Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ENB hatası

Başlatan heavywisp, 09 Ocak 2020, 13:38:33
Okunma sayısı 224 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
ENB hatası
« : 09 Ocak 2020, 13:38:33 »

Bu ENB'yi yükledim fakat oyuna girdiğimde chat gözükmüyor, oyuncu isimleri gözükmüyor, hud ve radar gözükmüyor, f7 ss alma modundaymışım gibi gözüküyor. Shift + Enter'dan effect'leri kapatınca bu sorun çözülüyor ama enb çalışmıyor, ve bir süreden sonrada oyundan atıp crash veriyor oyun, d3d9.dll izni yok fakat bunun için bir talep açtım, farklı enb'in d3d9.dll dosyasını kullanıyorum şuanlık, ne yapmam gerek bu sorunları çözmem için?

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: ENB hatası
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2020, 16:51:44 »
Bir dosyası izinsiz olabilir bu hata ondan kaynaklanıyor olabilir. İzinli dosya olması gerek bilmiyorum ama büyük ihtimalle öyledir. Olasılık bir hata vermesi normal değil bence..

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2020, 17:07:17 »
Bir dosyası izinsiz olabilir bu hata ondan kaynaklanıyor olabilir. İzinli dos
ya olması gerek bilmiyorum ama büyük ihtimalle öyledir. Olasılık bir hata vermesi normal değil bence..
İzinli ENB bulamıyorum, her ENB'de bir hata alıyorum, 50 defa sıfırdan gta kurdum bıktım artık.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2020, 22:16:25 »
Bir dosyası izinsiz olabilir bu hata ondan kaynaklanıyor olabilir. İzinli dos
ya olması gerek bilmiyorum ama büyük ihtimalle öyledir. Olasılık bir hata vermesi normal değil bence..
İzinli ENB bulamıyorum, her ENB'de bir hata alıyorum, 50 defa sıfırdan gta kurdum bıktım artık.

ENB modlarını yüklemeden önce Gta San Andreas orjinal dosyalarının yedeğini alın ki böylece sürekli silip kurmak zorunda kalmayın attığınız dosyaları bir yere kopyalayıp o dosya isimlerine bakarak modu silebilirsiniz, models'in veya Data'nın içine bir dosya atıldıysa orjinalini aldığınız yerden data veya models'i tekrar yükleyebilirsiniz.

Sorununuza gelirsek izinden dolayı kaynaklı olabilir izninizi aldıktan sonra tekrar deneyin eğer olmazsa tekrar konu açın.

Ya da başka bir sunucuya girerek kontrol edin eğer orada bir sorun olmuyorsa izinle alakalıdır eğer orada da aynı sorun varsa modla alakalıdır.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44