Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üstüne atlamaktan kurtulma

Başlatan KubaR, 25 Mart 2020, 23:39:43
Okunma sayısı 1608 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Üstüne atlamaktan kurtulma
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2020, 13:47:36 »
foxtrot durumu?

/beanbag, suspect down.
gerçekten böyle bu arada

Polislerde en doğru olanı yapıyor, beanbag almasa da suçlular tavşan gibi kaçıyor. Kaçmayanı görmedim.
polislerin yarısı yetkili değilmi sanki iki dakika yetkiliye söylemelerine bakar bu adam bunnyhop yapıyor ic hapis ve bunnyhopdan ooc hapise girer biz zaten tazer atmasın demiyoruz üstüme atladı, bizim üstümüzde olan polisi atmak için gerekli olan bir şey

Hayir o dedigin bu kadar kolay olmuyor bu arada, her saniye onlara ulasabilecegiz diye bir sey yok. Adamlar rolde olur, rolu bolup mu gelsin? Baska bir olayla ilgileniyordur, bize ayrimcilik yapip once bize mi gelsin o bitmeden? Uyumasinlar mi? Rahat takilmasinlar mi yani sirf yetkililer diye kafalarina silah tutup zorla yanimizda ni tutalim? Bir sey yasaksa uyulsa o kurala, huzurlu sekilde oynanir oyun. Adamlar yki yaparak kaciyor adminler zorla geri getiriyor, onlar olmasa gidiyorlar ve gelmiyorlar,  neden peki? Ben gecenin 4unde nereden admin bulayim mesela? Ayrica cidden dediginiz kadar kolay degil cogu zaman sikayetinizi acarsiniz bolmeyin burayi diyorlar, haklilar.
bıyık bey tamam o zaman şöyle bir şey sorayım rol sunucusunda oynuyoruz ve herkesin rol imkanı var ama polisler /ustuneatla yaptıklarında bu üstüne atlanan kişiye rol imkanı sağlamadığını biliyorsun 57 foxtrot durumunun olması lazım LAPD ye göre polislik yaptığınızı söylüyor koala ama LAPD de bile silahlı birini gördüğünde durması silahı bırakması söyleniyor rinada bunun tam tersine gördünmü KOD-1, sık sık sık gibi birşey oluşmuş bazı şeyleri gerçekliğe uymasını istiyorum
o tür durumlara pd yönetiminin içerideki oyuncuların beynini yıkıyıp temizlemesi lazım, öyle bir şeyde olmayacağına göre öyle bir durumda ic şikayet açman gerekmekte, hakkını aramaya üşeniyorsan hiç yaşama o zaman

arge kısmına gelicek olursak, biraz haklısın tamam şöyle böyle rolümüz kısıtlanıyor fakattt yani kimin ne yapacağı belli olmuyor

https://www.joinlapd.com/sites/default/files/LAPD%20Fitness%20Brochure.pdf

şu kadar şey varken bi zahmet yere yatırabilsinler bence

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2020, 14:13:37 »
foxtrot durumu?

/beanbag, suspect down.
gerçekten böyle bu arada

Polislerde en doğru olanı yapıyor, beanbag almasa da suçlular tavşan gibi kaçıyor. Kaçmayanı görmedim.

tavşan gibi olana çekersin beanbagı, spaceyi kırma noktasına getirip kaçmaya çalışana değil

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18
Toplam oynama: 42 gün, 17 saat
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2020, 14:52:23 »
Desteklemiyorum, çünkü bunu /dene komutu ile sürdürebilir olabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2020, 15:25:30 »
Desteklemiyorum, çünkü bunu /dene komutu ile sürdürebilir olabileceğini düşünüyorum.
denedim olmuyor olmuyor uymuyorlar sistem izin veriyor diyorlar

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2020, 15:28:55 »
foxtrot durumu?

/beanbag, suspect down.
gerçekten böyle bu arada

polislerin yarısı yetkili değilmi sanki iki dakika yetkiliye söylemelerine bakar bu adam bunnyhop yapıyor ic hapis ve bunnyhopdan ooc hapise girer biz zaten tazer atmasın demiyoruz üstüme atladı, bizim üstümüzde olan polisi atmak için gerekli olan bir şey

Hayir o dedigin bu kadar kolay olmuyor bu arada, her saniye onlara ulasabilecegiz diye bir sey yok. Adamlar rolde olur, rolu bolup mu gelsin? Baska bir olayla ilgileniyordur, bize ayrimcilik yapip once bize mi gelsin o bitmeden? Uyumasinlar mi? Rahat takilmasinlar mi yani sirf yetkililer diye kafalarina silah tutup zorla yanimizda ni tutalim? Bir sey yasaksa uyulsa o kurala, huzurlu sekilde oynanir oyun. Adamlar yki yaparak kaciyor adminler zorla geri getiriyor, onlar olmasa gidiyorlar ve gelmiyorlar,  neden peki? Ben gecenin 4unde nereden admin bulayim mesela? Ayrica cidden dediginiz kadar kolay degil cogu zaman sikayetinizi acarsiniz bolmeyin burayi diyorlar, haklilar.
bıyık bey tamam o zaman şöyle bir şey sorayım rol sunucusunda oynuyoruz ve herkesin rol imkanı var ama polisler /ustuneatla yaptıklarında bu üstüne atlanan kişiye rol imkanı sağlamadığını biliyorsun 57 foxtrot durumunun olması lazım LAPD ye göre polislik yaptığınızı söylüyor koala ama LAPD de bile silahlı birini gördüğünde durması silahı bırakması söyleniyor rinada bunun tam tersine gördünmü KOD-1, sık sık sık gibi birşey oluşmuş bazı şeyleri gerçekliğe uymasını istiyorum
o tür durumlara pd yönetiminin içerideki oyuncuların beynini yıkıyıp temizlemesi lazım, öyle bir şeyde olmayacağına göre öyle bir durumda ic şikayet açman gerekmekte, hakkını aramaya üşeniyorsan hiç yaşama o zaman

arge kısmına gelicek olursak, biraz haklısın tamam şöyle böyle rolümüz kısıtlanıyor fakattt yani kimin ne yapacağı belli olmuyor

https://www.joinlapd.com/sites/default/files/LAPD%20Fitness%20Brochure.pdf

şu kadar şey varken bi zahmet yere yatırabilsinler bence
hakkımı arıyorum hakkımı vermiyorlar sunucu sahibi polis beni düşürdü bende polisim diye kendini revliyorken ben nasıl hakkımı bulacağım ha bu arada arge kısmına destek verdiğin için teşekkürler ancak o kadar eğitim  her kişiye işlemez o abla bile bunu yapabiliyorsa çoğu kişi yapabilir yada bu X e 5 6 kez basmakda %50 üstünden atma %50 üstünden atamama oranı gelebilir ama gelsin bir komut üzerinden benim rolüme zarar verilmesini istemiyorum

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #25 : 26 Mart 2020, 15:49:50 »
İllegallerin %90'ı yaralı kural ihlali, bunny ve daha çok kural ihlali yapıyorken kimse onların peşinden koşmak istemiyor. Yakalanınca zaten ya /q atıyorsunuz ya bunny yaparak kaçıyorsunuz ya da suya atlayıp olympic swimming yaparak yok oluyorsunuz, gereksiz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Ağustos 2020, 20:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2020, 20:53:35 »
pd kaplan gibi moruk adam hazırlıyo t den bi basıo nereden nereye yatırıo

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2020, 01:58:35 »
Destekliyorum bence mantıhlı

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2020, 04:32:28 »
Bunun yerine atlarken /dene gibi olumlu yada olumsuz şekilde sürdürülebilir diye düşünüyorum.
Sonuçta ne kadar eğitim alınsada her yaptığı iş olumlu sonuçlanmayabilir.

Çevrimdışı Wenter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cesar Suarez Lv.14
Son giriş: 01 Kasım 2024, 03:48
Toplam oynama: 39 gün, 18 saat
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2020, 23:26:05 »
Gerekli sonra neden sunucuda rol dönmüyor. Karşı tarafa hak verilmiyor. Hırsız polis gibi taser atıyor hapse gidiyor mantığı var. Rol de bunu süslüyor aklınca. GELMELİ!