Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD arge

Başlatan Uzi_Watson, 25 Mart 2020, 17:50:15
Okunma sayısı 928 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uzi_Watson

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Uzi Watson Lv.7
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2024, 18:01
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD arge
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2020, 20:29:20 »
"Yo" bu kelimeyi kullanarak bir yere varıp sonuç çıkaramazsınız. Arkadaş mantıklı bir AR-GE açmış ve desteklediğimi belirtmek isterim. Nedenine gelicek olursak, AR-GE'de de yazıldığı gibi polisler vurulduğu zaman yani sistemsel olarak yaralıya düştükleri zaman /destekiste LPSD gibi bir komudu kullanabiliyorlar, mantıksal olarak baktığımız zaman bu durumun il-legaller içinde geçerli kılınması gerek, yani /r komudunu kullanabilmemiz gerekli. Aynı temel üzerinden farklı bir olaya daha değinmek istiyorum, polislerin /surukle komudunu kullanırken 15 saniye beklememesi, il-legallerin aynı işlemi yaparken 15 saniye beklemesi gibi bir eşitsizlik var, sonuç olarak her iki tarafından iki kolu var. Bu bahsettiğim iki olayda bilinen bir gerçektir.
Ben istediğim kelimeyi kullanarak istediğim sonuca varabiliyorum gayet, PD'nin her sunucuda illegalden üstün olması gerekiyor zaten. Ne bekliyordunuz ki, illegallere sistemleri verince suistimal edilmeyeceğini falan mı? Sanmıyorum.

ama pd yi öldürünce hileden ban atıyorlar her ne olursa olsun aranıyoruz maskeliyiz bizi nerden tanıyorlar ve düşürünce dm şikayeti yada hile şikayeti
bak kardeşim izle izle hile şikayeti cam kapalı aracın içinde ak olduugunu görüyorlar ve pm den aglayıp burda gelip bize şikayet acıyorlar

Çevrimdışı flesh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2021, 13:16
Toplam oynama: 53 gün, 19 saat
Birlik: *****OSA
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2020, 22:38:12 »
Yaralıyken butona basmamız sıkıntı oluşturmamalı bence.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG

Çevrimdışı flesh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2021, 13:16
Toplam oynama: 53 gün, 19 saat
Birlik: *****OSA
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2020, 13:39:39 »
"Yo" bu kelimeyi kullanarak bir yere varıp sonuç çıkaramazsınız. Arkadaş mantıklı bir AR-GE açmış ve desteklediğimi belirtmek isterim. Nedenine gelicek olursak, AR-GE'de de yazıldığı gibi polisler vurulduğu zaman yani sistemsel olarak yaralıya düştükleri zaman /destekiste LPSD gibi bir komudu kullanabiliyorlar, mantıksal olarak baktığımız zaman bu durumun il-legaller içinde geçerli kılınması gerek, yani /r komudunu kullanabilmemiz gerekli. Aynı temel üzerinden farklı bir olaya daha değinmek istiyorum, polislerin /surukle komudunu kullanırken 15 saniye beklememesi, il-legallerin aynı işlemi yaparken 15 saniye beklemesi gibi bir eşitsizlik var, sonuç olarak her iki tarafından iki kolu var. Bu bahsettiğim iki olayda bilinen bir gerçektir.
Ben istediğim kelimeyi kullanarak istediğim sonuca varabiliyorum gayet, PD'nin her sunucuda illegalden üstün olması gerekiyor zaten. Ne bekliyordunuz ki, illegallere sistemleri verince suistimal edilmeyeceğini falan mı? Sanmıyorum.

ama pd yi öldürünce hileden ban atıyorlar her ne olursa olsun aranıyoruz maskeliyiz bizi nerden tanıyorlar ve düşürünce dm şikayeti yada hile şikayeti
bak kardeşim izle izle hile şikayeti cam kapalı aracın içinde ak olduugunu görüyorlar ve pm den aglayıp burda gelip bize şikayet acıyorlar

Adama bakmadan sıkman iyiymiş, ar-ge'yi kirletme.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2020, 13:42:46 »
destek çağırmaları yaralıyken saçma, yaralı kural ihlalinde bğaırma veya hareket etme falan yoksa oda olmamalı bunu sırf pd değilim diye demiyorum, pdyken şu anki pd alehine neredeyse bütün argeleri desteklemişimdir, pdykende bu olay saçma geliyordu, destekliyorum

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Rai Kiwata Lv.22
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2020, 13:43:36 »
yo
şu "yo" yazan mükemmel arkadaşlarda biraz empati kurarsa iyi olur  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D saygısız olan biz oluyoruz yoksa

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2020, 13:55:29 »

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2020, 14:01:36 »
Biz de telsizden yazamıyoruz sadece /destekiste yazabiliyoruz peki pd bünyesinde ne kadar oyuncu var? 93.
Bunların yarısı oyuna girmiyor zaten günlük en fazla 55 kişiyi görüyor. Bu kadar kişiyi denetlemek kolay ama 750 kişiyi denetlemek? İllegaller yaralıyken telsiz kullanırsa ne olur? "Adam çatıda çık oraya çık vur işte orda" "aşağıdayım gel gel adam başımda bekliyor koş."
Bir de böyle bakın neden yo dediğimizi anlayacaksınız   ;)

yo

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2020, 14:02:48 »
Yaralıyken butona basmamız sıkıntı oluşturmamalı bence.
Bizimde öyle yapmamız sorun oluşturmaz bence.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Rai Kiwata Lv.22
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2020, 14:10:07 »
Biz de telsizden yazamıyoruz sadece /destekiste yazabiliyoruz peki pd bünyesinde ne kadar oyuncu var? 93.
Bunların yarısı oyuna girmiyor zaten günlük en fazla 55 kişiyi görüyor. Bu kadar kişiyi denetlemek kolay ama 750 kişiyi denetlemek? İllegaller yaralıyken telsiz kullanırsa ne olur? "Adam çatıda çık oraya çık vur işte orda" "aşağıdayım gel gel adam başımda bekliyor koş."
Bir de böyle bakın neden yo dediğimizi anlayacaksınız   ;)

yo
xd

şimdi 93ün yarısı girmiyorsa pd yönetimi atacaktır yine yarıya düşecektir, /destekiste kısaca sizin telsizden konuşmanız yaz bakalım sana yazı olarak ne yollayacak destek isityorum diye oto telsiz geçer sana sebebi ise senin yazıdığın şeyden direkt sistemin algılayıp destek sinyali açmasının uğraştırıcı olması sebebiyle komtu eklenmişki destek sinyali açabilin veee 750 kişinin takip edilmesi yetkililer tarafından değil oyuncular tarafından oluyor genelde çünkü rolü onlarla oyuncular yapıyor sizin şiakyetlerinizi kim açıyor oyuncular, oyuncualrı oyuncular denetliyor bu zihniyeti algıladıktan sonra başka mesajını beklerim xd