Br-Ba dışında güzel bir dizi yok aga, hepsiyle ilgili görüşlerimi sunmak istiyorum.
1- Peaky blinders izlenir ama ne için? Sadece giyim kuşam tarzı için izlenir. İsmini duyunca bile uykum geliyor. Dizinin pek izlenecek bir yeri yok şahsen, puanım 10/6
2- Elite çoğumuzun bildiği bir dizidir ama herkesin bildiğini sandığı birşey vardır bu dizide. Bu dizi ERGEN DİZİSİ DEĞİL!
Sex Education tarzı bir dizi evet, ama hikaye çok güzel işlenmiş. Puanım, 10/8
3- 2. sezonda bırakmaları lazımdı, güzel bir final sahnesi bizi bekliyor olabilirdi. Dizinin renkleri MÜKEMMEL denecek kadar iyi. Konusu iyi, 1980-90'lı yıllarda bir kasabada geçen esrarengiz bir olayı ele alıyor. Hikayesi son sezon saçmalasa bile ilk 2 sezon için puanım 10/8, renkler de eklenince 10/9 veririm buna.
4- LCDP! İlk 2 sezon gördüğüm en iyi dizilerden biriydi. Dizi Netflix'e satılınca aşırı saçmaladı.
beni oldukça sinirlendirdi. Üstelik son sezondaki o güvenlik, oynadığımız şu oyunda o hareket yapılsa PG'den ceza alınırdı. Asansörde bombayı 2 kask ve 2 çelik yelekle kapatmaları ve hiçbirşey olmamasını saymıyorum bile. Şahsi görüşüm, diziyi Netflix almadan önce (ilk 2 sezon) puanım 10/9,5 olur, ama son 2 sezon (Netflix sonrası) 10/6 veririm ancak, oda zaten hamile olan kadının hatırına. Rolünü çok iyi yaptığını düşünüyorum.
4- İlk bölümünü izlemeye çalıştım lakin benim kafama uyan bir konu olduğunu sanmıyorum. Elbette iyi yanları vardır ama benim kafama uymadığı için ve diziyi çekilirken verilen emeklerden dolayı puanım 10/4
5- The 100...Eskiden en sevdiğim diziydi diyebilirim.
dizinin saçmaladığını düşünüyorum. Hikaye tekrarlanıyor.
Üstelik senaristin son sezonda Clark'ın üzerine oynaması çok riskliydi. Bu risk yarı yarıya başarılı denebilir ama Clarke hayranlarını sinirlendirdiğini tahmin ediyorum. Dizinin ilk 3 sezonu 10/10, kalan son 3 sezona ise hikaye tekrarlandığı için 10/6 veriyorum.
6- Breaking Bad...Gus gelmeden önceki zamanlar günde 5-6 bölüm izleyen ben, Gus geldikten sonra diziyi haftada 1 kez izlemeye falan başladım. Herkes son 2 sezona iyi diyor lakin benim görüşüm, ilk 3 sezonun son 2 sezondan daha iyi olması. İlk 3 sezona puanım, 10/9, son 2 sezona puanım sırf Mike'nin ve Hank'ın hatırına 10/7.
Diziler arasına 'The Last Kingdom' ve 'Vikings' adlı diziyi eklemeni öneririm. Oldukça güzel diziler. Vikings 6 sezon olmasına rağmen hiçbir bölümü beni sıkmadı. The Last Kingdom'un ise henüz 2. sezon 7. bölümdeyim, ilerliyor ve şuanlık güzel bir dizi.