Son olaylar adına genel bir açıklama.
Siyahi çeteci karakteriyle sonradan Montgomery merkezli bir mcye beyaz skin-aynı isim ile giren, devamında full patch üye olabilen, çavuş ve sekreter gibi kabine yamalarının oylamayla alınmasını isteyip, vp yaması oylanamaz diyen, devamlı sicilden yasaklanmış, bolca hile&bug abuse geçmişi olan, me ve do kavramını bile bu birlikte bulunan/bulunmuş insanlardan öğrenen, şapele ceket bugıyla ak47 sokan sonra bizi şapele silah sokuyorlar diye şikayet edecek kadar düşen kişilerin bu birlik adına başka yerlerde atıp tutmasına gerek yok. Bizi güldürüyorsunuz.
Bu birlikte yeni başlayana da, oyunda on yıl geçmişi olana da yer var. Bizimle role başlayıp kendini çokça geliştiren onlarca kişi oldu. Bu sebeple yaptığımız işle gurur duyuyoruz.
Kimseyi dışlamıyoruz, dışlamayacağız. Yoldan geçeni alıyorlar söylemi kadar saçma bir şey olamaz. Şimdiye kadar bu birlikte toplam yirmi üç(23) kişi tam yamalı üye statüsüne erişmiş. Bu birliğin kırk kişiye, elli kişiye ulaşması üç aya yaklaşan geçmişi ve büyük ekibinden kaynaklanıyor.
Birlik kasasındaki paraları asla kişisel ihtiyaç olarak kullanmadık. Aksine, parayı sürekli tam yamalı ya da probatelere silah/uyuşturucu/nakit desteği sağlamak amacıyla kullandık. Yeri geldi cebimizden(stüdyo işleri vs) yüklü miktarda para harcadık. Harcamaya da devam edeceğiz.
Warlocks MC iyisiyle kötüsüyle iki buçuk aydan beri burada, burada olmaya da devam edecek.
Amacım yeni bir tartışma başlatmak değil. Kimseyi hedef göstermek gibi bir niyetim de yok. Son zamanlarda birliğe karşı yapılan karalama kampanyalarının ne kadar içi boş olduğuna değinmek istedim.
Gün gelir, oyun biter. Amacınız eğlenmek olmalı. Herkese hayatında bol şans. Geçmiş rollerden kalan ekran görüntülerimi de paylaştıktan sonra bu hafta sonu itibariyle şehir değiştireceğim için bir süreliğine pasif olacağım. Dostlarıma iyi eğlenceler diliyorum.
Samuel kaçar.