Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar ben level 1 helper akaYek, Bu oluşum sunucuda uzun zamandan beri açık değil. Platform da oyuncu sayısı özellikle bu aralar baya artmakta fakat sunucuda oluşum eksikliği mevcut. Bu oluşum eğer Aktif olursa hem birliklere hemde sunucuda ki oyunculara gerçekten daha fazla rol imkanı verilecektir. Bu oluşum açıldıktan sonra rol ortamı idlewood dışına çıkıp sizin aralarında en çok bildiğiniz 'Dillimore, Blueberry, Chinatown, vs.' bölgelere de rol kitleleri taşınacaktır. Sunucuda 6-7 adet aktif çete mevcut özellikle bu çeteler ile çok iyi roller dönebilir ve bu sunucu kitlesinin, rol seviyesinin, forum seviyesi, vs. artıracaktır. Bu oluşum yaza kadar (2-3)ay boyunca gerçekten bu dönemlerde çok iş görmektedir. Yaz geldiği zaman da bütün platform tarafından FBI amacı, görevi, yapmak istediklerini tam olarak öğrenmiş olacaklardır. Oluşumun gelmesi taraftarıyım başka platform üzerinde bu oluşumu daha önce gördüm gerçekten bu kadar yüksek kitleli bir sunucu bu dönemlerde gerek oyuncu kitlesi gerek rol olarak sunucuya çok katkıda bulunacaktır.
Federal Bureau Of Investigation [FBI]
FBI, çok çeşitli federal suçlarda yargı yetkisine sahip federal bir
soruşturma ve istihbarat ajansıdır; Terörizm ve casusluk gibi
ulusal güvenlik konuları; Siber / bilgisayar suçları ve müdahaleler
ve bu misyonlarla ilgili istihbarat faaliyetleri.