Mülk kısmının detaylandırılması gerektiğini düşünüyorum, destek.
Mixing artar, şuanki hali ile bazı OOC kin besleyen polis üyeleri forumdan bakıp evine falan baskın atıyorlar. (Yetkili biriyle baktırıyorlar)
Her yerde PD'ye karşı asılsız iftiralarda bulunuyorsunuz. Kanıtınız varsa şikayet oluşturma hakkı zaten size verilmiş. 2 yıldır sunucudayım, 2 hafta polis rolü yaptım onun dışında hep yasa dışı rollerdeydim. Sizin kadar PD'yi dibe vuran birisini göremedim daha. Polis, izni veya gerekçesi olmadan bir aracı veya evi aramaz zaten. Araması yasak, hakkı yok. Bu izin veya gerekçe de kişinin aranma kaydı olmasıdır. Aranma kaydı olan birisinin malını mülkünü gördüğü yerde zaten aramak zorunda. Mesela aranma kaydı olan birisinin aracına denk geldiyse bu araç çekilir, rolde de teknisyenlere detaylıca aratılır. Silah olduğunu bilse de bilmese de arayacak zaten. Rastgele birine, aranma kaydı yoksa "bunda silah var mı" diye birine baktırıp onun malını mülkünü arayarak silahına el koyamaz. Öyle bir şey olursa polise şikayet aç. Gerekçesi yoksa ve kanıtlayamıyorsa, ona bu bilgiyi veren yetkiliyle beraber cezalandırılır.