saçma işler hergün hood taşıyıp birlik adı değişiyor - - - - - -
Şimdi hood kavramını anlatayım hemen sana
Benim şuan ganton da olmam oranın bana ait olduğunu göstermiyor yani ONAYLI hood sistemi boşuna yok şuan da ben birliğim ile istediğim her yer de rol yapabilirim sabit bir yere bağlı kalmak zorunda değilim eğer kalırsam zaten hood onayı verilir ve orası bana ait olur . Şuan da bir birlik grove'ye gelip beni oradan def edip oraya konabilir önemli olan o süreci korumak. İsim bölge üzerine olduğu için tabi ki yeni bölge adına koyacağım.
ooc olarak zıppırt yer değiştiriyorsun kendinde söylemişsin IC olarak çeteni sürekli sokaktan sokağa sürgün edebilir misin, bu imkansız hem böyle bir şey yapıyorsan chapter yayınlamanı tavsiye ederim sadece eleştiri yaptım, yaptığın saçma olmuş düşünerek hareket etmeni sağlamak istedim kötü bir amacım veyahütta sallamak gibi bir amacım yok.
Zaten yorumu kötülük adına yazmadım ki ayrıca yazıdan sonra ki görüntüye bakarsan orada rol ile belirttim

Chapter için çok erken olur zaten dün böyle bir duruma geçtim ve şansız bir durum oldu o yüzden buraya geldim bunu yorumlamaları ilginç geliyor yani hangi birlik başka bir onaylı hood'u olan bir birliğin bölgesinde rol yapar ki?