Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

YusufAli Come Here

Başlatan TraX has left, 15 Ekim 2019, 19:21:30
Okunma sayısı 1100 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: YusufAli Come Here
« Yanıtla #20 : 15 Ekim 2019, 21:42:49 »
ayrıca şey çok canımı sıkıyor günümün çoğu pc başında geçiriyorum ama samp halflife oynuyorum, okulda arkadaşım var hp laptopu var gta5 pubg filan oynuyor birde iphone x i var, bende anneme babama söylüyorum bana pc alın diye diyolar derslerin kötü o arkadaşımın dersleri bendende kötü, galiba paramız çok yok diye almıyorlar farkediyorum onlarında zoruna gidiyor güzel bir bilgisiyarımın olmaması, derslerim çok kötü büyük ihtimalle üni okuyamıycam amele olucam, biraz kilom var 16 yaşındayım 86 kilom var, bilmiyorum, çok korkuyorum...
Spoiler:

Ders çalışman için veya derslerin kötü diye bilgisayar almayacaklarını söylüyorlarsa paraları yoktur. Mesela ben 4 ay falan oldu sanırım bilgisayarım bozuldu ve o günden beri idareten ucuz yollu bir bilgisayar dahi alamadım. Babamın ağzında aylardır bir laf var: 'Ders çalışman için almıyorum.' Kimse çocuğunu karşısına alıp param yok alamam diyemez, babalık gururu denen birşey vardır. Ayrıca daha bu sabah elimdeki telefonum otobüste dallamanın birinin omuz atıp geçmesiyle yere düştü ve ekranı paramparça oldu. Onu dahi yaptıracak param yok cebimde. Para herşey değil, maddi açıdan bizden daha kötü durumda olanlar da var unutma. Elindekiler ile şükret ve kendini asla başka insanlar ile kıyaslama, yoksa psikolojik olarak çok yıpranırsın.

Özetle bilgisayardan uzaklaşmaya çalış, derslerine önem ver, maddi sıkıntıları kafana takma ve kendini arkadaşlarınla kıyaslama. :) Gerisi bir süre sonra mutlaka geliyor.
çok biliyorsan danışman ol boş yapma eğğeeğeğ

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #21 : 15 Ekim 2019, 22:33:49 »
ayrıca şey çok canımı sıkıyor günümün çoğu pc başında geçiriyorum ama samp halflife oynuyorum, okulda arkadaşım var hp laptopu var gta5 pubg filan oynuyor birde iphone x i var, bende anneme babama söylüyorum bana pc alın diye diyolar derslerin kötü o arkadaşımın dersleri bendende kötü, galiba paramız çok yok diye almıyorlar farkediyorum onlarında zoruna gidiyor güzel bir bilgisiyarımın olmaması, derslerim çok kötü büyük ihtimalle üni okuyamıycam amele olucam, biraz kilom var 16 yaşındayım 86 kilom var, bilmiyorum, çok korkuyorum...
Spoiler:

Ders çalışman için veya derslerin kötü diye bilgisayar almayacaklarını söylüyorlarsa paraları yoktur. Mesela ben 4 ay falan oldu sanırım bilgisayarım bozuldu ve o günden beri idareten ucuz yollu bir bilgisayar dahi alamadım. Babamın ağzında aylardır bir laf var: 'Ders çalışman için almıyorum.' Kimse çocuğunu karşısına alıp param yok alamam diyemez, babalık gururu denen birşey vardır. Ayrıca daha bu sabah elimdeki telefonum otobüste dallamanın birinin omuz atıp geçmesiyle yere düştü ve ekranı paramparça oldu. Onu dahi yaptıracak param yok cebimde. Para herşey değil, maddi açıdan bizden daha kötü durumda olanlar da var unutma. Elindekiler ile şükret ve kendini asla başka insanlar ile kıyaslama, yoksa psikolojik olarak çok yıpranırsın.

Özetle bilgisayardan uzaklaşmaya çalış, derslerine önem ver, maddi sıkıntıları kafana takma ve kendini arkadaşlarınla kıyaslama. :) Gerisi bir süre sonra mutlaka geliyor.
çok biliyorsan danışman ol boş yapma eğğeeğeğ

Derdini anlatmışsın moral olsun diye seni adam yerine koyup yazıyorum verdiğin cevaba bak. Allah akıl fikir versin sana.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 15 Ekim 2019, 23:04:27 »
para herşeydir olm kimse gelip caz yapmasin burda bende eskiden parayla herseyin yapilmayacagina inanirdim yok oyle bisey amk
yusuf kardesim canim kardesim bak bu forumda boyle yapinca iyi olmuyor olm cebine 10 lira al amk sonra dusun 10 lirayla napabilirim
ya yemek yemeyimi seviyon siktirgit yemek ye kilolusun diyenlere sanane orospu evladi de gec kafani yaşa olm disaricik biraz nefes al amk
yeni arkadasliklar edin ozguven problermim varsa kirmaya calis mesela ne yap bilionmu git bi basket sahasina parka falan oynayanlarin arasina gir
illa basket degil amk biseyler yap olm burdaki herkes sana biseyler anlatsada bi sike yaramaz olm sende bitiyo hersey hayat pc basinda gecmez amk bilmem evlilik dusunuonmu
dusunuosanda senin cocuklarin olcak amk sorumluluk almaya basla simdiden hayvan besle cicek buyut kendine şart koy biseyler yap amk ayisi ; D

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32