Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

metth lab / atl. to ls

Başlatan kesmak, 21 Kasım 2019, 19:32:36
Okunma sayısı 2964 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dopegirl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Şubat 2020, 21:27
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: metth lab / atl. to ls
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2019, 00:35:39 »
Selam dostum, yorumumu ister kötü ister yanlış anla ama böyle bir birlik actıysanız bazı şeyleri bilmeniz gerekmekte.
Örn;
-Meth nasıl yapılır?
-Yapılırken ne tür malzemeler kullanılır?
-Ne tür ortamda saklanmalı?
-Nasıl paketlenmeli?
-Yapılırken nelere dikkat edilmeli?
Vb.
Yani "/me iki torba meth yapar." demek ile meth yapılmıyor dostum veya meth yapma masası modu kurunca da meth yapmış olmuyorsun. Belli bir kaç şeyi bilmen gerekmekte. Hadi diyelim bunları biliyorsun, rollerine kattın fakat bundan sonra ne yapacaksın? Bundan sonra ne olacağını söyleyeyim sadece yaparken kullandığın yazıları kopyalayıp diğer rollerde gramajları değiştirip kullanacaksın ve rollerinin hepsi neredeyse aynı olacak onunla birlikte rollerin monotonlaşacak. Belli bir yerden sonra tanıtım sürekli tekrarlayarak devam edecek. Kısacası daha kapsamlı ve önü açık bir konsept ile devam edebilirsiniz. Ya da böyle devam edin beni ilgilendiren hiçbir unsur yok ben sadece fikrimi belirttim. İyi roller, iyi forumlar.
roller uzayıp gider ve devamı gelir iplik gibi emin ol yinede fikrin için sağol onun dışında bugün aceleye geldi yarın sorularının cevabını alabilirsin

Çevrimdışı dopegirl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2019, 00:37:37 »
Selam dostum, yorumumu ister kötü ister yanlış anla ama böyle bir birlik actıysanız bazı şeyleri bilmeniz gerekmekte.
Örn;
-Meth nasıl yapılır?
-Nasıl paketlenmeli?
bu soruların cevabını ise özelden iletebilirim istersen bilgim olmasa bu tanıtımı açtırmazdım

Çevrimdışı POPPIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2020, 22:50
Toplam oynama: 89 gün, 9 saat
« Yanıtla #22 : 22 Kasım 2019, 01:06:20 »

Çevrimdışı kesmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Ocak 2022, 13:11
Toplam oynama: 81 gün, 23 saat
Birlik: *** GSC
« Yanıtla #23 : 22 Kasım 2019, 02:00:01 »
Spoiler:
Örn;
-Meth nasıl yapılır?
-Nasıl paketlenmeli?
Vb.
Yani "/me iki torba meth yapar." demek ile meth yapılmıyor dostum veya meth yapma masası modu kurunca da meth yapmış olmuyorsun. Belli bir kaç şeyi bilmen gerekmekte. Hadi diyelim bunları biliyorsun, rollerine kattın fakat bundan sonra ne yapacaksın? Bundan sonra ne olacağını söyleyeyim sadece yaparken kullandığın yazıları kopyalayıp diğer rollerde gramajları değiştirip kullanacaksın ve rollerinin hepsi neredeyse aynı olacak onunla birlikte rollerin monotonlaşacak. Belli bir yerden sonra tanıtım sürekli tekrarlayarak devam edecek. Kısacası daha kapsamlı ve önü açık bir konsept ile devam edebilirsiniz. Ya da böyle devam edin beni ilgilendiren hiçbir unsur yok ben sadece fikrimi belirttim. İyi roller, iyi forumlar.

fikrini özelden söyleyebilirdin bir şeyler biliyor olman bazı şeylerde üstün olduğun anlamına gelmez, fikir sahibi olduğun anlamına gelir. Bir şey biliyorsan özel mesaj atabilirdin. Burada gösteriş yapmaya gerek yok, biz bu birliği açarken film, belgesel izledik bilgi sahibi olduğumuzu düşündük ve konsept hoştu bizde yaptık böyle diğer birliklere bakarak bizi yargılama kendin kaybedersin

Çevrimdışı Bot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Mayıs 2023, 22:48
Toplam oynama: 311 gün, 13 saat
« Yanıtla #24 : 22 Kasım 2019, 02:23:12 »
Spoiler:
Örn;
-Meth nasıl yapılır?
-Nasıl paketlenmeli?
Vb.

fikrini özelden söyleyebilirdin bir şeyler biliyor olman bazı şeylerde üstün olduğun anlamına gelmez, fikir sahibi olduğun anlamına gelir. Bir şey biliyorsan özel mesaj atabilirdin. Burada gösteriş yapmaya gerek yok, biz bu birliği açarken film, belgesel izledik bilgi sahibi olduğumuzu düşündük ve konsept hoştu bizde yaptık böyle diğer birliklere bakarak bizi yargılama kendin kaybedersin
Ben sana biliyorum mu dedim? Ve yorumun sonunu iyi oku.

Çevrimdışı efe n da hood

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Alex Pinto Lv.25
Son giriş: 21 Aralık 2023, 23:15
Toplam oynama: 138 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Aralık 2023, 18:37
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #25 : 22 Kasım 2019, 12:49:55 »
VK.COM'da önerilen skinlerin oradaki skini almasaydınız daha iyi olabilirdi, özgün olun, örnek alın çalmayın.

Çevrimdışı dopegirl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 22 Kasım 2019, 12:54:40 »
VK.COM'da önerilen skinlerin oradaki skini almasaydınız daha iyi olabilirdi, özgün olun, örnek alın çalmayın.
sana şimdi bi tokat vurucam ulan ahmak çocuk çaldığımız kim var bi baksana daha 3 ss atmışız topu topu bu kanıya nerden varıyosun? vk.com'da ki skinler niye var bakıp 31 çekmek için mi

Çevrimdışı POPPIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2020, 22:50