Çok yazık diyececek söz bulamıyorum sana, "Kendini ifşa eden" Resmi benim dışımda kim paylaşabilir? MC konseptini en iyi yapan sensin VG de dahil. Yüce allahım, lütfen bizi konseptlerinizden alıkoymayın lütfen eğer ki günahım varsa beni affetmek size düşer. Saçmalıktan ibaretsin, konsepti bilmediğini söylemiyorum ama en iyisi olabilmen için oturmuş bir karakterin, yapılaşmış bir ekibin olması gerek. Saçma sapan 2-3 sözde dostun var ama birbirinizin arkasından sallayıp durdunuz.
Proje falan demişsin birlik kurdum size göre tutmadı ama ben hala görüştüğüm arkadaşlıklar kurdum dostlar edindim. Sizin gibi bir gün ayrı bir gün beraber olmadım. Dostum dediğim adamın arkasından milletin içinde anasına avradına sövmedim. Eski defterler açılırsa tozlu rafların altına kalırsın abisi bunu tanıtımdan değil başka yerden de konuşabiliriz özel mesaj kutum açık discord adresmi de biliyorsun bekliyorum.
Arkadaşlıktan bahsediyorsan bu platformda kapattığım 300’e yakın sayfalık birliğimin son sayfalarına bakabilirsin, hakkımda bildiklerin veya doldurulmuşlukların komiğime gitti.
Açsana eski defterleri, her şey ortada. Benim insanlardan saklayacak bir şeyim yok, ama senin 22 kültürünün tüzüğünü ezbere biliyorum diye geçinip bir halt bilmediğin roller iletilerinde duruyor. Numaram sende var, sanal bebeliği yapacak en son kişiyim. Arayabilirsin
Hodri meydan ;)
Şunu da söyleyeyim, gereksiz ve eğitilemeyen adamı yanımda tutmam. Sıra sıra elerim, bundan dolayı da hep en iyisi oldum, hedefin varsa ilk numaran bu olsun. -Allahından bir öneri