Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Snake Tooth MC

Başlatan Rosetti, 07 Eylül 2017, 00:03:13
Okunma sayısı 1856 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lumirah

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Snake Tooth MC
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2017, 10:41:03 »
Gelip bana sorsaydin keske olm bir dc uzagindayim.

Eeeh-.. Yahu şimdi zamanında sunucunun en iyi 2. birliği olup'ta motorcu olsakta ne yaparsın bizim gibi olmanız gerek dostlarım,Başarılar dilerim.

Bir zamanlar beeelki en iyi ikinci birliği olabilirsiniz amaa, hicbir zaman motor cetesi olamadiniz, motor kullanan cete oldunuz. Umarim sizin gibi olmazlar.

@magicFezz Dc diyorum, gel sor bana kulturu diyorum. O NRG ne? :(

Çevrimdışı Hydra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Şubat 2018, 09:28
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2017, 13:30:57 »

Eeeh-.. Yahu şimdi zamanında sunucunun en iyi 2. birliği olup'ta motorcu olsakta ne yaparsın bizim gibi olmanız gerek dostlarım,Başarılar dilerim.

O zaman sanırım Rina'da motorcu birliği yoktu.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2017, 14:31:32 »
@magicFezz Dc diyorum, gel sor bana kulturu diyorum. O NRG ne? :(

@Lumirah NRG yok ki. Freeway ve Wayfarer kullanıyoruz sadece.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2017, 14:37:08 »
Siz de SSMC gibi kültür öğrenmeniz gerek rolleriniz güzel değil başarılar. /b bölmeyi bırakın.

Tamam,başaramadığı konseri başkası yaparken görünce heyecanlanıp sabote etmeye çalışan powergame arkadaş.

Çevrimdışı Hydra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Şubat 2018, 09:28
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2017, 15:08:29 »
Siz de SSMC gibi kültür öğrenmeniz gerek rolleriniz güzel değil başarılar. /b bölmeyi bırakın.

Tamam,başaramadığı konseri başkası yaparken görünce heyecanlanıp sabote etmeye çalışan powergame arkadaş.

Ahh haklısın elektro gitar tam tamına 99 kilo olduğu için kimse kaldıramaz öncelikle eline elektro gitar aldığını bile düşünmüyorum metal müzik kültürünün HİÇ. Açtığınız şarkıda 1 bass gitar 1 elektro gitar ve bateri çalınıyor siz 3 kişi geçmişsiniz hepinizin elinde elektro gitar bateri aksesuarının olması önemli değil emote verilebilirdi metal şarkıyı güzel yapan zaten bateri ve bass'dır elektro gitar havalığını arttırır açtığınız güzelim şarkıda /do Bateri çalmıyodur diyorsunuz eee şarkı bateriyle güzel şimdi caaaaanıııımmm kültürsüz arkadaşım lütfen biraz araştırma yap. Roleplay'de bilmediğin bir rolü yapamazsın zaten. Logonuzdaki güzelim sport motoru sevdim bu arada Motor Club değil Motorcycle Club teşekkürler. Ortalama bir elektro gitar 3-4 KG felan oluyor.
BATERİSTSİZ METAL KONSERİ METAL KONSERİ OLMADIĞI İÇİN OLMADI KONSER

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2017, 15:20:27 »
ok

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2017, 17:03:33 »
Birlik tanıtımını silebilirsiniz, MC yerine normal bir çete olarak rollerimize devam edeceğiz.
İstediğimiz şeyleri rollerin akışı dolayısıyla gerçekleştiremedik,bir hatamız olduysa özür dileriz.

Yapacağımız roller çok daha farklı olacaktı fakat belirttiğim gibi oluşan durumlar nedeniyle istediklerimizi başaramadık.
Bir MC olamadık belki ama çete olarak rollerimize devam edeceğiz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim, @Hera konuyu silebilirsiniz.

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 12:53
Toplam oynama: 70 gün, 20 saat
« Yanıtla #17 : 10 Eylül 2017, 17:16:59 »

O zaman sanırım Rina'da motorcu birliği yoktu.
Hehehe-.. Mantıklı konuşuyorsun adamımda o zaman sunucuda motorcu birliği yoktu fakat ben motorcu birliği arasında demedim GENEL olarak sunucuda 2.yiz dedim dikkatli okumalısın.