Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MEKANİK

Başlatan KET, 04 Kasım 2019, 15:14:28
Okunma sayısı 1278 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: MEKANİK
« Yanıtla #10 : 06 Kasım 2019, 16:40:50 »
Mekanik mesleğine girerkenki uyarıları okuyunuz:
Mekaniğe girmek için $100,000
Mekanikten ayrılmak için $50,000

Kimse sizi zorla mekaniğe almadı, girdiyseniz şartları değerlendirmek zorundasınız
Ayrıca siz 100,000 veriyorsanız, bir Turismo veya Bullet sahibi $40,000'a yakın bir para veriyor kilit için bir de bunu düşünün. Bu adam sürekli aracını çıkartmak için $20,000 vermek zorunda değil

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 06 Kasım 2019, 19:07:06 »
yok ya iyi böyle

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ekim 2022, 16:49
Toplam oynama: 53 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2019, 20:49:27 »
Siz kendi pencerenizden bakmaya devam ettikce mekanik sistemi çöp olarak kalacak

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2019, 21:25:59 »
Dostum bizde mekaniği girmek için 100.000 dolar veriyoruz ee bizim hakkımızı kim savunacak ? güvenlik seviyesi 5 yapmak ne kadaaarr mekanige girmek ne kadar. hayir diyoruz ki hadi bunlar olmadi hic degilse tasimacilik yapilabilsin sirketten maas alinabilsin. Mafyadayken tasimacilik yapilabiliyorsa mekanik olunca neden yapilamiyor ? hayir mekanik para kazandirsa eyvallah diyecem ama yok kazandirmiyor. Girerken 100.000 dolar verdim infernus bullet vs calamiyorsun gittim flatbed caldim verdigi para 6000 eee 48 saat bekleme suresi tasimacilik yapamiyorsun sirketten cikmak zorunda birakildik zaten nasil para kazanacam ben ? ciksam bu sefer giden 110 k ma ne olacak
onu bunu anladım flatbed çalmana da bişe demiyom da, 10 level olup taşımacılık niye yapıyorsun geç tırcılığa

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2019, 23:22:25 »
Öncelikle üslubuna dikkat et."Ya Bilader" vs tarzında  konusmalar yaparak karsindaki kisinin sinirleriyle oynamaya hakkin yok. Amaç oyunda para kazanmak değil ki öyle olsa senden tavsiye almaya ihtiyacim yok. oyuna geri basladigim 4. gunde 400k para kastım. Amaç burada bir sistemi düzeltmek. Yoksa mekaniği verdiğim 100k yi geri kazanmak degil maksat insanlar bu sistemin icine girdigi zaman pisman olmasin. ortada sacma bir sistem var sizin isinize gelmiyor diye bu devran boyle gelmis boyle gider diyecek halimiz yok.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 06 Kasım 2019, 23:30:08 »
Mekanik şuan için tam manasiyla bi tuzak bir uçurum. Oyunda sadece 100 k parası olan biri hasbel kader mekaniği girse oyunu ertesi gün bırakır. Çünkü verdiği emekler tam manasıyla çöpe gitmis oluyor. 100k para verip araç çalamamak oyunda hiçbir işten faydalanamamak adama kiyuyor insan kaziklandigini dusunmeden edemiyor. 100k verdin arac calamiyorsun calsan dahi max 7-8k para geldigini dusun 48 aaat (2GÜN) bekleme suresi (bu süre zarfında kişi ticaret dışında hiçbir isten para kazanamiyor ki ticaret yapabilmesi icinde bir birikime ihtiyaci var tum birikimi mekanige verdigi 100k ise /q dan baska secenek yok) sirketten dahi maas alamiyorsun eee adalet bunun neresinde? Hayir diyoruz bari mekanikler tasimacilik yapabilsin sirketten maas alabilsin hala sacma sapan itirazlar cikiyor. tamam arkadaslar mekanik sistemi cop bir sistem olarak kalmaya devam etsin cunku siz mekanik degilsiniz biz ise kobay faresi.

Çevrimdışı Athanasia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:07
Toplam oynama: 367 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 06 Kasım 2019, 23:40:21 »
Mekanik yaparken tırcılık mesleğine girebilirsin 2 günlük süreyi tamamladıktan sonra tekrar bir aracı mekanik yapıp geriye kalan vakti çok karlı bir meslek olan tırcılık ile ilerletebilirsin. Araçların az para vermesi çok doğal. İyi araç çal iyi kazan. Sistem gayet güzel tıkır tıkır işliyor.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #17 : 07 Kasım 2019, 12:44:13 »
Arkadaşım mekanik diyorum reis. Araç çalan hırsızlık yapan biri nasıl bir şirkette çalışsın? iş verenler nasıl iş versin böyle düşün. Tırcılık yapabilirsin. Tırcılıkta neredeyse illegal bir meslek zaten. Ve taşımacılık'tan daha çok para veriyor.
Gayette iyi bir mekanik sistemi var bence.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 07 Kasım 2019, 13:55:10 »
Kişinin araç hırsızı olduğunu nereden biliyorlar bu iş gizli yapiliyor sirketle ne alakasi var ?? mafya veya cetedekiler sirketten maas almiyormu ? Mekanik hic bir sekilde tircilik yapamiyor madem g5 arac calinamiyor en azindan tasimacilik yapsin diyoruz sirketten maas alabilsin diyoruz. Git iyi arac cal diyor guvenlik 5 olmayan iyi arac bulursan calarsin bekle. hem bu oyunda garaj var aracinin calinmasini istemiyorsan git garaja koy.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #19 : 07 Kasım 2019, 14:04:21 »
Dostum mekanik olan biri tircilik yapabiliyor ??