Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

THE FEDOROV`S

Başlatan Smacor, 02 Kasım 2019, 01:45:36
Okunma sayısı 4778 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
Ynt: THE FEDOROV`S
« Yanıtla #90 : 12 Kasım 2019, 18:50:09 »
Birazcık rollere yönelmenizi tavsiye ediyoruz şehirde çatışmalar dışında hiç bir rolde ne adınız geçiyor nede kendiniz görünüyorsunuz bunu geçmişte yaşanan olaylardan dolayı kin besliyorum olarak algılamayın ben kimseye kin beslemem,burası bir oyun platformu ve yanlış giden birşeyler var ise bunu iyi kötü düzeltmek gerekiyor.DM sevdanızdan vazgeçin artık eğer bir birlik yürütücekseniz silahlarınızı gömün rolünüze odaklanın,oyun olduğunu unutmayın yeni açılan bir birliksiniz insanlara boyun eğmek zorunuza gitmesin tamam sensin demeyi öğrenmelisiniz.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
Köken: Yunan
Son giriş: 27 Aralık 2021, 00:22
Toplam oynama: 74 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #91 : 12 Kasım 2019, 19:18:04 »
Birazcık rollere yönelmenizi tavsiye ediyoruz şehirde çatışmalar dışında hiç bir rolde ne adınız geçiyor nede kendiniz görünüyorsunuz bunu geçmişte yaşanan olaylardan dolayı kin besliyorum olarak algılamayın ben kimseye kin beslemem,burası bir oyun platformu ve yanlış giden birşeyler var ise bunu iyi kötü düzeltmek gerekiyor.DM sevdanızdan vazgeçin artık eğer bir birlik yürütücekseniz silahlarınızı gömün rolünüze odaklanın,oyun olduğunu unutmayın yeni açılan bir birliksiniz insanlara boyun eğmek zorunuza gitmesin tamam sensin demeyi öğrenmelisiniz.
Haklısın, uygulayacağız yorumun için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
« Yanıtla #92 : 12 Kasım 2019, 19:18:36 »
helperlikten atıldıgına sasmamalı
Neden helperlıktan atıldığını bilmiyorsan susmanı tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı Hellraisee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Ocak 2021, 21:31
Toplam oynama: 61 gün, 16 saat
« Yanıtla #93 : 12 Kasım 2019, 19:22:06 »
Başarılar, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
« Yanıtla #94 : 12 Kasım 2019, 19:33:47 »
Başarılar, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.
Teşekkürler.

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2023, 20:00
Toplam oynama: 266 gün, 21 saat
« Yanıtla #95 : 12 Kasım 2019, 22:06:36 »

Bu dediğinin bende farkına vardım ve Toretto Crew adlı birliğin Striptiz Club'una gidip alttan almayı denedim ve adamlar ben alttan aldıkça tepemize bindiler sonrasında silah çektiler ve bizi mekandan kovup silahla güç gösterdiler sonrasında ne mi oldu? Hepsi hastaneye gönderildi daha önce uyguladım ama olmadı ama dikkate alacağız teşşekkürler.

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #96 : 12 Kasım 2019, 23:40:43 »
helperlikten atıldıgına sasmamalı

Amaç, tanımıyorum seni bile?

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
« Yanıtla #97 : 12 Kasım 2019, 23:59:26 »

Kewin Manthe'nin hızlı zamanları.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #98 : 13 Kasım 2019, 01:34:59 »

Bu dediğinin bende farkına vardım ve Toretto Crew adlı birliğin Striptiz Club'una gidip alttan almayı denedim ve adamlar ben alttan aldıkça tepemize bindiler sonrasında silah çektiler ve bizi mekandan kovup silahla güç gösterdiler sonrasında ne mi oldu? Hepsi hastaneye gönderildi daha önce uyguladım ama olmadı ama dikkate alacağız teşşekkürler.

Siz mafyasiniz birisi size racon kesip mekandan kovuyorsa geregini farkli yollar ile yerine getirmelisiniz bu sekilde karsilik verip rk edince ustunluk sagliyorsunuz ancak adiniz yine DM birligine cikiyor bosverin ceksinler silahlarini farkli rollerle verin karsiligini size dm atana rolle karsilik verin ki yeri gelincede boru gibi konusma hakkiniz olsun iyi yerlere varmanizi istitorum Zaystevden sonra bu kadar durulmaniz gayet iyi

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #99 : 13 Kasım 2019, 18:23:14 »
Sınavlarım bitti bitecek son 2 gün kaldı o yüzden tanıtım 2 gün daha pasif kalacaktır.