Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[69]The Litas Motorcycle Club | Chapter of: Palomino Creek

Başlatan edipc4n, 06 Şubat 2020, 01:30:02
Okunma sayısı 25311 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2023, 20:00
Toplam oynama: 266 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [69]The Litas Motorcycle Club | Chapter of: Flint County
« Yanıtla #240 : 22 Şubat 2020, 01:32:23 »

BİRLİK İÇİ OOC KURALLAR

Spoiler:

Taks Konusu;
+ Birlikteki "Secretary" yamasına sahip kişi bu konuyu kontrol eden kişilerdir.
+ Günlük herkes birlik lideri olmak üzere kasaya 5.000$ koyması zorunludur.
+ Üç gün üst üste parasını kasaya koymayanlara Uyarı 1 yazılır.
+ Birlikteki üst yönetim ekibi istediği zaman tax kontrolü yapabilir, tax ödemeyecek kişileri belirleyebilir.
+ Parası olmayan kişilere para kasması için gereken meslek aracı ve zaman verilir ve para kasması için zemin hazırlanır gerekli parayı kazanana kadar taks alınmaz. Bu kişileri üst yönetim ekibi belirler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rol SS Konusu;
+ Günlük herkes birlik lideri dahil SS editli olmak üzere foruma iki tane atmak zorundadır.
+ Üst yönetim ekibi ve yönetim ekibi tarafından belirlenen kişiler bu konunun kontrolünü sağlar.
+ Üç gün üst üste foruma SS atılmazsa kişi belirlenir ve Uyarı 1 yazılır.
+ Rol SS cezaları günlük kontrol edilir ve bu cezalar SS başına 3.000$ olmak üzere para cezasına çevrilebilir.
+ Hiç parası olmayan kişiler bu konudan muaf kalır, o gün pasiflik veren kişilerdende SS atması istenmez.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OOC/IC pasiflik konusu;
+ Birlikte teamspeak3'e gelmek zorunludur, o gün zorunlu olarak gelemeyecek kişilerin Whatsapp'dan üst yönetim ekibine bildirmesi zorunludur.
+ O gün önemli bir rol varsa katılamayacak kişiler üst yönetim ekibine bildirmek zorunludur.
+ 5 ile 7 gün arası pasiflik süreleri vardır, pasif kalacağını bildirmeyen kişiler uyarısız birlikten atılır ve geri gelip gerekçeyi bildirirlerse geri alınabilirler.
+ IC'de rollere katılmayan kişiler belirlenir ve bu kişilere Uyarı 1 yazılır ve bir daha yapmaması için uyarılır.
Uyarı Puanları Konusu;
Uyarı 1 : Bu uyarıya sahipseniz pek birşey olmaz ama yinede bu uyarıları ciddiye almalısınız, istikrarsızlığınız üst yönetim ekibi tarafından görülürse direk birlikten şutlanırsınız.
Uyarı 2 : Üstteki konulardan herhangi birinden uyarı alıp tekrarladığınız halde bu uyarı puanı hanenize yazılır.
Uyarı 3 : Bu uyarıya sahip kişilerin aşırı derece dikkatli olması gerekir, bu uyarıya sahip kişiler atılmaya yakındır. Uyarı 3 almanız üst yönetim ekibine istikrarsızlığınızı gösterir ve birlikten şutlanabilirsiniz.
Uyarı puanlarının silinmesi süresi 20 gündür eğer ağır bir uyarı değilse 10/15 gündede hanenizden silinebilir.

Çevrimdışı Shakur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jowuan Wood Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2021, 19:47
Toplam oynama: 180 gün, 12 saat
« Yanıtla #241 : 22 Şubat 2020, 01:33:17 »
başarılar arkadaşlar

Çevrimdışı #NopeMeetox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2020, 20:35
Toplam oynama: 111 gün, 11 saat
« Yanıtla #242 : 22 Şubat 2020, 02:10:58 »

Çevrimdışı edipc4n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2021, 00:10
Toplam oynama: 278 gün, 1 saat
« Yanıtla #243 : 22 Şubat 2020, 03:43:26 »
Roller güzel, Emrullah denilen arkadaş ve hevalpowa sizi özel olarak tebrik ediyorum.
başarılar arkadaşlar

The Litas Motorcycle Club

Yorumlar için teşekkürler. Rol editi atan ve bizimle beraber rollere destek sağlayıp/yardımcı olmaya çalışan kişilerle birlikte daha kaliteli roller için uğraşmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı Slage

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #244 : 22 Şubat 2020, 04:34:51 »

SAYFA MÜZİĞİ

Çevrimdışı 0Vuzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 09 Temmuz 2022, 18:24
Toplam oynama: 109 gün, 12 saat
Riley Ada Lv.22
Son giriş: 28 Haziran 2022, 00:21
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #245 : 22 Şubat 2020, 16:45:58 »
Roller gayet güzel görünüyor, başarılar dilerim.

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:21
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
« Yanıtla #246 : 22 Şubat 2020, 20:02:01 »
MC birliği görmek güzel fakat bir kaç saçma şey kafama takıldı bunları dile getireceğim umarım alınmazsınız.

Spoiler:
Milletten günlük para isteme zorunluluğu saçma, aylık ufak bir bütçe (100-200) isteseniz iyi olabilir, aylık dediğim bunu ic günlük yapabilirsiniz. Günlük 5 bin dolar kulağa saçma geliyor. Parayla rol yapılıyor, bana böyle geliyor açıkçası.

Spoiler:
+ Günlük herkes birlik lideri dahil SS editli olmak üzere foruma iki tane atmak zorundadır.
Birine zorla rol editletmeniz onun zordan rol editlemesine sebep olur ve saçma sapan SS'ler atar. Bir kaç görüntünüzü gördüm fakat ekran boyutunu büyük tutuyorsunuz sağ taraf boş gözüküyor 800x600 tercih edebilirsiniz.

Spoiler:
+ Rol SS cezaları günlük kontrol edilir ve bu cezalar SS başına 3.000$ olmak üzere para cezasına çevrilebilir.
OOC olarak yaptığı bir hata yüzünden IC olarak 3.000$ ceza kezmeniz saçma olmuş MG gibi bir şey bu.

Spoiler:
+ Birlikte teamspeak3'e gelmek zorunludur, o gün zorunlu olarak gelemeyecek kişilerin Whatsapp'dan üst yönetim ekibine bildirmesi zorunludur.
Birlikteki kişinin OOC olarak sizinle konuşmasını veya TS gelmesini isteyemezsiniz, çoğu kişi de bunu istemiyor. TS/DİSCORD VB. gibi sesli platformlar olmadan rol yapmanız daha güzel olur.

Kendi çapımca sizi eleştirdim, saçma sapan yorum istemiyorum umarım olmaz. BOL ŞANS

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2023, 20:00
Toplam oynama: 266 gün, 21 saat
« Yanıtla #247 : 22 Şubat 2020, 20:11:07 »
Spoiler:
MC birliği görmek güzel fakat bir kaç saçma şey kafama takıldı bunları dile getireceğim umarım alınmazsınız.

Spoiler:
Milletten günlük para isteme zorunluluğu saçma, aylık ufak bir bütçe (100-200) isteseniz iyi olabilir, aylık dediğim bunu ic günlük yapabilirsiniz. Günlük 5 bin dolar kulağa saçma geliyor. Parayla rol yapılıyor, bana böyle geliyor açıkçası.

Spoiler:
Birine zorla rol editletmeniz onun zordan rol editlemesine sebep olur ve saçma sapan SS'ler atar. Bir kaç görüntünüzü gördüm fakat ekran boyutunu büyük tutuyorsunuz sağ taraf boş gözüküyor 800x600 tercih edebilirsiniz.

Spoiler:
OOC olarak yaptığı bir hata yüzünden IC olarak 3.000$ ceza kezmeniz saçma olmuş MG gibi bir şey bu.

Spoiler:
Birlikteki kişinin OOC olarak sizinle konuşmasını veya TS gelmesini isteyemezsiniz, çoğu kişi de bunu istemiyor. TS/DİSCORD VB. gibi sesli platformlar olmadan rol yapmanız daha güzel olur.

Kendi çapımca sizi eleştirdim, saçma sapan yorum istemiyorum umarım olmaz. BOL ŞANS

Spoiler:
"Milletten günlük para isteme zorunluluğu saçma, aylık ufak bir bütçe (100-200) isteseniz iyi olabilir, aylık dediğim bunu ic günlük yapabilirsiniz. Günlük 5 bin dolar kulağa saçma geliyor. Parayla rol yapılıyor, bana böyle geliyor açıkçası."

Günlük taks zaten parası olmayandan para almıyoruz ki belirtilen taks konusunun sonlarında bunu belirttim görebilirsiniz.
Spoiler:
"Birine zorla rol editletmeniz onun zordan rol editlemesine sebep olur ve saçma sapan SS'ler atar. Bir kaç görüntünüzü gördüm fakat ekran boyutunu büyük tutuyorsunuz sağ taraf boş gözüküyor 800x600 tercih edebilirsiniz."

Kimseye zorla SS editletmiyoruz, birincisi bu birlik OOC kurallarından bahsediyoruz bu kurallara uymayan kişiler birliğe gelmeyebilir veya birliğe girerken belirtebilir ona göre o kişiye insiyatif uygulanabilir ve bu kural birlik tanıtımını aktif tutmak için bulunan bir kural.

Spoiler:
"OOC olarak yaptığı bir hata yüzünden IC olarak 3.000$ ceza kezmeniz saçma olmuş MG gibi bir şey bu."

Bu verilen 3.000 cezaları hiçbir şekilde role yansıtılmıyor, adı üstünde birliğin OOC kuralları SS atmak istemeyen kişiler için bulunan ve koyulmuş bir kural.

Spoiler:

Zaten takıldığımız platform Rina TS3'ü toplu rollerde birlik üyelerin mikrofonları ts3 odasınını editleyerek kapatılıyor.
Hem ts3 pasif kalmamış oluyor hemde insanlar rol yaparken sıkılmasın ve OOC'de güzel bir ortam zemini hazırlamak için bulunan bir kural ayrıca ts3'e zorunlu bir gerekçe sunanlar girmiyorlar merak etmeyin.

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:21
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
« Yanıtla #248 : 22 Şubat 2020, 20:12:38 »
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:
"Milletten günlük para isteme zorunluluğu saçma, aylık ufak bir bütçe (100-200) isteseniz iyi olabilir, aylık dediğim bunu ic günlük yapabilirsiniz. Günlük 5 bin dolar kulağa saçma geliyor. Parayla rol yapılıyor, bana böyle geliyor açıkçası."
Günlük taks zaten parası olmayandan para almıyoruz ki belirtilen taks konusunun sonlarında bunu belirttim görebilirsiniz.
Spoiler:
"Birine zorla rol editletmeniz onun zordan rol editlemesine sebep olur ve saçma sapan SS'ler atar. Bir kaç görüntünüzü gördüm fakat ekran boyutunu büyük tutuyorsunuz sağ taraf boş gözüküyor 800x600 tercih edebilirsiniz."
Kimseye zorla SS editletmiyoruz, birincisi bu birlik OOC kurallarından bahsediyoruz bu kurallara uymayan kişiler birliğe gelmeyebilir veya birliğe girerken belirtebilir ona göre o kişiye insiyatif uygulanabilir ve bu kural birlik tanıtımını aktif tutmak için bulunan bir kural.

Spoiler:
"OOC olarak yaptığı bir hata yüzünden IC olarak 3.000$ ceza kezmeniz saçma olmuş MG gibi bir şey bu."
Bu verilen 3.000 cezaları hiçbir şekilde role yansıtılmıyor, adı üstünde birliğin OOC kuralları SS atmak istemeyen kişiler için bulunan ve koyulmuş bir kural.

Spoiler:

Zaten takıldığımız platform Rina TS3'ü toplu rollerde birlik üyelerin mikrofonları ts3 odasınını editleyerek kapatılıyor.
Hem ts3 pasif kalmamış oluyor hemde insanlar rol yaparken sıkılmasın ve OOC'de güzel bir ortam zemini hazırlamak için bulunan bir kural ayrıca ts3'e zorunlu bir gerekçe sunanlar girmiyorlar merak etmeyin.

Yazdığınız açıdan baktığımda bazı konuları ben yanlış anlamışım, bol şans yine de :))

Çevrimdışı edipc4n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2021, 00:10
Toplam oynama: 278 gün, 1 saat
« Yanıtla #249 : 22 Şubat 2020, 21:25:31 »
Roller gayet güzel görünüyor, başarılar dilerim.
Teşekkürler.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Bu şekilde eleştirilere her zaman açığız, gerekli açıklamayı Smacor' yapmış gibi; teşekkürler.  :)