Gransgard 84 Shawn Asbjorn, Ragnheidr olarak sana sesleniyorum. Başarılar dilerim abi, yanına mutlaka geleceğim. MC kültürünü sadece çatışma, kavga ve gürültü olarak gören Gereksiz kişilerle. role girme ve sadece zevkini yerine getir. Umarım yapabilirsin, her zaman yanındayım başarılar.
#brotherhood /84\/820\
Selam Emre, seni ne kadar sevsemde bu konu değişmez. Şu 84'ü her alanda görmeye başladım son zamanlarda, iyi veya kötü umrumda değil fakat kurduğumda ful dolu olan kadromdan sadece üç kişi kalıp bu bire kadar çıktı, o yüzden en çok emek gösterdiğim kulüp arasında 84, gereksiz yerlerde 84'ün ismini veya rakamlarını görmek istemiyorum. Tekrardan kolay gelsin...
Bro sen sanki biraz fazla mı ciddiye alıyosun bu işi yaa? Öyle gördüm eheheh.
Emek vermişsin, saygı duyarım tabii ama virtual kulüp bunlar. Çok da şeyapma.. 
Seviliyosun.
Zamanında sadece 3 kişi ile sabah 5te bile rol yaptığımızı hatırlıyorum. Babamızın hayrına değil, öğrendiğimiz ve gördüğümüz şekilde kültürü yansıtmaya çalışıyorduk. Bunu yapmayıp alay konusu olmasına rağmen uğraşmayan çok fazla adam var. O kadar leş insanların arasında güzel roller çıkarmak bizim için zordu, neyden bahsettiğimi çok iyi anladığını umut ediyorum abim. Tekrardan kolay gelsin. GFFG
Gransgard 84 Shawn Asbjorn, Ragnheidr olarak sana sesleniyorum. Başarılar dilerim abi, yanına mutlaka geleceğim. MC kültürünü sadece çatışma, kavga ve gürültü olarak gören Gereksiz kişilerle. role girme ve sadece zevkini yerine getir. Umarım yapabilirsin, her zaman yanındayım başarılar.
#brotherhood /84\/820\
Selam Emre, seni ne kadar sevsemde bu konu değişmez. Şu 84'ü her alanda görmeye başladım son zamanlarda, iyi veya kötü umrumda değil fakat kurduğumda ful dolu olan kadromdan sadece üç kişi kalıp bu bire kadar çıktı, o yüzden en çok emek gösterdiğim kulüp arasında 84, gereksiz yerlerde 84'ün ismini veya rakamlarını görmek istemiyorum. Tekrardan kolay gelsin...
Bro sen sanki biraz fazla mı ciddiye alıyosun bu işi yaa? Öyle gördüm eheheh.
Emek vermişsin, saygı duyarım tabii ama virtual kulüp bunlar. Çok da şeyapma.. 
Seviliyosun.
Bu olayı zaten ciddi alınsın diye yazıyorum, çok saçma olaylar dönüyor tabii, o ayrı bir konu demek istediğim şey şu yapanlar ve yapamayanlar arasında çok fark gördük ve görüldü bunlar. Rol yapıyoruz ve bunu eğlenmek için yapıyoruz... Virtual bir kulüp olsa dâhi, ortada bir emek var. Bunları biz yapmıyorken başkaların övünmesine gerek yok. Saçma bir durum zaten bu, olayın ciddiyetini kavramak iyidir.
Son zamanlarda Gransgard'dasizle takıldım beyler, emek verdiğinizi biliyorum. Ki ben sizi daha önceden de tanıyorum, ilerlemenizi farketmemek elde değildi.
Ama yine de aynı kulüpten bir arkadaşınız, çok zaman önce kapanmasına rağmen 84'ü sağa sola yazıyorsa bence fırça atmak yerine kıymet bilin. Bu tarz adamlar zor bulunur serverda

Ama tekrar söylüyorum. SA-MP'ın bir oyun olduğunu, Gransgard, Hades' Tribe vs. hepsinin virtual şeyler olduğunu, kafaya takılacak ve ciddiyeti kavranacak ÇOK DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER olması gerektiğini savunuyorum.
Ellerinizi bol bol yıkayın, maske takın, evde kalın, oyun falan oynayın...

IRL'de bol şans.. \m/