Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Forumda ki ince easteregg'ler

Başlatan Victorian_Dumbass043, 14 Ekim 2019, 10:50:19
Okunma sayısı 643 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Forumda ki ince easteregg'ler
« : 14 Ekim 2019, 10:50:19 »
Arkadaşlar farketmişsinizdir, forumda çok fazla easteregg türünden ince öğeler veyahut detaylar mevcut. Benim gördüklerimin çoğu ise frp ( masa üstü rol yapma oyunu ) öğelerinden bir kaç parça. Mesela, karakterimizin statlarına baktığımız bölge de sağ üstte bir ejderha figürü var. İşte o ejderha türü, DND5e ( dungeon and dragons 5 edition ) karakter oluşturma kağıdının sol üstünde ve bazı players handbook türü kitaplarda da mevcut. Ayrıca hemen sağ üstümüzde karakterimizin temsilisini gösteren kısım da, arka da frp oyunlarında kullandığımız yirmilik zar figürü mevcut. Bunları hakkında yönetim ne düşünüyor? Meraklandım açıkçası. Bu arada, frp oyunları oynatıyorum. Eğer ilgilenen ve masa üstü rol yapma oyunlarını bilen varsa size de bilgisayar üzerinden dmlik yapabilirim.

( karakter kağıdı )

( ortada ki yirmilik zar. )

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Forumda ki ince easteregg'ler
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2019, 10:53:39 »
Edit: Forumda hemen profil fotoğrafımızın arkasında bulunan beyaz arkaplanı incelediğimde ise eski efsane filmleri buldum, muhtemelen doğukan bunları seyretmiştir.

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid