Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

exe ile yüklenen mod nasıl silinir (ortada yok)

Başlatan Jaxie, 14 Nisan 2020, 00:39:58
Okunma sayısı 610 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: exe ile yüklenen mod nasıl silinir (ortada yok)
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2020, 14:39:05 »
Büyük ihtimalle gizlenmiştir.
Mod, güvenli (virüssüz,trojan vb. olmayan) dosyalar sadece indirilen dosyalarda yer alır. Ama A tipi yazılım ise, birden fazla yerde bulunuyor olabilir ve büyük ihtimalle gizlenmiştir. Bulamassan format atmanı öneririm. Moddan fazlasıdır büyük ihtimalle .d
Sildim diyorum sildimmm. Virüs falan değil.

Hani bu exe ile mod kurduktan sonra klasörleri oluyor ya uninstall için, onu oyunla beraber tüm klasörleri sildim.
Klasörler ve uninstall dosyaları gitti ama modlar hala duruyor, gta3.img değiştirmek hiç bir işime yaramadı.
mod klasörünün ssini at

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: exe ile yüklenen mod nasıl silinir (ortada yok)
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2020, 15:14:45 »
Büyük ihtimalle gizlenmiştir.
Mod, güvenli (virüssüz,trojan vb. olmayan) dosyalar sadece indirilen dosyalarda yer alır. Ama A tipi yazılım ise, birden fazla yerde bulunuyor olabilir ve büyük ihtimalle gizlenmiştir. Bulamassan format atmanı öneririm. Moddan fazlasıdır büyük ihtimalle .d
Sildim diyorum sildimmm. Virüs falan değil.

Hani bu exe ile mod kurduktan sonra klasörleri oluyor ya uninstall için, onu oyunla beraber tüm klasörleri sildim.
Klasörler ve uninstall dosyaları gitti ama modlar hala duruyor, gta3.img değiştirmek hiç bir işime yaramadı.
mod klasörünün ssini at
Gerçekten gözümde sıkıntılar var, çözüldü.