Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

THE BARONOV`S Eleştiri Bölümü

Başlatan N. Coleman, 10 Kasım 2019, 12:48:01
Okunma sayısı 1274 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N. Coleman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Mayıs 2020, 14:10
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Ynt: THE BARONOV`S Eleştiri Bölümü
« Yanıtla #20 : 13 Kasım 2019, 15:27:52 »
Beyler, bu konuyu birlik hakkında eleştiri yapın diye açtım. Bize sıkıp, vurulunca burda hile ve DM diye ağlayın diye açmadım. Burası ağlama duvarı değil beyler. Hile kullandığını  ve ya kural ihlali yapıldığını düşünüyorsanız gidin şikayet açın. Burda hüngür hüngür ağlamayın, fazla dolaşmayın ayak altında. Sıkacaksanız sonuçlarına katlanacaksınız, adam olun biraz.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 13 Kasım 2019, 16:32:58 »
Beyler, bu konuyu birlik hakkında eleştiri yapın diye açtım. Bize sıkıp, vurulunca burda hile ve DM diye ağlayın diye açmadım. Burası ağlama duvarı değil beyler. Hile kullandığını  ve ya kural ihlali yapıldığını düşünüyorsanız gidin şikayet açın. Burda hüngür hüngür ağlamayın, fazla dolaşmayın ayak altında. Sıkacaksanız sonuçlarına katlanacaksınız, adam olun biraz.
Birliğinizi eleştiriyorum: çöp (birliğinizi nasıl eleştirmemizi bekliyorsun icraat diye video atıyorsunuz aimbot kayıyor kanıtım yok ama baranovların hile olduğunu biliyoruz)

Çevrimdışı 114stinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nancy Aidan Lv.18
Köken: Arap
Son giriş: 24 Kasım 2023, 17:24
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
Birlik: ** 118
« Yanıtla #22 : 13 Kasım 2019, 16:39:17 »
şikayetten yasaklandıktan sonra probationa girip tekrar baronov moruqqq icraatler yani kafalarına giriyosunuz, lideriniz ile probationdan çıkalı 1 ay olmadı

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 13 Kasım 2019, 19:43:16 »
baronovsdan daha iyi niyetli adamları bulamazsınız

karşılarında olmazsanız

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 11 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 125 gün, 8 saat
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2019, 00:43:12 »
Kullanmayın şu hileleri yazıktır günahtır buradan Leonardo Boxe'a selam yolluyorum çok belli ediyorsunuz aimi kısın

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid