LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

CCTV Bildirimleri

Başlatan aravermistir.toffy, 02 Ağustos 2023, 15:49:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Birlik: ******* ******* **der
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: ******* ******* **der
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
CCTV Bildirimleri polislere anında düşüyor illegal tüm çatışmalarımıza engel oluyor herşeyde polis pat diye araya giriyor artık illegal olarak birşekilde kendi aramızda çatışmak istiyoruz her olayda polisten bıktık ya CCTV sayısı azaltılsın ya bildirimlere gecikme eklensin (örnk: ateş edildikten 1 dakika sonra bildirim gitsin) olaya PD girince kimsenin hevesi kalmıyor pdyi vurunca pdde hemen diyor  bunlarda DM arıyor, sürekli herkese sıkıyor aktif çatışma bölgesine gelmişssin olay yerine yani çatışma bölgesine vuruyoruz sizi DM arıyorsunuz diyorsunuz anlamıyoruz.

LSSD
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 144 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Sizi anlıyoruz ama şehrin tam ortasında, merkez bölgesinde çatışmak ve bölgeye polisin geç gelmesi ne kadar mantıklı? Aşırı saçma olur, aynı fikirdeyizdir açıkçası bende istemem çatışma ortasında bölünmesini ancak bir ROLEPLAY sunucusunda oynuyoruz. Şehir dışında bu tür çatışmalara girmek çok daha mantıklı olabilir, ya da şehir içinde sıkıyorsanız olabildiğince hızlı bitirip çıkmanız gerekiyor. Bir dakikalık gecikme bir işe yaramayacaktır, HERA'nın getireceğini de sanmıyorum.

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 14 Temmuz 2026, 19:57
Toplam Oynama: 72 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 22:53
Toplam Oynama: 2 gün, 13 saat
Birlik: ***IRO
Böyle bir şeyi desteklemiyorum şahsen, zaten olay bölgesine gittiğimizde çoğu zaman kimse olmuyor. Şehirde ulu orta yerde çatışırsanız normal olarak polisin oraya anında ulaşması gerekiyor.

Partner
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 232 gün, 5 saat
Birlik: MORNINGWOOD

Lv.36

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 24 Temmuz 2026, 15:45
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 04:20
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 04:15
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: MORNINGWOOD
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Temmuz 2026, 22:23
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Ben şahsen şu ana kadar gittiğim CCTV lerin hiçbirinde çatışma görmedim hep ben gidene kadar olay yerinden ya gidiyorlar yada dümenden ateş ediyorlar. Şehir içerisinde bu bildirimlerin olması gerekiyor. Ayrıca bahsettiğiniz 1 dakika olursa 1 dakikada ölen ölür kaçan kaçar zaten. Desteklemedim.

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Birlik: ******* ******* **der
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: ******* ******* **der
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
Alıntı yapılan: azgın demokrat - 02 Ağustos 2023, 21:44:03Ben şahsen şu ana kadar gittiğim CCTV lerin hiçbirinde çatışma görmedim hep ben gidene kadar olay yerinden ya gidiyorlar yada dümenden ateş ediyorlar. Şehir içerisinde bu bildirimlerin olması gerekiyor. Ayrıca bahsettiğiniz 1 dakika olursa 1 dakikada ölen ölür kaçan kaçar zaten. Desteklemedim.
zaten bu yüzden istiyoruz adamlarla çatışmaya giriyoruz çatışma uzun sürüyor iki tarafta kalabalık biz oradan çıkana kadar 5 dakika sürüyor zaten en az bu yüzden sürekli polislerle çatışmak zorunda kalıyoruz her seferinde aynı şey.

3D Designer
Şehir içerisinde çatışmayı göze alıyorsanız bunu da göze almalısınız -ki günde 30 CCTV çağrısı geliyorsa sadece birine anca yetişebiliyoruz. Saçma.