Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LEGAL ROL ÖNERİSİ

Başlatan exploxy bıraktı, 10 Mayıs 2018, 18:31:16
Okunma sayısı 792 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
LEGAL ROL ÖNERİSİ
« : 10 Mayıs 2018, 18:31:16 »
Dökülün bakalım. LEGAL rol önerilerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Ynt: LEGAL ROL ÖNERİSİ
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2018, 18:47:47 »
İdlewood - /lean 2 yada /smoke 2 - "Hey, selam."

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2018, 18:56:27 »
Burada kimler legal rol denedi de ilgi görmeyince geri gitti aah ah. Şimdi forumda en aşağı inin ve En Aktif Birlikler kısmına bakın, ilk 3-4 sıradakiler 50 kişi. Şimdi, Palamino'da evinizden çıktınız. Dışarıda 45-50 kişi, bazıları tüfek ile avla çıkmış, bazıları iş yeri olarak market açmış orayı işletiyor. Kamyon ile mal getirme-götürme rolü yapıyor. Diğer bir evde partici bir genç, yükselen müzik sesleri. Diğer tarafta yaşlı karı-koca rolü yapan iki çift, teyzemiz çimenleri kesiyor dedemiz gazetesini dışarıda okumaya karar vermiş. Nasıl?

Şimdi diğer tarafa bakıyoruz;

İdlewood'dasın, CR yapan tipler. Yoldan henüz 2-3 level olan kadın geçiyor, yanında 85 kişi sarkıyor. Diğer tarafa bakıyoruz, kavga edip kişilerin güvenli bölgeden çıkmasını bekleyen elemanlar. Tamam diğer taraf, boombox ile nigga'cılık oynayanlar. Öteki taraf, "mal lazım mı" tarafı. Şuraya dön bakalım, ne gördün? Takım elbise ile köşe tutmuş uyuşturucu satıcısı.

2. taraf her zaman galip gelir, fakat hangisinde eğlenirsin? O yüzden bu konu gereksiz, kilitle hocam.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2018, 19:20:32 »
Evet zencim güzel açıklamış fakat şunları denedim ben ve emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum;
- DJ
- Avukat
Bu iki seçenek ile çok güzel yerlere geldim DJ olduğumda umudum yoktu fakat telefonum susmak bilmiyordu açıkçası. Çoğu partide boy gösterdim. Parasıda çok güzeldi bir gecede 50000 USD toplamıştım. VIP loncasında özel konuk olmuştum falan çok güzel dönemlerdi. Ne zaman bozuldu peki bu dönemler? Siz biliyorsunuz @NiceRole çok güzel açıklamış.

Avukat olduğumda ise henüz belgem yokken kişiler ile rol yapma fırsatım oldu.  Çeşitli ceza indirgeleri yapmıştım.
Şöyle yapacaksın yada motor klübü açacaksın veya katılacaksın fakat legal olduğu için %99 konseptini denemeni tavsiye ederim, arkadaşların ile eğlenebileceğin bir konsept.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2018, 19:24:16 »
Benim hala üstteki durumdan umudum var. Bugün gördüğüm bir videoda E*******l denen birlik habire birilerini vurup video atıyor. İnsanların da kendilerine hayran kaldığını falan sanıyorlar. Geri döndüklerinde demiştim sunucuda DM açığı kapanacak diye. Haklı da çıktım. O kişiler kafalarını değiştirmeden dediğin mevzu dönmez.. Kafamda organizasyon şirketi açmak var. Eskiden de yapmıştım rolünü. DM aramayan, organizasyon şirketinde benle beraber ekip olacak kişiler PM'den ulaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2018, 19:27:30 »
Benim hala üstteki durumdan umudum var. Bugün gördüğüm bir videoda E*******l denen birlik habire birilerini vurup video atıyor. İnsanların da kendilerine hayran kaldığını falan sanıyorlar. Geri döndüklerinde demiştim sunucuda DM açığı kapanacak diye. Haklı da çıktım. O kişiler kafalarını değiştirmeden dediğin mevzu dönmez.. Kafamda organizasyon şirketi açmak var. Eskiden de yapmıştım rolünü. DM aramayan, organizasyon şirketinde benle beraber ekip olacak kişiler PM'den ulaşırsa sevinirim.
@magizfezz konuya gelsin belki sana söyler. Emin ol kimse PM atmayacak, 1-2 kişi atar onlarda bir anlık heves ile. İlgi görmeyip fikrinden vazgeçeceksin, %95 ihtimal ile bu olacak.

Bu arada, bir aralar bende DJ rolü yapmıştım. Fakat kimse gelmemişti, hayır yani bende rol yapabiliyorum. :(

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2018, 19:31:34 »
@NiceRole açmayı düşünüyorum. Şöyle bi kadro olsa;
@magicfezz @NiceRole @420 @JC @SODA @BONEZ
şampiyonlar ligi gibi

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2018, 19:36:52 »
@magicfezz ve benim ortak planlarımız var bizi ele. Diğerleri de Bahama ve başka platformlarda. Eğer açmak istiyorsan, ya sunucuya daha 1 level gelmiş fakat rol bilen adamlardan bir kadro oluşturursun. Ya da benim dediğim olay gerçekleşir.

Emin ol kimse PM atmayacak, 1-2 kişi atar onlarda bir anlık heves ile. İlgi görmeyip fikrinden vazgeçeceksin, %95 ihtimal ile bu olacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2018, 19:41:36 »
Zaten 2 ay sonra açmayı düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: