3-4 sene oldu galiba, kızı çok seviyordum. Aynı dershane okulda aynı sınıftaydık felan. Liseye geçicez Teog'a giricez neyse sınava kalmış 2 hafta bu kızı çok seviyorum bunun için deneme sınavlarını sallıyorum beraber kontrol edelim diye ben okulda 1. bu 2. ara sıra değişiyor bu 1. ben 2. felan oluyoruz tatlı bir rekabet içindeyiz. Sonra bu kız arkadaşlar vasıtasıyla sevdiğimi öğrendi sonra arkadaşlar konuştu tamam deneyelim dedi. O kadar çok seviyorum ki kızın yüzüne bakmaya utanıyorum konuşamıyorum bile doğru düzgün ilk aşkımdı. Sonra sınava girdik sınavdan sonra kızdan haber alamadım hiç yazmadı faceden felan geldim okula hiç yüzüme bakmıyor umrunda değilmişim gibi. Sonra çekip konuşamıyorum utancımdan niye böyle yaptın felan diyemiyorum. Yazdım kıza dedi ben arkadaşların ısrar etti diye kabul etmiştim sen sınavda düşük alma diye dedi. Sınavdada aynı puanı almışız virgül farkı var. Dua etmiştim bir önceki gece onunla aynı okula gidelim felan diye. Sonra ayrıldık ama halen seviyordum sordum hangi okula gidicen felan diye puanlar aynı. Aynı puandada 2 okul var ikisinden birini tercih edicektik o A lisesini seçicem dedi gittim A yı seçtim o gitti ötekini seçti yaz tatilinde yazdım hiç cevap vermedi okulda görüşürüz konuşuruz diyordu 3 ay bekledim okul açıldı bi gittim o öteki okulu seçmiş. Ondan sonra her yerden engelledi fasa fiso işte. Komik veya güzel bir anı değil ama vermek istediğim mesaj sevmeyin kardeş.
@alp reich kader ortağımı etiketliyim
not: okurken spoiler içindeki şarkı uyumlu gider.