Eşcinsellik hayvanlarda da görülür. YouTube'dan bakabilirsiniz, erkek-erkek aslan çiftleşmeleri de var. Ben eşcinsel değilim, LGBT'yi de desteklemiyorum, bunu belirteyim. Şimdi, ben karşı değilim. İnsan istediğini yaşar ancak kendi içinde yaşamalı. Belli edecekse yakın çevresine belli etmeli, herkese söylememeli. Türkiye LGBT'sinin kusura bakmayın da b*ku çıktı. Sokakta ki eylemleri vb. şeyleri görüyoruz. Bunlar yanlış, sen halkın huzurunu sırf hemcinsinden hoşlanıyorsun diye yaygara kopartıp bozamazsın. Sen de bir insansın, tek farklı tarafın hoşlandığın cinsin değişmesi. Türkiye'de birçok LGBT üyesi de bu yaygaralara katılıyor. Bunun dışında, İslamiyet'te de "Haram" olarak tabir edildiği görülür. Kısacası, birkaç sebepten dolayı hoş bakmıyorum:
- Yapılan gösterilerde ki saygısızlıklar hatta ve hatta bu gösterilerin birçoğunun izinsiz yapılması, çoğu Türkiye LGBT organizasyonunun gösterilerinde DEVLET unsurlarına hakaret edilmesi.
- Eylem yapılırken bazen izin alınmadan yapılması, polis müdahalesinden sonra linç kampanyası başlatılması.
- Türkiye LGBT organizasyonu üyelerinin birçoğunun kendini ilah gibi zannetmesi. Herkes herkese laf söyleyebilir, tolöre et veya karşılık ver. Ama bunu çok elzem bir durum olmadıkça üçüncü kişiye taşıma, taşırsan da bu kişiler Savcı veya Polis olsun, sosyal medyada ki insanlar değil.
- Kendi cinsel görüşüne en ufak bir karşıt yorum gelince aşağılayarak görüşünü karşıdakine de zorla empoze ettirmek. Yanlış, yukarıda dediğim uygulansa daha iyi olur bence.
- Türk halkının değerlerine karşı poster açmak. Halkımız, dıştan bakıldığı zaman daha muhafazakar, daha tutucu bir yapıya sahip. Sokakta salak saçma çıplak danslar yapıp, salak salak posterler açmak yine halk tarafından eşcinsellere kötü bakılmasına sebep oluyor. Halkımız, genelde orta yaşlı(45-55) ve yaşlı(55-70) bireyler, pek de araştırmayı sevmediği için tüm eşcinseller böyleymiş gibi bakıp nefret ediyor.
Bunun dışında, Türkiye, Osmanlı'dan beri eşcinsel ilişkileri tanımakta. Tam yılı 1858 olmalı. En azından 1850'lerden beri. Ancak Medeni Kanun'a baktığımız zaman, hep kadın-erkek ilişkilerine yönelik yatırım yapılmıştır. Eşcinsel evlilikler kabul görmemektedir. Eşcinsel evlilik zaten ilk Hollanda'da görüldü. O da 2000'lerin başı idi. Türkiye, tamamen bir kabul için halen çok muhafazakar durumda. Bunun için en az bir on yıl daha gerekiyor, şu an yavaş yavaş kabulleniyoruz ancak LGBT üyelerinin de davranışlarını değiştirmesi ve kendisine gelmesi gerekiyor.
(UYARI: Ben burada agresif bir şekilde eylem-propaganda yapan kişilere sallıyorum. Kendi kendine yaşayan eşcinsel bireylere hiçbir şey demiyorum, onlar üstüne alınmasın ve alınmazlar da zaten.)
Şimdi bunları dediğim için de linçleyecek kişiler olabilir, gelsinler.