Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rick Simpson

Başlatan !, 12 Mayıs 2018, 12:22:06
Okunma sayısı 40481 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rick "Ricky" Simpson
« Yanıtla #1130 : 10 Eylül 2018, 20:45:41 »
bu arada emrullah keşke bunları Essantial veya başka birliklerde birlikteyken yüzüme karşı söyleseydin arkadan konuşmak zaten size yakışır çünki yüzüme söyleyemezsiniz neyse kimin ne olduğu teker teker belli oluyor

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #1131 : 10 Eylül 2018, 20:46:15 »
Emrullah anlatmış ::)
Sende Emrullah anlatmış dediğine göre eski zamanlarda demekki senide çok üzmüşüm veya bana bir konudan aşırı derece bilenmişsiniz belli oluyor :D
eski zamanlar da beni çok üzdün aynen zaten seni ilk defa leo çağırınca sana sıkınca gördüm

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #1132 : 10 Eylül 2018, 20:52:40 »
Sende Emrullah anlatmış dediğine göre eski zamanlarda demekki senide çok üzmüşüm veya bana bir konudan aşırı derece bilenmişsiniz belli oluyor :D
eski zamanlar da beni çok üzdün aynen zaten seni ilk defa leo çağırınca sana sıkınca gördüm
yaş kitleniz ve rol bilginiz ufaktan çağırdığınız kişiler ile belli olmaya başladı adamınız üstünde GPS cihazı taşıyor kendisi çok önemli birisi zaten olurda bu Eserhan puştu kaçırır felan biz bu adama gps takalım en iyisi diyip takmışsınız sonra bir şekilde bilgilenip geliyorsunuz

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #1133 : 10 Eylül 2018, 20:55:19 »
yaş kitleniz ve rol bilginiz ufaktan çağırdığınız kişiler ile belli olmaya başladı adamınız üstünde GPS cihazı taşıyor kendisi çok önemli birisi zaten olurda bu Eserhan puştu kaçırır felan biz bu adama gps takalım en iyisi diyip takmışsınız sonra bir şekilde bilgilenip geliyorsunuz
ya leonard çağırdı diyorum adam beni çağırdı ben adama "gps mi takılıydı nasıl öğrendin" diye mi sorayım adam çağırdı gittik, yere düşünce afk bırakıyorsun sürekli rol diye bir şey var

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #1134 : 10 Eylül 2018, 20:59:18 »

bu arada Daniel Rousey doğru koca, ben hurta düşmüştüm adam deagleyle sıkmıştı beni hurta düşürenlere.
haksızlık görürsem gerektiği yerde çekilmem merak etme tanıyanlar beni bilir zaten.
Beni tanıyan tanır diyorsun seni tanırdıkta işine gelmiyince ıc olarakda ooc olarak da tanıdığın adamın arkasından yalan şeyler diyip adamı küçük düşürmeye çalışan biri olarak tanımazdık gelip güzel güzel konuşuyorsun işine gelmiyince arkadaşın hakkında yalan ve gereksiz yorumlar yapıyorsan insanlara kendini 2. kez tanıt  İşine gelmiyince arkadaşı hakkında gereksiz şeyler diyen biri olarak tanımazdık seni .
Bunu zamanında gerek Essantial gerek Ruslanovich gerekse Yakuza veya Petrokovich zamanında "OOOO Eser naber kankaaaaa" diyen çocuk söylüyor bunlara da gülüyorum zamanında sizede çok yardım ettim gerek yanınızda durdum gerek çatıştım fakat şimdi bunları söylemen ironik bir konu :/
Bak ne güzel diyon o kadar beraber durmuşuruz o kadar beraber çatışmışız sen bize yardım etmişşin biz sana etmişiz ooc olarak arkadaş olmuşuk ama sen şimdi gelip arkadaşın hakkında gereksiz yorum yapıp arkadaşını kötülüyorsan  seni böyle bilmezdim anladınmı. 

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #1135 : 10 Eylül 2018, 21:00:43 »

bu arada Daniel Rousey doğru koca, ben hurta düşmüştüm adam deagleyle sıkmıştı beni hurta düşürenlere.
haksızlık görürsem gerektiği yerde çekilmem merak etme tanıyanlar beni bilir zaten.
Beni tanıyan tanır diyorsun seni tanırdıkta işine gelmiyince ıc olarakda ooc olarak da tanıdığın adamın arkasından yalan şeyler diyip adamı küçük düşürmeye çalışan biri olarak tanımazdık gelip güzel güzel konuşuyorsun işine gelmiyince arkadaşın hakkında yalan ve gereksiz yorumlar yapıyorsan insanlara kendini 2. kez tanıt  İşine gelmiyince arkadaşı hakkında gereksiz şeyler diyen biri olarak tanımazdık seni .
Bunu zamanında gerek Essantial gerek Ruslanovich gerekse Yakuza veya Petrokovich zamanında "OOOO Eser naber kankaaaaa" diyen çocuk söylüyor bunlara da gülüyorum zamanında sizede çok yardım ettim gerek yanınızda durdum gerek çatıştım fakat şimdi bunları söylemen ironik bir konu :/
Bak ne güzel diyon o kadar beraber durmuşuruz o kadar beraber çatışmışız sen bize yardım etmişşin biz sana etmişiz ooc olarak arkadaş olmuşuk ama sen şimdi gelip arkadaşın hakkında gereksiz yorum yapıp arkadaşını kötülüyorsan  seni böyle bilmezdim anladınmı.
ben bu konu altında kimseyi kötülemedim sadece ufak bir tartışma yaşadık ve sen burda gelip bana ne diyorsun."Beni tanıyan tanır diyorsun seni tanırdıkta işine gelmiyince ıc olarakda ooc olarak da tanıdığın adamın arkasından yalan şeyler diyip adamı küçük düşürmeye çalışan biri olarak tanımazdık gelip güzel güzel konuşuyorsun işine gelmiyince arkadaşın hakkında yalan ve gereksiz yorumlar yapıyorsan insanlara kendini 2. kez tanıt  İşine gelmiyince arkadaşı hakkında gereksiz şeyler diyen biri olarak tanımazdık seni ." burada kim kimi kötülüyor ilk olarak?

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1136 : 10 Eylül 2018, 21:00:59 »
Benimle eski zamanlarda hiç konuda sorunun olmamış tam tersi eskiden iyi anlaşırdık çoktandır konuşmuyorduk ama sen bügün gelip benim arkadaşım ve seninde beraber takıldığın adam hakkında gereksiz yorum yaparsan bende cevabını veririm.

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #1137 : 10 Eylül 2018, 21:03:08 »
Arthur'umu kızdıramyın.
Bence Daniel Rousey haklı be kankam, sonuçta çoluk çocukla adam öldürmeye gidiyorsunuz hele ki Leonard Alonso, Ruslan Boryenka.
Bana çocuk diyen Adama bak be 13 yaşında birazcık ciddi olamayan her konuda saçmayalan anlamsız anlamsız konuşan iki kelime yaptı diye havalarına giren kendini bir şey sanan çocuğa bak be çoluk çocukla adamları öldürmeye gidiyorsunuz diyor Sen yaptığın çocuklukarın biraz farkına var ondan sonra gel burda kimin ne yaptığını sorgular her gördüğüne yorum yapıyorsun herşeyi sen biliyorsan ya kalanlar boşuna duruyor sen ne desen haklısın tabi herşeyi sen bilirsin oyunda amacı olmayan biri gelip bunu diyorsa bu sunucuda yetkiliye gerek yok zaten sen gerekli herşeyi söylüyorsundur senin sayende kural ihlali yapan yoktur daha yaşının farkına varmadan millete çoluk çocuk diyorsun böyle boş yorumlara devam et belki gün ciddiye alınırsın.

13 mü? puhahaha, 13 yaşında mı dedi bana? 11 yaşındayım bu arada heee. ne 13ü

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1138 : 10 Eylül 2018, 21:06:38 »
bu arada emrullah keşke bunları Essantial veya başka birliklerde birlikteyken yüzüme karşı söyleseydin arkadan konuşmak zaten size yakışır çünki yüzüme söyleyemezsiniz neyse kimin ne olduğu teker teker belli oluyor
Bak çarpıtmaktada üstüne yok o zamanlar benim sana karşı bir kusurum bile oldumu yok o zaman seninde bize karşı bir kusurun olmadı kimsenin arkasından konuşmuyoruz arkadak konuşşak bu yorumuma cevap veremezdim haklsını kanka kimin ne olduğu belli oluyor en azından bir arkadaşımız hakkında gereksiz yorumlar yapmıyoruz burda yazdığımızı herkez görüyor tekrar dediğim gibi eskiden bize karşı yaptığın tek bir gereksiz bir şey görmedim sen bügün Leo hakkında böyle konuştuğun içinde bende cevabı verdim bunu demesen tanıtma bakar geçerdim ama iş arkadaşa gelince cevap vermek gerekir o gereksiz yorumuda yapan senin arkadaşınşa dahada anlamlı bir şekilde vermek gerekir biz kimsenin arkasından konuşacak kadar düşmedik Senin hakkında bir şey demek istesem ts'ye çağırırım konuşuruz kimsenin arkasından konuşacak değiliz ve essantial olsun başka birlikler olsun o aralar senin bize karşı böyle bir şey yaptığını görmedim o zaman görsem yine cevap verirdim.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1139 : 10 Eylül 2018, 21:09:28 »

ben bu konu altında kimseyi kötülemedim sadece ufak bir tartışma yaşadık ve sen burda gelip bana ne diyorsun."Beni tanıyan tanır diyorsun seni tanırdıkta işine gelmiyince ıc olarakda ooc olarak da tanıdığın adamın arkasından yalan şeyler diyip adamı küçük düşürmeye çalışan biri olarak tanımazdık gelip güzel güzel konuşuyorsun işine gelmiyince arkadaşın hakkında yalan ve gereksiz yorumlar yapıyorsan insanlara kendini 2. kez tanıt  İşine gelmiyince arkadaşı hakkında gereksiz şeyler diyen biri olarak tanımazdık seni ." burada kim kimi kötülüyor ilk olarak?
Kim kimi kötülüyor diyorsun kim ne düşünüyorsan düşünşün ben senin yorumu gördüm ve cevabını verdim ufak bir tartışma çıktı diyorsun bende o tartışmayla ilgili bir yorum yaptım senin hakkında bir şey yazdığımı sanmıyorum yaptığını söylüyorum bu seni kötülemek ise bir şey demem vereceğin cevabı beklerim.