Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

-

-
8 (80%)
-
2 (20%)

Toplam Oy Verenler: 10

South Side Guetos 13

Başlatan takasi, 02 Mayıs 2018, 00:24:55
Okunma sayısı 9488 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Almighty Latin Kings Tanıtımı
« Yanıtla #20 : 03 Mayıs 2018, 01:07:15 »
Başarılar bize o zaman,Amigo's.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #21 : 03 Mayıs 2018, 01:32:51 »

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #22 : 03 Mayıs 2018, 01:34:37 »
Başarılar bize o zaman,Amigo's.
Mens sana in corpore sano. Amigo's

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2018, 04:41:04 »
Latin Kings Meksika çetesi değil latinler meksikalı değil. Hispanik=Meksika Latin=İspanya (Ve daha nice ülkeler). Amerika ghetto kültürünü yakından takip etseniz Latin Kings olmadığını böyle saçma saçma çeteler olmadığını görürsünüz. Sallama saçma sapan açmışsınız başka bir şey değil.
Eleştirin için çok teşekkürler ama, sırf şöyle sert konuşutuğun için sana cevap vereyim. Sen hispanik'in Meksika olduğunu söyliyorsun. Düzelteyim hemen. Hispanik Amerika'da halktan dışlanmış belirli bir kesim grup'a denir. Ayrıca bu resime bakmanı tavsiye ederim.

Halktan dışlanmış kişiler değil, şu anki dönemizde Latin Kings Los Angelas da yok. Halktan dışlanmış kişiler hispanikler çünkü 80li yılların ve o ırkçılık dönemimde siyahilere yapılan muammele şu an hispaniklere yapılıyor. Hispaniklerin çoğu Amerika uyruklu Meksikalı olarak adlandırılır sebebi ise size şöyle örnek vereyim Almanyada ki gurbetçi türk kardeşlerimiz gibi yıllar önce göç veya yerleşim edilmiş ve günümüzde orada 1.nesil vatandaşlık verildiğinde uyruk Amerika olarak geçer fakat meksikalılardır. Uyruğu meksika da olanlar ise El Salvador'dan göçmüş kişilerdir. Bu arada Meksika da sicili olanlar Amerika'ya giremez. Latin Kings konusunda ise şu an aktif bir Latin Kings çetesi yok. Şikago da başladı evet ama çok geçmeden bitti. Latin Kings de bir çete olarak gözükmez kendileri taraftar olarak sayılırlar GFB gibi topluluklar fakat Latin Kings adı verilerek çete kuruluyor fakat bir süre sonra o çete kendi kendini yiyor ve bitiyor. Günümüzde de böyle bir konuşma tarzı yok "amigo" bunu kimse demiyor. Çok ghetto rolü istiyorsanız günümüzde Los Angales Çetelerin %68'lik ve daha fazla kısmı hispanik çeteden oluşuyor kalanı zenci vs. Yetkililer ve sunucu kurucunun bu gibi bilgileri olmadığı için de herkese izin vererek açtırıyorlar Birliği. Birçok belgesel de bulunuyor size örnek vereyim ki anlayın.

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Mayıs 2019, 15:46
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
« Yanıtla #24 : 03 Mayıs 2018, 09:34:10 »
@R-Ezsanem Bak şimdi dostum. Birincisi Latin ile Hispanik çok farklı kavramlar. Bir insan Hispanik olup aynı anda latin olabilir. Şimdi bahsettiğin konuya gelmek istiyorum. Meksika'nın kuruluş hikayesine bakarsan görürsün. İlk Latin Amerika ülkesi Meksika'dır. İspanya'dan ve Portekizden Latin Amerika'ya göçmüşlerdir. Şu anda, Las Angles'da olup olmadığını bilmem ama, şunu net biliyorum. Latin grupların %70'e yakını Atlanta, Baston city de olduğunu biliyorum. Özellikle Atlanta, bu çetelerin hala var olduğu izlediğim belgeseller dolayısıyla biliyorum. Ayrıca bu çeteler olmasa bile, bizim bu rolü yapmamızı engelleyen nedir. Yanlış anlama dostum ama sırf mualefet olmak için böyle bir yorum yazıyosun gibime geliyor. Bu konuyu burada bitirelim.

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #25 : 03 Mayıs 2018, 09:40:31 »
@R-Ezsanem Bak şimdi dostum. Birincisi Latin ile Hispanik çok farklı kavramlar. Bir insan Hispanik olup aynı anda latin olabilir. Şimdi bahsettiğin konuya gelmek istiyorum. Meksika'nın kuruluş hikayesine bakarsan görürsün. İlk Latin Amerika ülkesi Meksika'dır. İspanya'dan ve Portekizden Latin Amerika'ya göçmüşlerdir. Şu anda, Las Angles'da olup olmadığını bilmem ama, şunu net biliyorum. Latin grupların %70'e yakını Atlanta, Baston city de olduğunu biliyorum. Özellikle Atlanta, bu çetelerin hala var olduğu izlediğim belgeseller dolayısıyla biliyorum. Ayrıca bu çeteler olmasa bile, bizim bu rolü yapmamızı engelleyen nedir. Yanlış anlama dostum ama sırf mualefet olmak için böyle bir yorum yazıyosun gibime geliyor. Bu konuyu burada bitirelim.

Ah be elber konsept bilgimizi sorgular olmuşler ne hallere gelmişiz biz kankam
-yek dayı

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 03 Mayıs 2018, 09:44:30 »

Ah be elber konsept bilgimizi sorgular olmuşler ne hallere gelmişiz biz kankam
-yek dayı
<3

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 03 Mayıs 2018, 09:53:50 »

YENİ LATİN'LER YENİ KARDEŞLER!

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: