Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İfade, Şikayet(IC)

Başlatan Reynolds00, 12 Aralık 2019, 13:26:38
Okunma sayısı 1389 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İfade, Şikayet(IC)
« Yanıtla #20 : 07 Ocak 2020, 16:54:36 »
Destekliyorum ama getirneyeceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #21 : 07 Ocak 2020, 18:13:07 »
Bu sistem tamamen hakikaten legal rolü yapanlar için açılmış bir ar-ge gelse de gelmese de bana zararı yok, legal roller yapan kişileri düşündüğüm için açtım, güzel rollerin döneceğini bildiğim için açtım ve gerekli açıklamaları yaptım. Açıklamaları-yorumları okuduktan sonra yorum yapmaya özen gösterin lütfen sonra konu tartışmaya dönmesin.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2020, 12:40:59 »
NPC den olucak iş değil o kadar departmanda Polis bulunuyor rollerinizi yapa bilirsiniz bana kalırsa tutuklama raporu kasmak için oluşturulan bir ARGE gereksiz olmuş bana kalırsa

Polislere birini şikayet etmeye çalıştığında dinlediklerini mi düşünüyorsun? " Üzgünüm sahada olmam lazım. " " Üzgünüm, arkadaşım bekliyor. " " Üzgünüm devriyeye çıkmam lazım. " Kimse uğraşmak istemiyor ki : D Polislerin çoğunun amacı çatışma çıksın silah sıkalım : D
LSPD departmanının önüne gittim aranmam var Efendim Ben aranıyorum dedim başkasına söyle dedi bu n'asıl polis :D

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #23 : 10 Ocak 2020, 13:08:41 »
NPC den olucak iş değil o kadar departmanda Polis bulunuyor rollerinizi yapa bilirsiniz bana kalırsa tutuklama raporu kasmak için oluşturulan bir ARGE gereksiz olmuş bana kalırsa

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2020, 15:27:07 »

Ya o kadar kişi ilgilenmiyor diye isyan ediyor gelmiş hala bu yorumu alıntı yapıyor atıyorsunuz ya bende sizi hiç anlamıyorum adamları düşünüyoruz ar-ge açıyoruz ar-genin sanki bana bir yararı var keyfiniz bilir kardeşim gelse de -gelmese de bana zararı olmaz siz düşünün sonra polisler ilgilenmeyince gelip "polisler ilgilenmiyor" bilmem şu oluyor deyip şikayetler kısmında isyan etmeyin!!!

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2020, 17:03:38 »
ARGE'yi açan dışında polislerden bir destek gelmemesi şaşırtmadı. Umarım gelir. Ancak oyunda NPC olması yerine forumda konu açılması daha mantıklı. Çünkü gerçekte biri hakkında şikayette bulununca, bize verilen takip numarası ile takip edebiliyoruz. Ki şikayetler mixing olayının önüne geçmesi için admin kontrolünden geçip, incelenmeye alınır, sivil vatandaşlar kamera ile dolaşmıyor sonuçta, her şeyin SS'sini alamazlar.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2020, 20:10:46 »
ARGE'yi açan dışında polislerden bir destek gelmemesi şaşırtmadı. Umarım gelir. Ancak oyunda NPC olması yerine forumda konu açılması daha mantıklı. Çünkü gerçekte biri hakkında şikayette bulununca, bize verilen takip numarası ile takip edebiliyoruz. Ki şikayetler mixing olayının önüne geçmesi için admin kontrolünden geçip, incelenmeye alınır, sivil vatandaşlar kamera ile dolaşmıyor sonuçta, her şeyin SS'sini alamazlar.

Kameralar bir dükkanın kamerası olur, sokakta ki CCTV olur, bina içindeyse varsa kamera görüntüleri olur, güvenli bölgedeyse kamera olur, belki kişi şikayet etmek için telefondan ses kaydı açma rolleri yapıp cebine koymuştur o olur telefonlarda ki kamera ile fotoğraf çekme rolleri olur onu da sivil kendisi bulacak. Forumda olması gerekiyor normalde ancak bunu oyunda istememin sebebi oyunda açtığın şikayetleri senle polis arasında gizli kalmasıdır forumda görüp MİX yaparak karşı tarafı öldürmeye kalkacaktır eğer forumda olacaksa Oyuncu şikayetleri gibi bir şey olması gerekiyor PD tagı olan ve şikayeti oluşturan kişi görebilecek böylece MİX'in önüne geçilir.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #27 : 11 Ocak 2020, 02:57:27 »

Kameralar bir dükkanın kamerası olur, sokakta ki CCTV olur, bina içindeyse varsa kamera görüntüleri olur, güvenli bölgedeyse kamera olur, belki kişi şikayet etmek için telefondan ses kaydı açma rolleri yapıp cebine koymuştur o olur telefonlarda ki kamera ile fotoğraf çekme rolleri olur onu da sivil kendisi bulacak. Forumda olması gerekiyor normalde ancak bunu oyunda istememin sebebi oyunda açtığın şikayetleri senle polis arasında gizli kalmasıdır forumda görüp MİX yaparak karşı tarafı öldürmeye kalkacaktır eğer forumda olacaksa Oyuncu şikayetleri gibi bir şey olması gerekiyor PD tagı olan ve şikayeti oluşturan kişi görebilecek böylece MİX'in önüne geçilir.
Kamera rollerinin onaylanması için önce bir fg'ye atanması gerektiğini düşünüyorum. Aksi taktirde herkes emote vermeden F8 ile görüntü alacak. Sanki bodycam dashcam varmış gibi. Bunun için onay mekanizması şart. Oyun için sıkıntıları şunlar sadece oyunda kalırsa, takipçisi olmamız çok güç olur. Buda hoş değil, ondan forum üzerinden olması taraftiriyim. Diğer şeyleri destekliyorum.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31