Aksine ben senin rolünü sevdim değerli kardeşim.
Havuz mafyası'nın önünde senle sakince konuşurken 2 polat alemdar gelip burada konuşmayın gidin tarzı cümleler kullandı. Arabaya gidip hemen silahlarını alıp geldiler zaten küfürün ardından Kurtlar vadisi ekibi, ss almıştım ne olur ne olmaz diyerek şuan isimlerini hatırlamıyorum bile... 
Kaldı ki pek muhterem kardeşim Rina bir TÜRK RPG değil, Amerikan günlük hayatında küfür çok sıradan ve kimse küfür edildi diye keleş ve silah çekmez ama seninkiler biraz kurtlar vadisini rol model aldıkları için hemen arabalarına koşup emotesiz bir şekilde hemde silahlarına davrandılar.
Zaten dm'ci olduklarını anlayınca hemen uzaklaştım adamlar bahane bekliyorlarmış dm için. 
(İsim vermiyorum kimseyi rencide etmemek için.Zaten meseleyi siz açtınız değerli kardeşim.)
(Amaç üzüm yemek bağcı dövmek değil.)
Saygılar, Sevgiler
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Bende onların bir üyesi değilim. Hediye ağacından birisini bekliyodum o esnadada gelmeyince müzik falan açtılar bende oynadım. Ama bilmiyorum bana garip geliyor, silahta küfürde garip geliyor. Şimdi neticede onaylı bir ailenin hoodu olduğu için fear rp yapmanızda gerekebilirdi. Orasını ben bilemeyeceğim ama benim o oluşumla bir alakam yok yani, sizinkiler deme
Bana kalsa biri laf attı diye de ABD rolünde direkt küfür edilmez, direkt silah da çekilmez. Sunucunun ayrı politikası varsa bu konu hakkında ona göre değerlendirmek gerekir. Çünkü gerçek yansıtılsa da mevcut politikaların üzerinde olmuyor. Politikalar sunucu işleyişini belirlediği için, bende sunucuyu bırakalı çok oldu dolayısıyla unutmuşum yani ama fear rp yapmanızda gerekebilirdi sizin için söyleyeyim. Çünkü sayıları fazla ve bölgede duruyorlar. Ama tabi silah çekilmese direkt illegal taraf gösterilmese de daha iyi olur.
Dediklerine katılıyorum fakat bir konuyu da sen yanlış anlamışsın
orası ailenin onaylı hood'u değil.Eğer öyle olsaydı zaten küfür etmezdim. Olsa bile aklı başında bir insan sebepsiz yere kimse kimseyi cafelerin olduğu işlek bir caddeden sebepsiz kovmaz zaten.
Kaldı ki bir kaç onaylı aile ile role giriyorum sürekli, tanımadığı insanlar Onaylı Hood'larına geldiği zaman gidin buradan diyerek silahlarına davranmıyorlar emin ol ki buda güzel bişey.
Buna genelde türk mafya dizilerinin etkisinde kalmış oyuncularda rastlıyorum, mekanlarının önünden geçmeye gör.
Hemen "türk işi atar gider " yapıp sürekli bir çatışma ortamı yaratmak istiyorlar.
Küfür işine gelince ne yazık ki yapacak bir şey yok Amerikan RPG' de ic olarak olması gereken bu..
ABD 'de günlük yaşamda "motherfucker", "cocksucker" gibi küfürler çok sıradan, anlamlarını ise zaten telaffuz etmek istemiyorum burada.Ve gördüğüm üzere ABD'de kimse günlük yaşamda illegal insanlarda dahil bu küfürler ediliyor diye birbirlerine ateş açmıyor.
Oyuncuların biraz soğukkanlı olmayı öğrenmeleri gerekiyor. Leveli yakalayıp silahı alan herkes üstünde taşıyıp bir an önce sebep bulup kullanmak istiyor.Ben bizim çocukların yaşına veriyorum artık yapacak bir şey yok. Hep türk mafya dizileri yüzünden...
Sevgiler, Saygılar.