyorum. Bazı belli başlı kişiler bunu yapıyorsa az çok aralarında ne döneceğini tahmin ediyorsundur. Sen ve ben de bunu zamanında illa ki yapmışızdır.

TAM DESTEK

Oyuncu
Aracın gerçekten bugta olup olmadığına bakarsın buğta değilse çekmezsin eğer kişi imkan olarak IC bir şekilde gidemezse de insiyatif gösterip aracı çekersin ve bu insiyatif tamamen de sana bağlı. Desteklemedim. Helper sınıfı bir yönetici değil. OG olan arkadaşlar bile talep bakarken kanıt almaya sahip değiller. GG değilsiniz siz.

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 11 Aralık 2024, 18:15
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 14 Ocak 2025, 04:44
Toplam Oynama: 83 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 09 Aralık 2024, 20:22
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
Alıntı yapılan: swindler - 03 Ağustos 2024, 08:48:21
Alıntı yapılan: pilgrimmonster - 02 Ağustos 2024, 15:32:59./hasarlar komutuyla zaten yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorsun. Silah, yumruk vb. ile yakın zamanda hasar almadıysa zaten yüksekten düşüp ölmüş - herhangi bir sorun sonucu ölmüş demek. Attığımız her admın kanıtını almak zorunda değiliz, bir helperin görevi oyuncuya yardım etmek işini zorlaştırmak değil, devlet dairesinde ya da özel bir şirkette çalışıyor gibi garip düşüncelerle&isteklerle oyuncuları bu kadar sıkmanızın bir anlamı yok.

Günün sonunda eğlenmek ve vakit geçirmek için insanlar burada oynuyor, map yaparken, animasyon denerken ya da sistemsel bir sorundan dolayı bir anda aşağı düşüp ölen birisinin 180sn rapor bekleyip üstüne gelen helpere derdini anlatıp kanıt sunma çabasının gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum.

Araç konusunda da öyle. Kendi kendine aniden araçlar respawnlanabiliyor, örnek vermek gerekirse ofisimin kapısında bıraktığım araç 3 dakika sonra spawna gitmişti.  Evimin önünde. /park ile parklayıp gizlediğim araç, kimsede anahtarı olmamasına rağmen aktif olup alakasız bir konumda başı boş bir şekilde duruyordu. Ben ya da bir başkası bunun kanıtını nasıl alabiliriz sürekli? Aracı kullanan birisi varsa zaten müdahale etmezsiniz böyle bir durumda.

Öneri genel olarak oyuncuya kolaylık sağlamak yerine zorluk çıkartıp iyice soğutacağı için desteklemiyorum.
Araç konusu falan boş iş, niye bunları bizler yaşamıyoruz? Hasar alıp birbirine noob dm atan kişiler dahi F1 üzerinden hızlıca girerek /hasarlar'ı temizliyor ve öyle talep atarak iyi niyeti kötüye kullanıyor. Bug talebine gittiğim de yanında arkadaşlarıvarsa kesinlikle revive atmıyorum. Bazı belli başlı kişiler bunu yapıyorsa az çok aralarında ne döneceğini tahmin ediyorsundur. Sen ve ben de bunu zamanında illa ki yapmışızdır.

TAM DESTEK

Senin yaşamıyor olman bir başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor, yaşadım ki anlatıyorum buna rolde yanımda olan arkadaşlarım da şahit oldu. Dediğin gibi tekrar bağlanıp hasarları temizleme durumu varsa açmanız gereken ARGE bu durumun düzeltilmesi ile ilgili olmalı. 180sn yaralı süresi için zaten yaralı süresinin yarısında talebin cevaplanmasını bekleyip geri kalan yarısında SS/video ile uğraşmak mantık sınırları içerisinde bir beklenti değil. Kimsenin egosunu tatmin etmek için bu tür şeylerle uğraşmaya gerek yok.

Oyuncu
Alıntı yapılan: thevoril - 02 Ağustos 2024, 18:24:55
Alıntı yapılan: kaiya - 02 Ağustos 2024, 18:23:31neden kanıt istesin, helper bir yönetici mi? zaten aylık istenilen talep sayıları fazla, her ay yapılan alımlarda bir sürü helper katılıyor kadroya bakarsın yalan söylediğini anlıyorsan zaten ilgilenmezsin geçersin bu kadar gereksiz abartmaya gerek yok
Yanıtın için teşekkürler.

Düzenlendi: Yönetici olmaktan değil, hali hazırda olan duruma farklı bir çare farklı bir politika ya da işleyiş gelmesi için uğraş veriliyor. Yöneticiyiz benzeri bir çıkarımda bulunulmadı.

Rinada samp döneminden beri aynı şekilde işliyor, oyun görevlisi gibi kıdemler bile her konuda kanıt isteyemiyor helper 2 kıdemi neden kanıt istesin, bu kadar kasmaya gerek yok açılacak daha iyi argeler olduğunu düşünüyorum eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan helper olmaman daha iyi kaç yıldır aynı işleyen işleyişi bir kaç helper arge açtı diye değiştireceğini hiç sanmıyorum