Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

S/S PBS X3 - El Corona

Başlatan WeaGuary!, 18 Eylül 2019, 19:04:45
Okunma sayısı 9199 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hiro Kojiro Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Haziran 2021, 16:25
Toplam oynama: 148 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: S/S PBS X3 - El Corona
« Yanıtla #180 : 14 Ocak 2020, 23:50:41 »
Next page-->

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 01:27
Toplam oynama: 63 gün, 22 saat
Birlik: *****yon
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 16 Şubat 2024, 21:18
Toplam oynama: 106 gün, 23 saat
« Yanıtla #182 : 15 Ocak 2020, 00:28:09 »
Başarılar dilerim :)

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #183 : 15 Ocak 2020, 00:37:16 »
Başarılar dilerim :)

Yorumun için teşekkürler!

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #184 : 15 Ocak 2020, 01:01:35 »
Eleştiriye ne kadar açıksınız bilmiyorum ama geliştirilmeli. 13 kültürüne, konseptine ait neredeyse hiçbir şey yok. Bu kültür adı altında rol yapıyorsunuz yansıttığınız şeyler yeterli değil. Rollerin çoğuna baktım yaklaşık 9. sayfaya kadar falan. Zaten 7ye kadarı kadın shotcaller ile tamamen cringe, neyse ki onu düzeltmişsiniz. Gördüğüm kadarını söylüyorum. Demek istediğim kültür hakkında eksiğiniz var ve tamamlamanız gerekiyor. Kimse dört dörtlük değil ama daha iyisi olmak için çaba gösterin. Bunu bir düşmanlık olarak algılamayın, geliştirilmesi için bir öneri. Dikkate almak size kalmış. İyi roller.

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #185 : 15 Ocak 2020, 01:08:42 »
Eleştiriye ne kadar açıksınız bilmiyorum ama geliştirilmeli. 13 kültürüne, konseptine ait neredeyse hiçbir şey yok. Bu kültür adı altında rol yapıyorsunuz yansıttığınız şeyler yeterli değil. Rollerin çoğuna baktım yaklaşık 9. sayfaya kadar falan. Zaten 7ye kadarı kadın shotcaller ile tamamen cringe, neyse ki onu düzeltmişsiniz. Gördüğüm kadarını söylüyorum. Demek istediğim kültür hakkında eksiğiniz var ve tamamlamanız gerekiyor. Kimse dört dörtlük değil ama daha iyisi olmak için çaba gösterin. Bunu bir düşmanlık olarak algılamayın, geliştirilmesi için bir öneri. Dikkate almak size kalmış. İyi roller.

Fazla bilgi göz çıkarmaz, ben zaten konseptin en iyisiyim gibi söylemlerdede bulunmuyorum varsa bir hatamız düzgün bir dille belirtin onu geliştirmek için araştırma yapıp uygulayalım herhangi bir düşmanlık falan şeyide yok problem değil burada eleştirinizi düzgün bir dil ile yapabilirsiniz eleştiriye açığım[Z].
Yorumun için teşekkürler.

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 01:27
Toplam oynama: 63 gün, 22 saat
Birlik: *****yon
Son giriş: 29 Haziran 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #186 : 15 Ocak 2020, 01:09:46 »

Eleştirin için teşekkürler fakat bir şey soracağım, 2 sayfa önce de yorum yapmıştın ve kolay gelsin falan yazmıştın eleştiri yapmamıştın. 2 sayfada görüşünü ne değiştirdi yani kültürü yansıtamadığımızı düşünmene sebep olan şey nedir?

Çevrimdışı policeshit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Şubat 2022, 16:44
Toplam oynama: 33 gün, 2 saat
Birlik: *** MOB
« Yanıtla #187 : 15 Ocak 2020, 11:58:04 »
hoodta az aktif olun yeter
Hoodumuzda yeteri kadar aktif oldugumuzu düşünüyoruz ne istiyorsunuz oyundan çıkmayıp tuvalet yapmayıp sürekli rinamı oynayalım?
evet

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #188 : 15 Ocak 2020, 12:59:47 »

Fazla bilgi göz çıkarmaz, ben zaten konseptin en iyisiyim gibi söylemlerdede bulunmuyorum varsa bir hatamız düzgün bir dille belirtin onu geliştirmek için araştırma yapıp uygulayalım herhangi bir düşmanlık falan şeyide yok problem değil burada eleştirinizi düzgün bir dil ile yapabilirsiniz eleştiriye açığım[Z].
Yorumun için teşekkürler.

Yanlış bir dil kullandığımı düşünmüyorum. Söylenmesi gerektiğini düşündüğüm şeyleri söyledim. İyi roller hepinize.

Eleştirin için teşekkürler fakat bir şey soracağım, 2 sayfa önce de yorum yapmıştın ve kolay gelsin falan yazmıştın eleştiri yapmamıştın. 2 sayfada görüşünü ne değiştirdi yani kültürü yansıtamadığımızı düşünmene sebep olan şey nedir?
Rollere göz gezdirmek anca nasip oldu. Rollere bakmamıştım. Tanıtım vs. güzel gözüktüğü için yorumda bulundum. Sonrasında ise inceleyipte. Kolay gelsin tekrardan.

Çevrimdışı Vixen2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2020, 14:31
Toplam oynama: 4 gün, 22 saat
« Yanıtla #189 : 15 Ocak 2020, 17:57:19 »
Eğlenceli bir aileye benziyor,başarılar dilerim.